Hotel Habakuk vabi na nepozabno doživetje silvestrovanja z izjemnimi glasbenimi gosti, ekstravagantno večerjo ter odmevnim ognjemetom. Pripravite se na spektakularen večer in si svoje mesto na čarobnem silvestrovanju zagotovite že v tem tednu!

Praznujte v eleganci in razkošju

Hotel Habakuk, prestižna destinacija v Mariboru, vas vabi, da vstopite v leto 2024 na način, ki ga boste pomnili še dolgo … Čarobno vzdušje silvestrovanja bo zagotovila priljubljena slovenska pevka Nuša Derenda s svojim bendom, ki bo poskrbela, da bo večer napolnjen z izjemnimi glasbenimi izvedbami in nepozabnimi trenutki.

Večer v družbi Nuše Derenda

Nuša Derenda, ena najprepoznavnejših in najbolj talentiranih slovenskih pevk, bo na odru hotela Habakuk popeljala občinstvo skozi večer s svojim čudovitim glasom ter melodijami, ki bodo v vas prebudile željo do plesanja pozno v noč.

Silvestrsko razvajanje brbončic

Ob razvajanju za vaša ušesa se na glamuroznem silvestrovanju obeta tudi kulinarično razvajanje v obliki ekstravagantne večerje, pripravljene s kreativnostjo vrhunskih kuharskih mojstrov Hotela Habakuk.

Glamurozno silvestrovanje v Hotelu Habakuk se bo začelo 31. decembra 2023 ob 19. uri, za magičen večer v družbi Nuše Derende, pospremljen z vrhunsko kulinariko in polnočnim ognjemetom pa boste odšteli 200 evrov po osebi. Rezervirajte svoje mesto na 02 3008 100.

Če lahko sklepamo po osupljivih menijih tematskih brunchov, ki so jih v Hotelu Habakuk redno prirejali med letom ter po njihovi ponudbi dnevnih kosil ter a la Carte jedi, lahko na Silvestrovo pričakujemo sam gurmanski finale, ki bo zares vreden vstopa v leto 2024!

Veliki pok ob polnoči

In če se bo ob harmoniji okusov v naših ustih odvijal pravi ognjemet, bo večer začinil tudi dejanski, spektakularni novoletni ognjemet, ki bo s svojo čarobnostjo naznanil tisti slovesni trenutek vstopa v novo leto.

Rezervirajte svoje mesto čimprej

Zagotovite si svoje mesto na tem nepozabnem silvestrskem večeru z rezervacijo mize. Zaradi omejenih mest priporočamo hitro rezervacijo, saj si lahko le tako zagotovite ekskluziven dostop do čarobnih trenutkov novega leta.

Vstopite v novo leto 2024 na način, ki si ga zaslužite – s stilom, eleganco in nepozabnimi trenutki! Preverite podrobnosti silvestrovanja v Hotelu Habakuk tukaj