Kot smo že poročali, se je včeraj pri Mostarju pripetila huda nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila. Dogodek je prerasel v družinsko tragedijo, od štiričlanske družine je namreč preživela le triletna deklica, ki pa še ni izven smrtne nevarnosti. Družina se je naključno znašla med “dvema ognjema”.

Pijana voznika tekmovala

Vzrok za včerajšnjo strašno nesrečo je prevelika količina alkohola in objestnost – hitrostna tekma dveh vozil, Jutarnji list povzema neuradne trditve Klix.ba.

Pijan voznik BMW ja, ki je prav tako umrl na kraju nesreče, je podjetnik Mate Primorac, njegov tekmec pa je bil M.D., voznik Mercedesa, ki so mu v kvi namerili 2,5 promila alkohola.

Po poročanju Jutarnjeg lista se je Primorac s prijateljem vračal s praznovanja krsta, v nesreči, ki sta jo povzročila voznika pa so umrli trije člani družine Krstić, ki so se po spletu naključij znašli na voznem pasu v nasprotno smer, medtem, ko sta objestneža tekmovala z jeklenima konjičkoma.

Voznika BMW ja in Mercedesa sta tekmovala v smeri iz Mostarja proti Čapljini, Krstićevi so jima pripeljali nasproti.

Da sta avtomobilska dirkača vozila izredno hitro govori tudi dejstvo, da sta bila oba po nesreči povsem uničena, preiskava pa je v polnem teku.