Lajfstajl

Električna kolesa Puch – 5 razlogov za nakup!

Oglasno Sporočilo, 29.11.23 ob 03:00

V svetu, kjer se hitrost srečuje z inovacijo, so električna kolesa postala nepogrešljiv sopotnik sodobnega življenjskega sloga. Med številnimi znamkami, ki so stopile na prizorišče, se izkažejo električna kolesa Puch kot odlična kombinacija sloga, učinkovitosti in trajnosti.

Električna kolesa Puch – 5 razlogov za nakup!

Puch je znamka koles, ki navdušuje že več kot 120 let in sloni na idejah ter viziji slavnega slovenskega izumitelja koles Janeza Puha (1862-1914), ki je s svojimi inovacijami pričel v majhni delavnici pod imenom Fahrradfabrikation v Gradcu.

Puch kolesa dandanes prepričajo s svojo vrhunsko kakovostjo, edinstvenim stilom in cenovno dostopnostjo.

O tem, da so pravi prodajni hit, ni nobenega dvoma, sploh v zadnjih letih, ko so dosegla nov mejnik v razvoju s ponudbo vse bolj priljubljenih električnih koles, ki jih lahko najdete v kolesarski trgovini Kolesa NewBike!

»PUCH. MOVES.« Slogan 120-letne tradicije

Janez Puh/Johann Puch, inovativni tovarnar, je leto 1889 zaznamoval z izdelavo nizkega kolesa s križnim okvirjem. Njegova prepoznavnost temelji na njegovih izjemnih dosežkih in genialnosti.

Čeprav so podrobnosti o velikosti tovarne ter številu delavcev še vedno ovite v tančico skrivnosti, je znano, da Puch ni skrival svojih dosežkov. Veliko truda je vložil v oglaševanje in popularizacijo koles, kljub temu da je izdeloval le nekaj primerkov, saj povpraševanja ni bilo veliko.
Njegova iznajdljivost in vztrajnost sta obrodili sadove leta 1893, ko je kolo Styria, razvito pod njegovim vodstvom, zablestelo na dirki “Dunaj-Berlin”. S Puchevim kolesom je Franz Gerger suvereno zasedel tretje mesto.

Puch je s svojo brezmejno nadarjenostjo in iznajdljivostjo avstrijski kolesarski industriji odprl vrata na obetaven nemški trg. Njegov genialni načrt oglaševanja je zaživel in se prepletel s poslovnim uspehom na največjih kolesarskih dirkah tistega časa.

Od leta 2019 se blagovna znamka osredotoča na širitev v Evropi in želi udobno kolesarsko izkušnjo, ki jo nadgrajuje še čudovit stil, približati vsem – navdušencem nad športnimi hibridi, mestnimi kolesi, električnimi kolesi in retro dizajnom.

1)  Edinstvena kombinacija udobja in zmogljivosti

Električna kolesa Puch so prava rešitev za vse, ki si želijo kakovostnega, okolju prijaznega in cenovno učinkovitega načina prevoza. Mestna električna kolesa ponujajo vrsto modelov in stilov, ki so zasnovani tako, da zagotavljajo gladko in enostavno vožnjo.

Puch mestna električna kolesa so primerna za mestno vožnjo, nakupovanje ali pot na delo, njihova ergonomska zasnova je namesto na hitrost osredotočena na udobje. Na kolesarskih poteh izstopajo z usnjenimi ročkami, udobnim sedežem, kakovostnimi lučmi, vgrajeno ključavnico in digitalnim zaslonom na krmilu.

2)  Odlično razmerje med kakovostjo in ceno

Vsak model Puch koles je izdelan z vrhunsko kakovostjo in je na voljo po dostopnih cenah, kar omogoča, da si lahko vsakdo privošči svoje popolno električno kolo.

3)  Vrhunska zmogljivost

Električna kolesa Puch se ponašajo z eleganco in brezhibno vožnjo, ki jo omogoča vrhunska tehnologija.

Pedaliranje s pomočjo električne energije, integriran električni motor in zmogljiva litijeva baterija pripomorejo k odlični kolesarski izkušnji.

4) Varna vožnja za raznovrstne kolesarje

Puch kolesa so neverjetno enostavna za uporabo in z njimi se lahko vozi skorajda vsak. Raznolika paleta električnih koles Puch vključuje mestne, gorske, treking, potovalne, zložljive ter posebej oblikovane modele za starejše, ženske in moške.

Ultimativno udobje in neprekosljivo varnost Puch kolesa dosegajo z unikatno zasnovanim krmilom, ki je visoko in obrnjeno k uporabniku. Pokončen položaj sedenja namreč omogoča popoln pregled nad dogajanjem v prometu.

Ob vožnji z mestnim električnim kolesom Puch boste s ponosno dvignjeno glavo zlahka obvladovali vsako situacijo, ki vam bo prišla na poti.

Sprednji in zadnji amortizerji zagotavljajo mirno vožnjo, zaščita za verigo in blatnike pa preprečuje neprijetno in nevarno zatikanje (bolj ohlapnih) oblačil.

5) Raznolikost in stil

Vožnja z mestnim električnim kolesom Puch bo elegantna in udobna. Vedno znova vas bodo navdušili njihovi mirni barvni odtenki in retro linije brezčasnega dizajna.

V njihovi ponudbi, ki je na voljo v kolesarski trgovini Kolesa NewBike, pa je na voljo tudi Puch zložljivo kolo! S tem inovativnim električnim kolesom boste postali pravi svetovni popotnik, ki zlahka parkira pred vhodom muzeja, bara, restavracije ali na plaži.

Ne glede na to, kje se nahajate, boste lahko svojo pot v trenutku preoblikovali v neverjetno raziskovanje, kjer vas bo prav vsak kotiček pričakal brez težav, ki ga s sabo večkrat prinaša parkiranje.

Če iščete zanesljivo, kakovostno, cenovno ugodno in stilsko dovršeno električno kolo, so Puch kolesa prava izbira za vas! S svojo popolno kombinacijo sloga in vrhunske zmogljivosti vas bodo naravnost očarala.

In kje jih lahko najdete in preizkusite v Sloveniji?

Ekskluzivni zastopnik, kolesarska trgovina Kolesa NewBike, se nahaja v Ljubljani, na Šmartinski cesti 106. Z veseljem vam bodo predstavili široko izbiro mestnih, gorskih, treking, ženskih, moških in zložljivih električnih koles Puch. Poleg tega imajo v ponudbi tudi nekaj njihovih klasičnih modelov. Vabljeni na ogled in testno vožnjo!