Decembrski čas je čas obdarovanja, praznovanja in uživanja. A tudi čas, ko lahko s pametnim in informiranim nakupovanjem prihranite … Še posebej s poznavanjem ekskluzivnih oznak, s katerimi so opremljeni izdelki, ki jih ponujajo trgovine Jager.

Ste jih v barvitih tedenskih katalogih že opazili? Vsaka od njih vam lahko pomaga do boljše cene, večjih popustov, dodatnih točk …

Za vas smo pripravili pregled vseh 12 Jagrovih skrivnih oznak, ki jih lahko najdete v tokratnem katalogu na tej povezavi, ali pa kar osebno v trgovini. S poznavanjem vseh oznak bo lahko vaše letošnje decembrsko nakupovanje precej bolj prijazno denarnici.

Takoj ceneje!

To je oznaka, ki jo boste zagotovo želeli najti, saj vam omogoča, da kupite izbrane izdelke tudi do 50 % ceneje.

Edini pogoj je, da ste imetnik Jagrove kartice ugodnosti in da jo predložite na blagajni. Tako boste lahko uživali v kakovostnih izdelkih po zelo ugodnih cenah.

Vrnemo na kartico! in 10 % popust na tekstil

Ti dve oznaki sta namenjeni tistim, ki radi načrtujete svoje nakupe vnaprej. Z njima boste namreč dobili del zneska vašega nakupa nazaj na vašo kartico ugodnosti trgovine Jager. Tako boste lahko prihranili za naslednjič ali pa si privoščili še kaj drugega.

Zbrano vrednost na kartici lahko koristite do konca januarja naslednjega leta, vi pa se sami odločite, kdaj in koliko je boste porabili. O stanju vaše kartice boste obveščeni na vsakem računu, lahko pa ga preverite tudi na spletni strani Jagrovega kluba ugodnosti.

Akcijska cena

To je oznaka, ki vam pove, da so izdelki z njo znižani samo za čas trajanja promocijske akcije. To pomeni, da jih lahko v Jagru kupite po nižji ceni kot v drugih trgovinah. Če želite izkoristiti to priložnost, ne odlašajte predolgo, saj se akcija lahko kmalu konča.

PREBERITE ŠE: VIDEO: Trgovine Jager vabijo na Miklavževanje!

S točkami do cenejših nakupov

To je oznaka, ki vam omogoča, da zbirate točke z vsakim nakupom v Jagru. Za vsak porabljen evro dobite eno točko, ki jo lahko naslednjič uporabite za nakup izdelkov, ki so označeni s to oznako. Tako lahko prihranite pri nakupu izdelkov, ki jih potrebujete ali si želite.

NAMIG: Naj vas Jagrove skrivne oznake vodijo tudi pri nakupu letošnjih daril in vsega, kar potrebujete za praznike!

Vedno poceni

To je oznaka, ki je tudi slogan Trgovin Jager. Z njo so označeni izdelki, ki so vedno poceni, ne glede na to, ali so znižani ali ne. V tej kategoriji lahko najdete več kot 1000 izdelkov, ki vam zagotavljajo kakovost in ugodnost.

NAMIG: Če želite izbrati med VEDNO POCENI, UGODNO ali TAKOJ CENEJE, ne skrbite, saj boste z nakupom v Jagru vedno zadovoljni.

Ugodno

To je oznaka, ki jo krasi simpatičen rumeno-zelen nasmejan obrazek, ki predstavlja izdelke izbrane kakovosti Jagrove blagovne znamke. Ti izdelki so zelo ugodni in primerni za vsak žep, saj vam nudijo odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

Več je ceneje in Več je ceneje – Jager klub

Ti dve oznaki sta idealni za nakupe večjih količin izdelkov, ki jih potrebujete za praznike ali za ozimnico. Z njima boste namreč dobili popust za vsak drugi ali vsak kos izdelka, ki je označen s to oznako.

Če imate Jagrovo kartico ugodnosti, boste še bolj prihranili, saj boste z oznako Več je ceneje – Jager klub dobili popust za vsak kos izdelka.

Profi line

Profi line je oznaka, ki označuje profesionalne izdelke za dom, vrt in delavnico. Ti izdelki so visoke kakovosti in trajnosti, namenjeni pa so tistim, ki radi opravljate različna opravila in popravila sami.

Z oznako Profi line boste lahko izbrali med široko ponudbo orodja, strojev, pripomočkov in materialov, ki vam bodo olajšali delo in zagotovili odlične rezultate.

Iz letaka

Ponudba v trgovinah Jager se prilagaja željam in potrebam kupcev, pa tudi trendom posameznega časa, kar pomeni, da vam bo vsak tedenski katalog ponudil nekaj novega in privlačnega. Pri tem bodite pozorni na zelene in rdeče oznake cen, ki označujejo izdelke na tedenskem letaku, ki so na voljo po ugodni prodajni ceni.

Klicaj

Še ena oznaka, ki vam obeta ugodnosti, je klicaj. Z njim so označeni izdelki z najboljšim razmerjem med kakovostjo in ceno, ta pisani znak pa vam sporoča, da bo nakup tega izdelka zelo pametna odločitev.