Prejšnji ponedeljek je v mariborski kavarni  po poročanju Slovenskih novic prišlo do fizičnega spopada med Ivanom Vogrinom, nekdanjim poslancem in županom, in podjetnikom Tomažem Feltrinom. Feltrin naj bi se 'spravil' na Vogrina, ker mu ta po več sto opravljenih urah ni plačal opravljenega dela.

Pristal naj bi za rešetkami

Ivan Vogrin je nekdanji poslanec in župan občine Lenart, ki se je sicer v preteklosti že soočal z več obtožbami. Podjetnik Tomaž Feltrin naj bi preko svojega podjetja za Ivotech Inginering, ki naj bi ga vodil Vogrin, oddelal skoraj 500 ur. A nikoli ni videl denarja za opravljeno delo. Kot je Feltrin dejal za Slovenske novice, naj bi Vogrin računovodstvu naročil, da naj računov ne plačajo.

[[image_1_article_65956]]

Po uradnih informacijah sicer Vogrin ni voditelj družbe, Gregor Kramberger, uradno edini družbenik Ivotech Ingineringa, pa je za medij dejal, da mu ni znano, da bi prišlo do kakšnega podpisa pogodbe med Ivotech Ingineringom in gospodom Tomažem Filtrinom ali njegovim podjetjem.

Kot še navaja medij, naj bi Feltrin poskušal zadeve rešiti neposredno z Vogrinom, zato so se srečali v mariborski kavarni. A Vogrin mu ni želel plačati in naj bi sodelovanje z njim celo zanikal. Feltrin naj bi zato Vogrina oklofutal, nakar je natakarica poklicala policijo. Vogrina naj bi po dogodku najprej odpeljali v bolnišnico, nato pa za rešetke.

Za Slovenske novice so na PU Maribor potrdili, da so bili 29. aprila obveščeni o kršitvi javnega reda in miru v gostinskem lokalu na območju Maribora. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog. Ena oseba je bila odpeljana v bolnišnico, zoper eno osebo pa je bila izdana odredba pristojnega sodišča za privedbo, zato je bila oseba po zaključenem policijskem postopku odpeljana v zapore.