Črnih misli gotovo ne, saj take ugodnosti, kot jih skriva poseben »črni katalog«, razvedrijo še tako temen pogled. Kaj se bo znašlo na vaši nakupovalni listi?

Črni petek je končno spet tukaj, z njim pa vrtoglavi popusti, s katerimi lahko po res ugodnih cenah nabavimo vse to, kar smo si med letom zgolj ogledovali. Pa še darila za prihajajoče praznike lahko nabavimo! Saj veste, Miklavž je že za vogalom …

3, 4, črni petek! Pardon, teden!

V Trgovinah Jager svojih ugodnosti niso omejili le na črni petek, ampak so za vas pripravili kar cel črni teden, v katerem popusti dosegajo celo 60 %!

Tako si boste lahko na oddelku živil privoščili orehova jedrca kar 25 % ceneje, kar pomeni, da boste zanje odšteli 7,49 evra na kilogram, 30 % ceneje, za le 0,69 evra pa boste lahko nabavili vžigalne kocke za žar, kar je odlična priložnost, da za prihodnjo poletno sezono napravite zalogo.

Naj Jagrovi črni popusti preženejo vaše črne misli! Svoj nakupovalni listek lahko sestavite že sedaj, pomagate pa si lahko s katalogom na naslednji povezavi.

Tudi ostalih popustov v Jagrovih trgovinah na oddelku živil ne bo manjkalo, med drugim izstopajo 30-odstotni popust na vse napitke Boom Box, 30-odstotni popust na izdelke Oshee, 15-odstotni popust na napitke Monster Energy, 20-odstotni popust na barve za lase Schwarzkopf, 25-odstotni popust na britvice za enkratno uporabo Gillette in Venus, 30-odstotni popust na izdelke Borotalco, 30-odstotni popust na izdelke Chilly

Osvežena garderoba po črnih cenah

Ko uspešno napolnite nakupovalno košarico z vsem, kar potrebujete za domačo shrambo, kopalnico, pralnico in omaro za čistila (in za vse plačate veliko manj kot bi plačali običajno, s čimer zelo razveselite svojo denarnico), je čas, da se podate na sprehod po oddelku tekstila in si privoščite še kaj zase.

Še posebej zato, ker vas na Jagrovih oddelkih tekstila v črnem tednu čaka kar 30-odstotni popust na obutev iz kolekcije jesen/zima 2022 ter prav takšen popust na jeans hlače priznane modne znamke Mustang. Ker smo prav v teh dneh priča občutno nižjim temperaturam, »črne« popuste izkoristite prav za kakovostno obutev, v kateri bodo vaša stopala ostala suha in topla – in modna, seveda.

Izbirate lahko med popularnimi bulerji, elegantnimi črnimi gležnarji, gležnarji v nekoliko bolj modernih svetlih tonih ter številnih moških čevljih, ki so kot nalašč za popestritev jesensko-zimske garderobe.

Vratolomno visoki popusti na oddelku tehnike

Ko svoji garderobi dodate kak kos ali dva, se podajte še na oddelek tehnike, kjer »črni« popusti dosegajo kar 60 %! Popustov na izdelke oddelka tehnike je še in še, naj izpostavimo le nekaj najbolj mamljivih …

Po kar 20 % nižji ceni lahko nabavite kakovostna PVC okna Fulhauz, prav tak popust vas čaka tudi na Aku vrtalnik in kotni brusilnik Einhell, ceneje lahko nabavite različne barvne in zaščitne spreje, splačal pa se bo tudi nakup gugalnika, za katerega boste namesto 189,99 evra odšteli 148,19 evra.

Med drugim vas popusti čakajo tudi ob nakupu dežnih plaščev za enkratno uporabo, žarnic, detektorja ogljikovega monoksida, IR termometra, LED reflektorjev, kuhinjskega robota, šivalnega stroja, ročnega mešalnika, mikrovalovne pečice, espresso kavnega aparata Philips, aparata za mletje mesa Gorenje, indukcijske kuhalne plošče, parnega likalnika, čistilnika zraka, robotskega sesalnika, garniture nožev, panelnega konvektorskega grelnika, številnih pralnih strojev …

Naj bo črni teden priložnost tudi za pravočasno nabavo večine božičnih daril! Vaša denarnica vam bo hvaležna! Ideje za darila poiščite kar v svežem katalogu, ki ga najdete tukaj.

Svoj dom lahko v črnem tednu v Jagrovih poslovalnicah opremite res ugodno, hkrati pa lahko »na zalogo« kupite tudi kakšno darilo ali dve! Sploh kavni aparati so lahko izjemno božično darilo!

Pa najboljši del »črnih« popustov na Jagrovih oddelkih tehnike? Nora razprodaja televizorjev JVC! Tudi do 17 % ceneje! Ob tem se med elektroniko najdejo še ugodnejši nakupi prenosnih računalnikov, pametnih ur, zvočnikov, soundbara in celo pravega partyboxa!