Zeleno, praktično, kvalitetno in dolgoročno

Oglasno Sporočilo, 13.07.22 ob 19:47

Podjetje, ki je s svojimi proizvodi že prepričalo na tisoče uporabnikov – in sicer z odličnimi produkti in prvovrstnimi storitvami.

Zeleno, praktično, kvalitetno in dolgoročno

Podjetje Ekosen je eno najbolj prepoznavnih slovenskih podjetij. Podjetje, ki že 14 let svojo dejavnost usmerja v inovacije, razvoj in naravi prijazno podjetništvo.

V preteklih letih se cela Evropa sooča s krizami, ki majejo celotno gospodarstvo in ogrožajo življenje ogromno ljudi. Veliko težav in kriz, s katerimi se soočamo, ima skupne imenovalce: proizvodnje produktov v cenejših državah, dvigovanje CO2 emisij, potrošno in nepremišljeno življenje.

Aleš Babič, direktor Ekosena se je pomena regionalne proizvodnje in razvoja zavedal že pred leti. Prav zaradi tega se s krizo lažje sooča. “Naše panele že dolga leta izdelujemo in razvijamo v Evropi. Tudi naš edinstven produkt IR-Sun regulator,  je plod dela slovenskih, nadobudnih inovatorjev, ki z nami sodelujejo že dolga leta”, ponosno pove Aleš Babič. Proizvodnja in razvoj v Evropi pomenita lažji nadzor kakovosti, podpiranje lokalnega prebivalstva in lokalnega gospodarstva z delovnimi mesti, plačili davkov.

S krajšimi transporti se zmanjšajo emisije hkrati pa redkeje prihaja do težav z dobavljivostjo,” radi poudarijo zaposleni podjetja.

IR-grelni sistem Ekosen je ljudem prijazno ogrevanje

Ogrevanje z IR-grelnimi sistemi ni samo prijazno do okolja, temveč tudi do uporabnikov. IR-ogrevanje oddaja toploto podobno sončni toploti, ki je zelo prijetna in zdrava. Mnogo raziskav je že potrdilo blagodejen učinek tovrstnega ogrevanja, tako na uporabnike kot tudi na naše hišne ljubljenčke. IR–ogrevanje poleg tega tudi zmanjša in odpravlja nastanek plesni, izboljša krvno cirkulacijo v telesu in je zelo primeren vir ogrevanja za alergike.

IR-panel One Ideal – eleganten in vsestranski

V podjetju Ekosen v preteklih mesecih opažamo zelo velik dvig prodaje naših vsestranskih grelnih panelov  . Grelnih panelov One Ideal, ki prepričajo s svojo diskretnostjo, eleganco, pa tudi z večjo grelno površino. Paneli, ki delujejo na nižji temperaturi in tako še dodatno zmanjšajo strošek ogrevanja. V primerjavi s konkurenčnimi grelnimi paneli drugih proizvajalcev, je grelna temperatura kar za 20 % nižja, učinek pa večji.

Ti grelni paneli hitreje segrejejo prostor zaradi večjega sevalnega kota, hkrati pa imajo zaradi nižje obratovalne temperature precej daljšo življenjsko dobo in večjo energetsko učinkovitost. Zaradi delovanja na nižjih temperaturah nanje lahko tudi nalepimo dekorativno folijo in grelne panele uporabimo kot slike.

So torej elegantni, tudi dekorativni elementi našega doma, ki odlično vplivajo na zdravje uporabnikov, porabijo manj električne energije in imajo več kot 40 let življenjske dobe.

IR-paneli Sunlife TABLE prejeli zlato priznanje

Večletni trud podjetja Ekosen za razvoj inovacij je v torek, 21. 6., obrodil sadove in podjetje je prejelo zlato odličje za inovacijo IR-panelov Sunlife Table   .

Štajerska gospodarska zbornica je na slavnostni prireditvi nagradila z zlatim priznanjem za inovacijo nizkotemperaturni IR-panel Sunlife Table. Na podjetju Ekosen so izjemno veseli in ponosni na prejeto priznanje. Zlato odličje je dokaz o kakovosti in tehnološki naprednosti njihovih storitev.

Želite izvedeti več o IR-ogrevanju? Za pripravo rešitve z IR-grelnim sistemom Ekosen pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 30 10 ali pišite na e-naslov: [email protected].

Lahko pa nas obiščete v salonih: v Miklavžu na Dravskem polju (pri Mariboru), Ptujska cesta 17, v Mengšu (pri Ljubljani), Gorenjska cesta 19, v Kopru, Piranska cesta 2.