SanaAqua Mini ni le filter za vodo, ampak je plod slovenske inovacije ter vaša pot do čiste, zdrave pitne vode. S prelomnim dizajnom, ki omogoča popolno preglednost delovanja filtra, lahko spremljate vsak korak čiščenja – tako lahko v filtru jasno vidite odstranjene nečistoče kot so pesek, apnenec, vodni kamen, mulj, rja in organske spojine.

Vodni filter SanaAqua Mini je inovacija, ki jo vidite in občutite v vsakem požirku. Zagotovite si svoj ključ do pitne vode tukaj.

Okolju prijazna rešitev

SanaAqua ni le za tiste, ki cenijo čistost vode, temveč tudi tiste, ki se zavzemajo za ohranjanje okolja. Filter, izdelan iz visokokakovostnih materialov, zmanjšuje potrebo po plastiki in drugih škodljivih snoveh, ki običajno spremljajo uporabo plastenk.

Dimenzije por kristalne mrežice so 80 mikronov. Maksimalna prepustnost filtra je 10 litrov vode na minuto.

S svojo ekološko naravnanostjo je SanaAqua korak k zmanjšanju ekološkega odtisa, kar pomeni, da prispevate k bolj trajnostnemu načinu življenja.

sanaaqua

Dostopna cena za vsa gospodinjstva

Čistilni filtri za vodo SanaAqua so na voljo po dostopni ceni, kar omogoča, da je visokokakovosten izdelek dosegljiv vsakomur. V podjetju SanaAmicus, ki stoji za inovativnimi vodnimi filtri, so namreč prepričani, da mora biti ne glede na proračun čista pitna voda na voljo vsakomur.

SanaAqua Mini pa tako ni le naložba v zdravje, temveč tudi v varčevanje z denarjem, saj se z uporabo filtra zmanjšajo stroški nakupa plastenk in drugih vodnih embalaž.

»Saj pa naša voda je čista!« Je res?

Voda lahko postane onesnažena zaradi cevi, skozi katere teče, zaradi več različnih razlogov. Tu so nekateri od glavnih dejavnikov, ki prispevajo k onesnaženju vode v cevovodnem sistemu:

Rjavenje cevi

Če so cevi vodovodnega sistema izdelane iz materiala, ki je dovzeten za korozijo, se lahko v ceveh razvije rja. Ta rja se lahko sčasoma sprosti in prenese vodo, kar povzroči obarvanje in neugoden okus.

Nastanek plasti v cevi

Notranje stene cevi lahko razvijejo tanke plasti, ki vsebujejo bakterije, usedline in druge nečistoče. To se lahko zgodi sčasoma zaradi naravnih procesov ali zaradi kemičnih reakcij vode s cevnim materialom.

Toplota in rast bakterij

Topla voda lahko spodbuja rast bakterij v cevovodnem sistemu. Bakterije lahko povzročijo slab vonj in okus vode ter predstavljajo tveganje za zdravje.

Vodni kamen in mineralne usedline

Trdne snovi, kot so vodni kamen, apnenec in druge mineralne usedline, se lahko kopičijo znotraj cevi. To ne le zmanjšuje pretok vode, ampak lahko tudi vpliva na kakovost vode.

Zastarele cevi

V nekaterih starejših vodovodnih sistemih so cevi izdelane iz materialov, ki so manj odporni proti koroziji in drugim oblikam degradacije. To lahko vodi do sproščanja nečistoč v vodo.

Nenadzorovani viri onesnaženja

Včasih lahko do onesnaženja pride zaradi zunanjih virov, kot so uhajanja kanalizacije, industrijski izpusti ali kmetijski odpadki. Ta onesnaževala se lahko infiltrirajo v vodovodni sistem in onesnažijo vodo.

Za zagotovitev čiste vode je pomembno redno vzdrževanje vodovodnega sistema, zlasti starih cevi, in spremljanje kakovosti vode. Uporaba filtrov za vodo doma je dodatna varnostna plast, ki pomaga odstraniti morebitne nečistoče, ki bi se lahko pojavile med potjo vode od vodovodnega sistema do vašega doma. Redno preverjanje in čiščenje cevovodnega sistema ter skrb za kakovost vode in uporaba vodnih filtrov so ključnega pomena za zagotavljanje zdrave in čiste pitne vode.


Kaj smo ob preizkušanju vodnega filtra ugotovili na Maribor24.si?

Vodni filter smo nekaj mesecev preizkušali tudi v uredništvu Maribor24.si. Kaj vse smo ugotovili?

»Prej smo imeli težave s specifičnim vonjem in okusom vode iz pipe. Ko smo začeli uporabljati SanaAqua Mini, smo opazili precejšnjo spremembo. Vonj je izginil, okus pa je postal svež in čist,« pravijo naši novinarji, ob tem pa lahko dodamo tudi, da zaradi okusne pitne vode pijemo več vode iz pipe, z manj uporabe ustekleničene vode pa tako še dodatno poskrbimo za naše okolje.

Pomembna pozitivna izkušnja uporabe filtra je tudi boljše delovanje našega kavnega avtomata – pred tem se je pogosto dogajalo, da se je zaradi različnih vodnih nečistoč kavni avtomat zamašil, kava pa ni bila taka, kot bi si želeli. Z uporabo filtra te težave več ni, posoda za vodo v našem kavnem avtomatu pa je skorajda kristalno čista.


Zdravje na prvem mestu

Zagotavljanje čiste in varne pitne vode je za ohranjanje zdravja ključno. SanaAqua s svojo visoko učinkovitostjo pri odstranjevanju nečistoč in škodljivih snovi iz vode postavlja zdravje na prvo mesto.

Očistite svojo vodo in zmanjšajte tveganje za bolezni, povezane z onesnaženo vodo – nabavite svoj vodni filter tukaj.

Enostavna namestitev in vsestranska uporaba

SanaAqua Mini se ne ponaša le s čiščenjem, temveč tudi z enostavno namestitvijo na poljubno pipo.Filter je zasnovan za hitro in preprosto vgradnjo, kar pomeni, da ga lahko uporabljate takoj.

Širok spekter uporabe omogoča čiščenje tekoče vode vseh nečistoč brez težav. Tišina delovanja, brez brizganja ali pršenja, zagotavlja nemoteno uporabo, filter pa tudi vizualno popestri vašo pipo.

Investicija v zdravje in prihodnost

SanaAqua Mini ni le filter za vodo – je zgodba o odločitvi za čistejšo, varnejšo vodo in trajnostni življenjski slog. Z visoko kakovostjo, dostopno ceno, prijaznostjo okolju ter zdravjem na prvem mestu je vodni filter SanaAqua Mini ključna naložba v vaše dobro počutje in prihodnost.