Sejem Stela Haus, posvečen skoraj nič-energijskim montažnim hišam, že kmalu odpira svoja vrata, ko se bomo lahko na Ljubljanski cesti 129 v Slovenski Bistrici udeležili zanimivega dogajanja, spoznali proizvodni proces skoraj nič-energijskih montažnih hiš podjetja Stela Haus, spoznali proizvajalce materialov ter partnerje podjetja Stela Haus.

Sprehodili se boste lahko skozi razstavne prostore številnih partnerjev podjetja, občudovali in preučili inovacije in tehnologije, ki zaznamujejo bivanje prihodnost in še veliko več!

Zvezde sejma: skoraj nič-energijske montažne hiše

V ospredju dogajanja bodo vsekakor skoraj nič-energijske montažne hiše, izjemno priljubljena oblika domov prihodnosti, ki nastajajo v priznanem podravskem podjetju Stela Haus.

PREBERITE ŠE: Oglejte si, kako so sanjski domovi videti znotraj!

Podjetje Stela Haus postaja eden izmed prepoznavnih ponudnikov montažnih hiš na slovenskem in tujem trgu, kar so z odprtjem lastne proizvodnje v Slovenski Bistrici še okrepili. »Prizadevamo si z našim znanjem in izkušnjami ponuditi ekološko prijazne in energetsko učinkovite hiše narejene po željah in potrebah v različnih življenjskih obdobjih,« pojasnjujejo v podjetju Stela Haus.

Se vidimo med 22. in 24. septembrom v na Ljubljanski cesti 129 v Slovenski Bistrici!

Udeležite se dolgo pričakovanega Sejma Stela Haus!

Obiskovalci sejma bodo imeli enkratno priložnost, da spoznajo in raziskujejo revolucionarne koncepte bivanja. S tem dogodkom bomo stopili korak bliže k trajnostnemu in energetsko učinkovitemu življenju.

Želite na Sejmu Stela Haus sestanek z ekipo Stela Haus strokovnjakov? Rezervirajte svoj termin tukaj.

Na sejmu boste lahko osebno spoznali proces proizvodnje skoraj nič-energijskih montažnih hiš ter se seznanili s proizvajalci in partnerji priznanega podjetja Stela Haus.

Se vidimo septembra na Sejmu Stela Haus!

Udeležite se Sejma Stela Haus, kjer se boste poglobili v svet skoraj nič-energijskih montažnih hiš ter morda začeli z idejnim načrtovanjem svojega doma! Vstop je prost, zato dogajanja res ne smete zamuditi.

Vidimo se med 22. in 24. septembrom v Slovenski Bistrici!