Oglejte si intenziven, strasten in vroč erotični šov, kot ga še ni bilo!

Sloverotika se po štirih letih vrača na Celjski sejem s še bolj osupljivo izkušnjo kot kadarkoli prej. Vroče dogajanje, ki bo potekalo 24. in 25. novembra na Celjskem sejmu, vas bo popeljalo na nepozabno potovanje v svet erotike.

Letos bo sejem predstavljen v popolnoma prenovljeni obliki, s poudarkom na senzualnosti, vročih prizorih, praktičnih prikazih in izobraževalnih vsebinah, ki vam bodo razkrile skrivnosti, ki jih morda še ne poznate ali niste nikoli upali nikogar vprašati o njih.

Ne smemo pozabiti niti na vroče nastope na glavnem odru, kjer bo temperatura zagotovo dosegla vrelišče! Preveri artiste na sloverotika.si.

Tokrat Sloverotika ponuja nekaj novosti:

  • Med 22.00 in 23.00 se boste lahko osredotočili na nakupovanje, saj v tem času na glavnem odru ne bo dogodkov.
  • Za posebno vzdušje bo med nakupovanjem skrbel DJ.
  • Videli boste prikaze delovanja erotičnih igračk.
  • Veliko izobraževalnih vsebin, kot so tantrične masaže.
  • Prisotnost super voditeljskega para, ki bo skrbel za dobro razpoloženje obiskovalcev.
  • Prijetni intimni kotički z mizami in stoli, ki bodo dodatno prispevali k vročemu vzdušju.
  • VIP prostor za obiskovalce, kjer bodo lahko spoznali zvezde večera in se z njimi družili ob koktejlih in prigrizkih.
  • Dodaten oder v zakulisju s še bolj strastnim dogajanjem.

Obljubljamo vam vroče prizore, v katerih boste zagotovo uživali, hkrati pa vas bomo opremili z novim znanjem, pogumom in inovativnimi pripomočki, ki bodo popestrili vaše intimno življenje. Razstavni prostori bodo prepolni izdelkov in storitev, ki bodo dvignili temperaturo v vaši spalnici.

Naš erotični dogodek bo poskrbel za nepozaben šov na glavnem odru in številne dodatne atrakcije, ki vas bodo popolnoma očarale. Prebudil bo vaše čute in vas napolnil s strastjo. S sejma boste odšli pripravljeni na nove spolne izzive.

Zgrabite svojo vstopnico na shop.ce-sejem.si.

Ne zamudite priložnosti, da se potopite v nepozaben svet erotike. Čim prej si zagotovite svojo vstopnico in se pripravite na razburljivo in strastno doživetje, kot ga še niste izkusili!