Ste zamudili Sejem Stela Haus? Obiščete ga lahko tudi digitalno!

Uredništvo , 10.10.23 ob 13:21

Po navdušenih vtisih obiskovalcev nedavnega sejma skoraj nič-energijskih montažnih hiš Stela Haus podjetje sedaj priložnost za obisk sejma ponuja tudi vam – digitalno!

Ste zamudili Sejem Stela Haus? Obiščete ga lahko tudi digitalno!

V septembru je v Slovenski Bistrici potekal dolgo pričakovani Sejem Stela Haus, sejem skoraj nič-energijskih montažnih hiš ter dobaviteljev in proizvajalcev materialov, s katerimi priznano podjetje Stela Haus sodeluje.

Podjetje Stela Haus, ki projektira in gradi po meri izdelane visoko kakovostne montažne hiše, se je v zadnjih letih zavihtelo na lestvico pomembnih podjetij tako na slovenskem kot na tujih trgih, kar je dokazala tudi obiskanost septembrskega sejma Stela Haus.

Odziv je bil odličen, nam je ob obisku sejma povedal ustanovitelj in direktor podjetja Vladimir Šunjka. »Imam veliko obiskovalcev iz Slovenije pa tudi Hrvaške. Zdaj imajo priložnost, da na enem mestu vidijo vse. Do zdaj so lahko na sejmih, kjer smo bili, videli le katalog in kakšen vzorec stene. Sedaj vidijo razstavljene vse materiale, vidijo proizvodnjo, vidijo vzorce, pravzaprav vsak produkt, ki ga bodo imeli v hiši, če se bodo odločili zanjo.«

Novost – lasten sejem

Podjetje se je do sedaj udeležilo več sejmov, s septembrskim sejmom pa tako začnejo pisati tudi svojo zgodbo: »Odločili smo se za novi koncept, kar pomeni, da bomo dvakrat na leto organizirali svoj hišni sejem v sodelovanju z našimi partnerji. To so tisti, od katerih kupujemo materiale, s katerimi gradimo naše hiše. Vse stranke lahko tako sedaj vidijo čisto vse. Od tega, kakšno je sodelovanje z našimi dobavitelji, do tega, iz kakšnih materialov se gradi hiša.«

Sejem Stela Haus

Sejem Stela Haus

Sejem Stela Haus

Sejem Stela Haus

Sejem Stela Haus

Sejem Stela Haus

Na sejmu so se tako v podjetju Stela Haus predstavili skupaj z dobavitelji, ki so bili James Hardie Fermacell, Isocell Gmbh, Sto fasadni sistemi, Obenauf d.o.o., Terran strešna kritina, Vaillant toplotne črpalke, Satler okna, Mavi kopalniška oprema, Knauf Inuslation, Kerowood parketi, MFH Systems, Simbau gradbeništvo, Lokve lesena okna in Hidramont strojne instalacije.

Foto: Stela Haus

Sejem lahko še vedno obiščete

Četudi ste sejem zamudili, pa ne pomeni, da ga na poseben način ne morete doživeti tudi sami – kar iz udobja domačega kavča.

Kako? Tako, da se odpravite na digitalen sprehod po Sejmu Stela Haus, ki ga najdete s klikom na to povezavo in na spodnjem okvirčku.