Skrb za prijetno počutje in dober izgled je bila od nekdaj pomembna predvsem pri ženskah, v zadnjem času pa postaja vse pomembnejša tudi pri moških. Pri sodobnem poslovnem človeku so namreč ključni tudi najmanjši detajli, a kljub temu moramo priznati, da pri tem še vedno prednjačijo ženske oz. dekleta, te pa se vse bolj zavedajo pomena kakovosti izdelkov, ki pridejo v stik z njihovo kožo.

Precej popularno podaljševanje trepalnic je v zadnjem obdobju zamenjalo vihanje trepalnic, ki iz obstoječih trepalnic s spremembo oblike naredi vidno razliko.

Vihanje trepalnic je že nekaj časa prisotno tudi na našem trgu in zanjo se vsakodnevno odloča vse več žensk. Vendar pa pri tem ni zgolj pomembno kaj počnemo z našimi trepalnicami, pač pa tudi – s čim.

Zdaj se lahko pohvalimo, da je v Maribor iz Italije prispela visoko kakovostna serija za vihanje trepalnic z imenom Kalentin Lash Lift, njena posebnost ob izjemni kvaliteti pa je, da je v celoti sestavljena iz naravi prijaznih snovi in je prvi veganski Lash Lift Kit na svetu! 
Vihanje trepalnic z veganskim Kalentin Lash Liftom odslej ponujajo v lepotnem salonu Sara’s Place na Kardeljevi cesti 75 v Mariboru, prav tako pa tudi v njihovem salonu na Goriški ulici 3 v Šentilju.

Postopek vihanja trepalnic pri Sara’s Place.

A to še ni vse. S prijazno Saro, ki vodi Sara’s Place smo se dogovorili, da za vse bralke in tudi bralce Maribor24 ponudi vihanje trepalnic z veganskim Kalentin Lash Liftom kar 50% ceneje! Akcija velja le do 15. 12. 2023.

A tudi to še ni vse. V okviru akcije bo vsakomur zraven tretmaja podarila še 2 ml Hyaluronic Botoxa za domačo nego trepalnic in obrvi.

Da bi lahko izkoristili to neverjetno akcijsko ponudbo, se prijavite tukaj in kmalu vas bodo poklicali, da se dogovorite za vaš termin.

Vihanje trepalnic, sploh pa z veganskim Kalentin Lash Liftom, je izvrstno božično-novoletno darilo, zato lahko vsakemu prijavljenemu za njihove najbližje pripravijo tudi Darilni bon, ki se bo letos znašel pod vašo jelko, za vašo denarnico pa bo kar 50% bolj prijazen.

Vabljeni k prijavi tukaj: