Nastopil je peti letni čas – Kurentovanje 2023, ki v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj prinaša kar tri tedne glasbenih dogodkov. Prvi vikend je že pred vrati, vstopnice pa hitro pojenjajo!

Tako je bilo videti eno preteklih Kurentovanj, kakšno vzdušje bo šele letos! Foto: Campus Sava Ptuj

V letošnjem letu Kurentovanje na Ptuju spet dobiva svojo staro, spektakularno podobo, ki je v 2023 še boljša in še bolj polna izvrstnih glasbeno-zabavnih dogodkov.

V priljubljeno karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj, ki bo v času Kurentovanja celo nekoliko povečana, tako prihajajo kar trije pustni tedni, v okviru katerih se bo zvrstilo 9 dogodkov. Vsak dogodek zase je pravo doživetje, saj v prestolnico pusta prihajajo sama prepoznavna glasbena imena.

Vstopnice za vseh 9 dogodkov vas že čakajo! Kje? Tukaj ali pa na vseh prodajnih mestih Eventim in Petrol. Na voljo je tudi nakup vstopnice, ki omogoča vstop na vse prireditve v karnevalski dvorani (zgolj za stojišče v parterju) in je prenosljiva.

Že otvoritev, ki jo prinaša prvi pustni vikend, bo gostila dva izjemna koncerta z enimi od najbolj priljubljenih izvajalcev.

Otvoritev kot se šika!

Otvoritveni večer v petek, 3. februarja, začenja Ceca! Ena najbolj znanih predstavnic srbske popularne glasbe, zvezda turbofolka, dvorane polni že vrsto let, na glasbeni sceni pa s svojim glasom navdušuje že od leta 1987. Njeni koncerti so skoraj vedno razprodani – enega od njih je obiskalo kar 150 000 Cecinih oboževalcev!

KUPI VSTOPNICE

Bolj udarne otvoritve si Kurentovanje 2023 ne bi moglo želeti, tako organizatorji kot oboževalci, ki so že nabavili svoje vstopnice, pa so prepričani, da bo dogodek definitivno vreden obiska.

Devet nepozabnih pustnih dogodkov, ki jih morate že sedaj vnesti v koledar

Drugi dogodek Kurentovanja v znamenju rock ritmov

Če bo petkov večer preplavil zvok turbo folka, bo karnevalsko dvorano v soboto, 4. februarja, stresel rock večer. Nanj prihajata dve glasbeni skupini, ki rock več kot poosebljata – Siddharta in Leteći odred!

Po več kot dvajsetih letih glasbenega ustvarjanja Siddharta, danes eno največjih imen slovenske glasbene scene, ohranja status ene najbolj priljubljenih glasbenih skupin v Sloveniji. Njihove nagrade in vselej polna prizorišča govorijo sama zase, njihova rock energija v prepoznavnih ritmih in vokalih pa obeta tresenje karnevalske dvorane Campus Sava Ptuj do njenih temeljev.

KUPI VSTOPNICE

Pridružuje se jim tudi priljubljen Leteći odred, hrvaški band iz Osijeka, ki je bil izstreljen med glasbene zvezde ob koncu prejšnjega stoletja. Med njihove uspešnice sodijo komadi »Neka Neveni ne venu« in »Kao stari moj«, občinstvo pa si jih je zapomnilo tudi po hrvaški Evroviziji »Crovizija«, kjer so nastopali s pesmijo »Cijeli je svijet zaljubljen«.

Kaj prinašajo trije spektakularni tedni v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj?

Kaj vse v karnevalsko dvorano Campus Sava Ptuj prinaša Kurentovanje 2023?

3. februar – Otvoritveni koncert

NASTOPAJOČICeca

KUPI VSTOPNICE

4. februar – Rock večer

NASTOPAJOČI: Siddharta in Leteći odred

KUPI VSTOPNICE

10. februar – Galama večer

NASTOPAJOČI: Dražen ZečićMambo Kings in Aktualova Galama

KUPI VSTOPNICE

11. februar – Slovenski večer

NASTOPAJOČI: KingstoniSaša LenderoPolkaholiki in Petkova pumpa

KUPI VSTOPNICE

14. februar – Valentinov koncert

NASTOPAJOČI: Tomislav Bralić in klapa Intrade

KUPI VSTOPNICE

15. februar – Otroška zabava

NASTOPAJOČI: Čuki in Ribič Pepe

KUPI VSTOPNICE

17. februar – Kurentanc

NASTOPAJOČI: Magnifico in Rok’n’band

KUPI VSTOPNICE

Kam se gre v pustnem mesecu? Ni dileme … Vidimo se na spektakularnem dogajanju na Ptuju!

18. februar – Pustna sobota

NASTOPAJOČI: Jasmin StavrosNatalija VerbotenGadi in Buryana

KUPI VSTOPNICE

Bi VIP izkušnjo?

19. februar – Pustna nedelja

NASTOPAJOČI: ChicasSmile in Petkova pumpa

VSTOP JE PROST

Za Kurentovanje 2023 v karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj je na voljo tudi prav posebna karnevalska vstopnica, ki vam omogoča obisk prav vseh karnevalskih dogodkov! Priskrbite si jo tukaj!