Ali menite, da vas je morda obiskala ljubljena oseba, ki je umrla? Na primer partner, starši, stari starši, bratje in sestre, otroci, prijatelji, skratka nekdo, ki ste ga imeli radi? Mnogo ljudi verjame, da umre le fizično telo, ljubezen in energija pa sta večni. Morda vas po smrti pokojni ljubljeni želijo obvestiti, da so v redu in so še vedno del vašega življenja. Znaki iz sveta duhov so različni – včasih komaj opazni, drugič pa spet tako očitni, da jih težko spregledate. Ključno pa je, da ste pozorni na te pomembne znake:

Obiski v sanjah

Ali ste sanjali o ljubljeni osebi? Najpogosteje nas pokojne osebe, ki smo jih imeli radi, obiščejo v sanjah in nam ponujajo tolažbo ter morda tudi nasvete. Teh sanj nikar ne spreglejte, saj vam morda pokojnik želi nekaj sporočiti.

Čutite njihovo prisotnost

Morda ne gre za vizualno srečanje, ampak samo za občutek. Nikar ga ne spreglejte in se delate, da se ni nič zgodilo. Zelo pogosto občutimo spremembo energije v domu ali gibanje v zraku. Morda lahko čutite tudi prisotnost v postelji poleg vas ali se vam zdi, da nekdo sedi poleg vas na kavču. To je obisk.

Občutek njihovega dotika

Se vam je zdelo, da ste občutili telesni stik, čeprav ni bilo nobenega blizu vas? Na primer prijem za roko, dotik rame, objem, pih vetra ali božanje las.

Specifičen vonj

Ali obstaja poseben vonj, ki vas spominja na ljubljeno osebo, ki ni več z vami? Lahko gre za določen parfum, kolonjsko vodo, rože ali celo vonj po kuhanju? Če ga zavohate, gre morda še za en znak.

Slišite njihov glas

Se vam zdi, da slišite glas pokojnega osebe? Ali samo v sanjah ali tudi, ko ste budni? Ali slišijo tudi drugi okoli vas, se odzovejo vaši hišni ljubljenčki? Tako boste vedeli, da vas poskuša pokojnik kontaktirati.

Vidite števila, ki vam nekaj pomenijo

Lahko je datum rojstva ali smrti pokojnika. Te številke lahko vidite na uri, na računu, registrskih tablicah in podobno.

Čudno dogajanje z elektriko

Obstaja teorija, da lahko tisti na drugi strani uporabljajo energijo, da se povežejo s tistimi, ki so še živi. To se pokaže z nepojasnjeno manipulacijo energije v električnih napravah (TV, svetilke, igrače, radio itd.). Tako pritegnejo našo pozornost.

Pojavijo se vam nenavadne misli

To so misli, za katere se zdi, da niso vaše, kot da nekdo misli namesto vas. V teh trenutkih se ustavite in dobro premislite o svojih mislih. Tako boste morda razumeli sporočilo, ki vam ga pošilja pokojnik.

Telefonski klic

Še ena električna manipulacija, toda samo s telefonom. Po smrti ljubljene osebe boste morda prejeli telefonske klice, na drugi strani pa le statične zvoke. Ali pa zmeden glas, ki zveni zelo podobno pokojni ljubljeni osebi. Morda zveni kot nekaj iz grozljivke, ampak ljudje pričajo, da se jim je podobno že dogajalo.

Simbolično sporočilo ali znak

Simbolično sporočilo ali znak lahko prejmete na različne načine, vendar bo imelo pomen samo za vas. Morda se nenadoma pojavijo majhni predmeti – perje, kovanci ali kamenčki – ki se brez razloga znajdejo na vaši poti. Ali pa počnejo živali čudne stvari brez razumne razlage. Morda vas bo začela obiskovati žival, ki je prej niste videli. Tovrstna sporočila lahko postanejo del vašega življenja ali se ustavijo, toda nanje bodite pozorni, da jih ne spregledate.

Naletite na ljudi, ki so videti kot pokojnik

In to v tistem trenutku, ko ste o njih razmišljali ali govorili. To je še en znak, s katerim vam pokojnik sporoča, da je z vami in da naj vas ne skrbi.

Premikanje ali izginjanje predmetov

Včasih bodo predmeti (ključi, pisala, oblačila) izginili, da bi pritegnili vašo pozornost. Verjetno jih boste našli kasneje.

Vizija

Videti popolno vizijo vaše pokojne ljubljene osebe je eden izmed najmanj verjetnih načinov, da vas opozorijo nase. Če pa se to zgodi, gre seveda za najočitnejši znak pokojnikove prisotnosti, ki mu ne more oporekati nihče. Toda ljudje svoje pokojne ljubljene vidijo zelo redko, po mnenju raziskovalcev duhovnosti je to zaradi njihove dobronamernosti. Želijo vas namreč tolažiti v težkih trenutkih in navdihovati z ljubeznijo, ne pa strašiti. Zato nase raje opozarjajo na zgoraj omenjene načine.