Policisti Policijske uprave Ljubljana Policisti so na področju kriminalitete obravnavali 19 tatvin, 17 vlomov (v desetih primerih je ostalo pri poskusu) in 6 primerov poškodovanja tuje stvari. Posredovali pa so tudi v dveh primerih nasilja v družini, kjer obvestila še zbirajo.

Med kaznivimi dejanji izstopa predvsem tat, ki je na Viču vlomil v stanovanje, od koder je odtujil hrano in pijačo. Materialna škoda znaša okoli 1500 evrov.

Poleg tega je bilo na Viču vlomljeno v hišo, od koder je bila odtujena gotovina. Materialna škoda znaša okoli 300 evrov. Na območju Ribnice je bilo vlomljeno v vikend, od koder je bilo odtujeno orodje. Materialna škoda znaša okoli 500 evrov. Prav tako je bilo v Domžalah vlomljeno v kolesarnico, od koder sta bila odtujena električna skiroja znamke Xiaomi. Materialna škoda znaša okoli 500 evrov.

Na Viču je bilo vlomljeno v garažo, od koder sta bili odtujeni kolesi znamke Lapiirre in Elan, električni skuter znamke X5, ter otroški sedež. Materialna škoda znaša okoli 5000 evrov. Prav tako je bilo na vlomljeno v garažo, od koder so bili odtujeni strešni nosilci in orodje. Materialna škoda znaša okoli 1100 evrov. Za Bežigradom pa je bilo vlomljeno v gradbeni zabojnik, od koder je bilo odtujeno orodje. Materialna škoda znaša okoli 1000 evrov.