Kronika

FOTO: Mariborski igralec pijan udeležen v prometni nesreči

Uredništvo , 16.01.24 ob 19:31

Včeraj je v Rošpohu prišlo do prometne nesreče, poroča Spin. V nesreči je bil po naših neuradnih informacijah udeležen tudi znan vinjen mariborski obraz.

FOTO: Mariborski igralec pijan udeležen v prometni nesreči

Kot smo že poročali, je včeraj popoldan na območju Rošpoha prišlo do prometne nesreče. Okoli 18.30  sta v naselju Rošpoh, občina Maribor, trčili osebni vozili. Gasilci Gasilske brigade Maribor so zavarovali kraj dogodka, nevtralizirali iztekle motorne tekočine, odklopili akumulatorja ter nudili pomoč reševalcem NMP in policiji, poroča Spin. Cesta Kungota - Kamnica je bila dlje časa zaprta za ves promet.

Po naših neuradnih informacijah je bil v prometni nesreči udeležen znan 50-letni mariborski igralec in šansonjer, ki naj bi vozil pod vplivom alkohola. 

V nesreči sta oba voznika utrpela poškodbe

Kot so sporočili mariborski policisti, je voznik osebnega avtomobila trčil v drug osebni avtomobil, ki je pripeljal iz nasprotne smeri, po trčenju je prvo vozilo odbilo v zid, drugega pa v zaščitno ograjo. 

Oba voznika sta bila odpeljana v bolnišnico, ugotovljeno je bilo, da sta lažje poškodovana. Policisti še  zbirajo obvestila o sumu storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu, so pa za naš medij potrdili, da je bil eden od udeležencev res pod vplivom alkohola, v litru izdihanega zraka so mu namerili 0,76 mg alkohola. 

Galerija