Če ste doslej oklevali z nakupi nove tehnične opreme, naj vam namignemo, da se na Jagrovih oddelkih tehnike pravkar odvija posezonska odprodaja, na kateri najdete marsikaj: nova kolesa, skiroje, trampoline, vrtno opremo … Tri, štiri, zdaj!

Foto: Trgovine Jager

Jagrovi oddelki tehnike vselej navdušijo, saj med vso ponudbo prav vsak najde kaj zase. Zato še prav posebej razveseljuje novica, da se s tem tednu vse do 20. septembra oziroma do razprodaje zalog začenja neverjetna posezonska odprodaja, ki je bo vesela tudi vaša denarnica.

Jagrova posezonska odprodaja je prav naslov še posebej, če želite sončne jesenske dneve izkoristiti za kak kolesarski izlet, ali pa ste zadnje čase razmišljali, da bi zaradi neprijaznih cen goriva v službo raje odhajali kako drugače. V odprodaji se tako najde več koles, med njimi kolo Kross Hexagon z okvirjem iz aluminija, vilicami SR SUNTOUR XCE 28, sprednjim menjalnikom SHIMANO TOURNEY TY700, zadnjim menjalnikom SHIMANO ACERA M360, 24 prestavami ter zavorami Shimano, kolo pa bo s kartico Jagrovega kluba ugodnosti vaše za 446,49 evra.

Na kolo ali na skiro?

Priljubljena izbira je tudi kolo Kross Espera 27 za 349,59 evra s kartico ugodnosti Jagrovega kluba, na voljo pa so tudi otroški poganjalci za 49,99 evra, kolo Kross Hexagon za 367,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti ter kolo Unit 2629 Blackmount V za 127,49 evra z Jagrovo kartico ugodnosti. Ne pozabite, da lahko velike nakupe v Jagru vselej plačujete po obrokih! Pa še na nekaj ne pozabite: na čelado, seveda! Zaščitne čelade Limar Scrambler dobite za 35,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti.

Foto: Trgovine Jager

Morda niste razmišljali o kolesu, ampak vas mika nekaj drugega … morda električni skiro? Tudi to se najde v posezonski odprodaji! Izbirate lahko med električnimi skiroji ELEMENT S6 500 W, s katerim lahko prevozite 40 kilometrov ter bo vaš za 569,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti, električnim skirojem ELEMENT MAX 500 W, s katerim lahko prevozite do 65 kilometrov za 712,49 evra z Jagrovo kartico ugodnosti ter skirojem ELEMENT Lowride Ultra 450 W, s katerim lahko prevozite do kar 75 kilometrov, zanj pa boste z vašo zvesto kartico ugodnosti Jagrovega kluba odšteli 816,99 evra.

Od trampolina do priročne vrtne garniture za prihodnji kostanjev piknik

Seveda v Jagrovi posezonski odprodaji na oddelkih tehnike najdete še marsikaj drugega: pivsko garnituro z zložljivo mizo in dvema zložljivima klopema, ki vam lahko pride prav za prihajajočo trgatev ali peko kostanjev ter bo vaša za 179,99 evra, nosilec za kolesa Parma Sport po ceni od 259,99 evra dalje, ki bo olajšal družinske kolesarske izlete, trampolin s premerom 305 centimetrov za 179,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti, dve različni vrtni gugalnici, ki vam bosta pomagali izkoristiti zadnje tople dni …

Vsa ponudba Jagrove posezonske odprodaje vas čaka v svežem katalogu v vašem domačem nabiralniku ali na naslednji spletni strani. In če boste katalog prelistali še prav posebej pozorno, boste na zadnji strani našli tudi majhno Jagrovo darilce. Se vidimo na MOS-u?

Jagrovi oddelki tehnike v odprodaji ponujajo še nepogrešljiv kovinski žar s pločevinasto površino ter ogrodjem iz žganega pohorskega macesna za 284,99 evra z Jagrovo kartico ugodnosti ter plastična vrtna kompleta mize in stolov v beli ali zeleni barvi s ceno stolov že od 8,49 evra dalje s kartico ugodnosti ter s ceno mize že od 33,99 evra dalje z Jagrovo kartico ugodnosti.

Če bi radi poskrbeli, da bo naslednja poletna sezona popolna, ni potrebno čakati na naslednje leto, saj lahko za vse poskrbite že sedaj. Naslednje leto, ko boste uživali na novi vrtni gugalnici ob novem kovinskem žaru, si boste zelo hvaležni. Vaša denarnica pa tudi!