Nova KBM je zvesti partner festivala Lent. Vsako leto poskrbijo za vsaj en nepozaben večer in tudi tokrat ni bilo nič drugače, ko se namreč srečata kvalitetni rock in rujna kapljica, je uspeh zagotovljen.

Festival Lent je letos z odličnimi predstavami, koncerti in drugimi dogodki prinesel veselje številnim obiskovalcem od blizu in daleč. V Novi KBM so ponosni na partnerstvo s festivalom, ki navdihuje tako njihove stranke kot zaposlene.

Večer pod arkadami

Tokrat so svoje poslovne partnerje, zaradi znanih razmer sicer v manjšem številu kot prejšnja leta,  povabili k druženju ob koncertu Big Foot Mama pod čarobnimi arkadami na Rotovškem trgu.

Vabilu predsednika uprave Nove KBM Johna Denhofa sta se z veseljem odzvala tudi župan Maribora Saša Arsenovič in podžupan Samo Peter Medved.

Chef Marko Pavčnik iz PAVUS - Grad Tabor Laško, Grega Skočir iz Big Foot Mame in chef Gašper Puhan so se odlično zabavali.

Podpredsednik uprave Nove KBM Jon Locke, direktor Sektorja marketinga in komuniciranja Jure Bračko in chef Gašper Puhan so nazdravili uspešnemu Nova KBM in JRE partnerstvu.

Eden od vrhuncev letošnjega Festivala Lent – koncert Big Foot Mama.

Ker je banka zvesta festivalu že vse od začetka samostojnosti Slovenije, je goste pozdravil predsednik uprave John Denhof. S sodelovanjem banka izkazuje svojo družbeno odgovornost, hkrati pa je festival odlična poslovna priložnost in mesto, kjer se lahko svojim strankam še bolj približa. Na simpatičen način torej združijo prijetno s koristnim.

Rock in dobra kapljica

Rockovsko obarvan večer je bil eden od glasbenih vrhuncev festivala, gostitelji pa so ga še obogatili z izvirno vinsko – kulinarično zgodbo v okviru sodelovanje z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij.   

Rockovsko obarvan večer je bil eden od glasbenih vrhuncev festivala, gostitelji pa so ga še obogatili z izvirno vinsko – kulinarično zgodbo v okviru sodelovanje z JRE Slovenija, združenjem vrhunskih chefov in restavracij.   

Skozi izviren program je goste popeljala Polona Požgan,  predstavili sta se vinski zgodbi Vinska klet Šuklje in Guerila wines, okuse večera pa je pričaral slovenski kulinarični divjak, chef Marko Pavčnik iz PAVUS – Grad Tabor Laško. Prijeten poletni večer v odlični družbi poslovnežev, ki sta se jim pridružila tudi mariborski župan Saša Arsenovič in direktor festivala Vladimir Rukavina – Gogo, se je zaključil z obljubo, da bomo lentali tudi v 2022!