Naši angeli varuhi nas večkrat obiščejo, a pogosto ne opazimo znakov, ki nam jih puščajo. Preverite katere so tiste stvari, ki kažejo na to, da je nekdo ob vas.

Sprememba temperature sobe

Če soba oz. prostor v katerem ste, naenkrat za trenutek postane hladnejši ali toplejši kot je bil, je to lahko znak, da je nekdo ob vas. To se namreč zgodi, ker lahko angeli s svojo vibracijo upočasnijo ali pospešijo molekule zraka, kaj privede do menjave temperature.

Vonj

Nepojasnjeno prijeten vonj: Ste bili kdaj doma ali kje drugje in zavohali neopisljiv, nenavaden, a zelo prijeten vonj? To lahko pomeni, da je nekdo prišel v vašo bližino.

Zvok kot mrmranje

Včasih se vam lahko zdi, da slišite nepojasnjene zvoke, podobne mrmranju, kot da nekdo govori, čeprav daleč naokoli ni nikogar. Ne razumete kaj – a slišite

Različne barve svetlobe

Govorimo o svetlobi, ki se giba okoli vašega telesa ali celo pride do njega. Lahko videti nek lik, obris, ki si ga ne morate pojasniti. To je lahko znak, da angel želi priti do vas.

Prijetne sanje

Se vam zgodi, da se zbudite in imate prijeten občutek, a se ne spomnite svojih sanj, pa se kljub temu zaradi njih počutite lažje, močnejše in bolj prepričani sami vase? Morda vas je kdo obiskal med spanjem.

Perje

Hodite po ulici pa naenkrat pred vas pade perje kljub temu, da v bližini ni ptic ali česa drugega od kot bi se lahko le-to vzelo. To je angel, ki daje znak, da je blizu vas in pazi na vas.

Občutek kot da vam nekdo sledi

Včasih lahko imate občutek, da vam nekdo sledi, sedi poleg vas, a nikogar ni nikjer. Če ob tem dobite še občutek zaupanja in ljubezni, to pomeni, da je angel z vami.