Tudi od čiščenja si je tu in tam treba vzeti dopust, je tako?

Oglasno Sporočilo, 27.06.22 ob 03:05

Imate navado, da pred dopustom doma napravite temeljito čistilno akcijo? Naj vam zaupamo, kako si letos vzeti dopust tudi od tega.

Tudi od čiščenja si je tu in tam treba vzeti dopust, je tako?

Ko smo naše bralce malce povprašali o njihovih navadah pred dopustom, smo ugotovili, da jih velika večina pred zasluženim oddihom najprej temeljito očisti in pospravi stanovanje. Zakaj? Da se lahko po dopustu vrnejo v dom, ki je kot iz škatlice in da se ob pospravljanju prtljage ne ukvarjajo še z neopravljenimi hišnimi opravili, ki jih čakajo že več tednov. Sliši se smiselno …

A pomisliti na to, da je potrebno ob pakiranju vsega za dopust še oprati goro oblačil, posesati stanovanje, preobleči posteljnino, pomiti okna, pobrisati prah in opraviti vse, kar se znajde na našem čistilnem seznamu … Je preprosto preveč. Na tak način na dopust prispemo povsem izčrpani od domače čistke in prvih nekaj dni porabimo le za polnjenje lastnih baterij.

Namesto sesalca v roke raje koktejl

Kaj če bi letos dopust začeli drugače, čistko stanovanja pa bi prepustili nekomu drugemu? Vaša naloga je le, da napravite seznam opravil, ki morajo biti postorjena in izberete dan, kdaj želite, da se vaše stanovanje zasveti, nato pa se lahko mirno uležete v visečo mrežo, natočite najljubši hladni koktejl in uživate ob branju nove poletne romance. Končno dopust brez garanja!

Kako do dopusta še pred dopustom? Preprosto! S klikom! Izpolnite tudi informativno povpraševanje, ki vam bo povedalo, koliko bi odšteli za želene storitve čistilnega servisa Dorin dom in brezhibno pospravljeno ter bleščeče čisto stanovanje lahko naročite že v tem tednu!

In ne, nismo opisali nemogočega idealnega dopusta, saj je ta scenarij, v katerem letos uživate brez celotedenskega čiščenja pred odhodom na dopust, povsem možen. Kako? Z nekaj kliki na spletni strani priznanega čistilnega servisa na klik Dorin dom.

Čist dom brez naprezanja

Vse potrebne podatke povsem preprosto najdete na naslednji povezavi, kjer lahko izpolnite tudi informativno povpraševanje, ki vam bo povedalo, koliko bi za želene storitve čistilnega servisa Dorin dom odšteli. Verjemite, vsakršno ceno čiščenja povsem odtehta dejstvo, da vseh teh opravil ne boste opravili sami in da boste na dopust prispeli spočiti in polni energije za nova doživetja!

Kaj vse lahko strokovnjakom za čiščenje Dorinega doma zaupate? Vse! Poskrbijo za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva vseh vrst, pranje perila, pranje oken in okenskih polic, pranje in čiščenje zaves vseh vrst, čiščenje kuhinjskih nap, čiščenje kuhinjskih pečic (znotraj), strojno čiščenje ploščic in podov iz umetnih mas, nanos premazov, preoblačenje posteljnih garnitur, umivanje košev, odstranjevanje vodnega kamna iz kopalniških kadi in tuš kabin, uspešno odstranjevanje neugodnih vonjav iz odtokov (trajno), likanje, čiščenje notranjosti pip mrežic od vodnega kamna, sprehajanje hišnih ljubljenčkov, hranjenje hišnih ljubljenčkov …

Da bo dom čist pred dopustom in po njem

Ni treba, da se pri vas oglasijo le pred dopustom, saj jih lahko pokličete tudi ob vrnitvi, ko bodo poskrbeli, da bo vaš dopust še za nekaj dni podaljšan, saj bodo namesto vas oprali in pospravili goro oblačil ter osvežili stanovanje. Čas je, da si privoščite dopust od čiščenja in pospravljanja, saj si to gotovo zaslužite! Morda pa obiski strokovnjakov čistilnega servisa na klik Dorin dom pri vas doma postanejo kar stalnica, vi pa lahko novi prosti čas izkoristite za … poletno uživanje!