Trajnostna eleganca: Idealfloor predstavlja visokokakovostne terase, fasade in parkete z nizkim ogljičnim odtisom

Oglasno Sporočilo, 14.06.23 ob 07:01

Bambusove terase so del edinstvene ponudbe podjetje Idealfloor, ki je specializirano za zastopništvo in izdelavo visokokakovostnih bambusovih izdelkov proizvajalca MOSO Bamboo. Njihova edinstvena ponudba teras, fasad in parketov združuje estetiko, trajnost in okoljsko odgovornost.

Trajnostna eleganca: Idealfloor predstavlja visokokakovostne terase, fasade in parkete z nizkim ogljičnim odtisom

Ponudbo izdelkov odlikuje nizek ogljični odtis, z bambusovimi izdelki proizvajalca MOSO Bamboo v ospredju, ki združujejo ekološko trajnost in izjemno robustnost. Bambus, kot ena najbolj trajnostnih surovin na svetu, pomaga ohranjati gozdne ekosisteme in zmanjšuje negativne vplive na okolje, medtem ko njegova trpežnost in odpornost podaljšujeta življenjsko dobo izdelkov, kar dodatno zmanjšuje njihov ogljični odtis.

“V podjetju Idealfloor smo ponosni na naše certifikate, ki potrjujejo našo zavezanost k trajnosti in kakovosti. Imamo certifikate FSC (Forest Stewardship Council), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) ter BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), ki jih lahko preverite tukaj

Bambusove terase proizvajalca MOSO Bamboo so poleg svoje trpežnosti znane tudi zaradi svoje naravne lepote ter enostavne namestitve in so tako idealna izbira za estetsko dovršene, okolju prijazne ter hkrati zanesljive in dolgotrajne rešitve.

Za ponudbo vas vabimo, da obiščete spletno stran: https://www.idealfloor.si/. Za dodaten ogled katalogov za naše produkte, vabljeni, da obiščete spletno stran proizvajalca MOSO Bamboo na naslovu: https://www.moso-bamboo.com. Naša ekipa strokovnjakov v podjetju Idealfloor vam je vedno na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri najboljše rešitve za vaše potrebe!

O podjetju Idealfloor

Idealfloor je specializirano podjetje, osredotočeno na ponudbo visoko-kakovostnih bambusovih izdelkov proizvajalca MOSO Bamboo ter izvedbo del za gradnjo terase. Njihova zavezanost kakovosti, okoljski odgovornosti in trajnosti jih uvršča v sam vrh industrije. Z izkušeno ekipo in vrhunskimi bambusovimi materiali zagotavljajo rešitve, ki ustrezajo potrebam in pričakovanjem strank. Njihove storitve vključujejo celovito izvedbo del, od zasnove do izgradnje terase, z uporabo najboljših bambusovih izdelkov na trgu.