Jaša je imel hudo in neozdravljivo kromosomsko okvaro, ki ga je v kratkem življenju prikrajšala za skoraj vse.

Milina in nežnost

Smo strtih src… zapustil nas je naš 5-letni mali borec Jaša. Bil je prekrasen in zelo mil fantek, ki je imel hudo neozdravljivo kromosomsko okvaro. Pošiljamo mu ljubeče srčne objeme onkraj mavrice,” so zapisali v društvu.

Jaša se je rodil s težko genetsko redko boleznijo, zaradi katere je imel življenjsko ogrožajoče zdravstveno stanje in močno poškodovano telo. “V svojem življenju ni ničesar zmogel, vendar je s svojo milino in nežnostjo vsak dan vnašal veselje njegovima ljubečima in pogumnima staršema,” so kratko življenje mladega borca opisali v društvu.

V svojem življenju ni ničesar zmogel, vendar je s svojo milino in nežnostjo vsak dan vnašal veselje njegovima ljubečima in pogumnima staršema.

Jaša je to soboto, 15.1., za vedno zaprl oči, utrujen od dolge in zahtevne borbe s svojo boleznijo. V Društvu Viljem Julijan smo s SoulGreg Artist in Nino v globokem sožalju z njegovima staršema Kaja Ogrizek in Luka Ber ter z vsem srcem mislimo na njiju, Jaši pa pošiljamo ljubeče srčne objeme onkraj mavrice.