Svežina se bo z novo potezo podjetja i – Vent širila v še več domov! Katere novosti se obetajo in katero ugodnost i – Vent podarja trenutno?

Podjetje Lunos, specializirano za prezračevalno tehnologijo, je prišlo v nove roke, vendar še naprej ohranja svojo izjemno uspešnost in še naprej prinaša svežino v slovenske domove. Pod vodstvom direktorja Milana Kusterja je Lunos dosegel izjemne rezultate, ustvarjajoč 230 000 evrov dodane vrednosti na zaposlenega. Poleg tega so prezračevalni sistemi Lunos prispevali k visoki stopnji prezračenosti slovenskih stanovanj, ki se uvrščajo v vrh med evropskimi državami!

Slovenska izjemnost

Lunos je podjetje, ki se ponaša z izjemno rastjo in finančnimi rezultati. Leta 2022 so ustvarili kar 10 milijonov evrov prihodkov in 3 milijone evrov dobička, ob tem pa so dosegli tudi 65-odstotni donos na kapital. To so izjemni rezultati, še posebej glede na relativno majhno število zaposlenih.

I – vent z novo potezo v središču pozornosti

Lunos, vodilno slovensko podjetje v panogi prezračevalne tehnologije, je trenutno v središču pozornosti tudi zaradi še ene izjemne poteze – direktor Milan Kuster se je namreč odločil za prodajo podjetja britanski družbi Volution Group, s tem dejanjem pa bodo prezračevalni sistemi Lunos Kusterjevega podjetja i-Vent osvežili še več domov izven naših meja! Podjetje tudi ob prevzemu ostaja samostojno, Kuster pa ga bo uspešno vodil še nadaljnja tri leta.


Podjetje I-Vent načrtuje, proizvaja in dobavlja prezračevalne sisteme za objekte. Kot Lunos je bilo ustanovljeno leta 2010 in je v minulih letih dosegalo hitro rast. Danes ima 20 redno zaposlenih. V poslovnem letu 2022 je ustvarilo 10 milijonov evrov prihodkov in 3,4 milijona evrov čistega dobička.


Vnesite odličnost podjetja i – Vent v svoj dom in se odločite za prezračevalne sisteme i – Vent!

Uspešni potezi sledi še pomladna ugodnost

Pomladno potezo so v podjetju i – Vent pospremili s spomladansko obarvano akcijo, s katero želijo vsem, ki se soočajo s tegobami pomladnih alergij, pričarati svežo pomlad v notranjosti doma.

Tako lahko do kar 30 % ceneje kupite vse antialergijske filtre prezračevalne enote i-Vent, s čimer lahko poskrbite za svež, prezračen in zdrav dom!

Učinkovit filter je namreč ključen del prezračevalne enote i – Vent. Ob tem je filter trajen in enostaven za čiščenje, saj ga lahko preprosto operete pod tekočo vodo. Filter je zasnovan tako, da zadržuje cvetni prah, fini zunanji prah, smog, cigaretni dim in druge mikrodelce, ki bi lahko povzročili alergijske reakcije. S tem se zagotovi, da zrak, ki vstopa v prostor, ostane čist in brez alergenov.

Ob tem prezračevalni sistemi i – Vent omogoča:

  • samodejno odvajajo izrabljen zrak z neprijetnimi vonjavami, odvečno vlago ter škodljivimi snovmi ter v prostor dovajajo svež in filtriran zrak,
  • skrbijo za primerno zdravo stanje zgradbe in klime ter preprečujejo nastanek plesni in ugodnih življenjskih pogojev za pršice,
  • preprečujejo prepih ter vdor zunanjega hrupa in prahu,
  • uporabnikom omogočajo preprosto vzdrževanje. Filtre namreč le operemo z vodo.