V nedeljo, 12. maja, je neznani moški na pločniku Partizanske ceste napadel uslužbenko Snage, ki je izvajala čiščenje javnih površin in jo poškodoval. Na kraj dogodka so prišli policija in reševalci, ki se jim iz podjetja zahvaljujejo za hitro in strokovno posredovanje. Hkrati so se v Snagi zahvalili občanki, ki je poklicala Policijo.

Snagina delavka je bila prepeljana v bolnišnico, kmalu zatem pa v domačo oskrbo, napotena na nadaljnje preiskave, so sporočili iz Snage Maribor.

"Vodstvo podjetja je s sodelavko v stiku in ji bo zagotovilo vso potrebno pomoč in podporo. O nasilju nad našo sodelavko, ki je nesprejemljivo in ga najostreje obsojamo, smo obvestili tudi vodstvo Javnega holdinga Maribor in župana, ki sta izrazila zaskrbljenost ob dogodku in prosila, da sodelavki posredujemo najboljše želje za čimprejšnje okrevanje. Poudarjamo, da gre za ekscesen in izjemen primer, saj imajo prebivalci praviloma lep in spoštljiv odnos do naših sodelavcev in cenijo našo skrb za čisto mesto. Z našim delom in odnosom si bomo še naprej prizadevali, da tako tudi ostane. Seveda pa bomo naredili vse, kar je v naših močeh, da varnost sodelavcev še okrepimo." so še v podjetju povedali o incidentu. 

V podjetju so še sodelavki zaželeli čimprejšnje okrevanje in ji sporočili, da ji bodo stali ob strani.