Spoznaj, zakaj GUARDI ograja poglede osvaja!

Oglasno Sporočilo, 27.10.22 ob 00:36

Aluminijaste ograje GUARDI so na slovenskem tržišču uspešno prisotne že 15 let. Gre za zastopstvo enega vodilnih evropskih proizvajalcev aluminijastih ograj in vrat GUARDI Gmbh iz Avstrije.

Spoznaj, zakaj GUARDI ograja poglede osvaja!

Aluminijaste ograje ali alu ograje so priljubljena izbira tako za stanovanjske kot poslovne objekte. Odlikujejo jih nizki stroški vzdrževanja, eleganten videz, vzdržljivost in varnost.

Alu ograje so na voljo v različnih slogih in jih je mogoče prilagoditi vašim posebnim potrebam. Če iščete ograjo, ki bo dodala vrednost vaši nepremičnini ter zagotovila varnost in zasebnost, potem je alu ograja idealna rešitev.

5 razlogov, zakaj izbrati Guardi alu ograje

Guardi alu ograje vam prinašajo številne prednosti:

 

  • Zagotovljeno zadovoljstvo – zaradi več kot 10.000 zadovoljnih strank smo prepričani, da vam lahko zagotovimo popolno rešitev pri postavitvi ograje za vaše potrebe.

 

  • 15 let garancije – v kakovost Guardi alu ograje smo tako prepričani, da vam zagotavljamo kar 15 let garancije. Tako lahko brezskrbno uživate v udobju, ki vam ga alu ograja ponuja.

 

  • Gratis izmera – naša ekipa vas obišče na lokaciji in poskrbi za brezplačno izvedbo meritev. Na voljo so vam tudi za različna vprašanja in pomoč pri odločitvi.

 

  • Lasten razvoj – Guardi ograje so rezultat lastnega razvoja in vrste let izboljšav. Z razlogom se uvrščajo med vodilne na trgu.

 

  • Lastna servisna mreža – z odločitvijo za Guardi vam je zagotovljena tudi lastna servisna mreža, tako da so kakršne koli težave z ograjo odpravljene v najkrajšem možnem času.

Alu ograje so idealne za vse stile

Ne glede na to, ali iščete tradicionalno ograjo ali kaj bolj modernega, je alu ograja vedno prava izbira, saj vam omogoča izjemno raznolikost izvedbe. Aluminijaste ograje je razmeroma enostavno namestiti, tako da lahko svojo novo ograjo začnete uporabljati v najkrajšem možnem času.

Zunanje alu ograje

Zunanje alu ograje vam omogočajo neomejeno število možnosti različnih izvedb. So izredno trpežne in dizajn lahko prilagodite po meri, da se celostno ujema z okolico vaše hiše ali objekta.

Alu ograja je zagotovo ena tistih, ki bo nemudoma pritegnila pogled, vendar bo hkrati vašo posest obvarovala pred neželenim dostopom.

Balkonske alu ograje

Balkon vam omogoča uživanje na prostem, ne da bi zapustili udobje svojega doma. S pravo balkonsko ograjo lahko ustvarite zasebno oazo, ki je popolna za sprostitev ali zabavo.

Za balkone so na voljo različne možnosti alu ograje. Stil, ki ga boste izbrali, je odvisen od vaših osebnih želja in celostnega videza vašega doma. Za izvedbo alu balkonske ograje je na voljo široka paleta barv in dizajnov, tako da lahko najdete popolno ograjo, ki bo dopolnila slog vašega doma.

Katere prednosti vam prinašajo alu ograje?

Obstaja veliko razlogov, zakaj so alu ograje odlična izbira. Preberite pet razlogov, zakaj bi morali razmisliti o aluminijasti ograji za vaš dom ali poslovni objekt.

 

  1. Alu ograja je izjemno trpežna in prenese tudi najhujše vremenske razmere. Ne bo rjavela, gnila ali propadla kot druge vrste ograj, zaradi česar je idealna izbira za nepremičnine tudi v obalnih območjih ali območjih z močnim vetrom.

 

  1. Alu ograje zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Ko je ograja nameščena, je ni treba brusiti ali barvati kot lesene ograje. Poleg tega se aluminijasta ograja sčasoma ne bo zvila ali povesila kot druge vrste ograj.

 

  1. Alu ograja ima eleganten videz, ki lahko poveča privlačnost katere koli nepremičnine. Na voljo je v različnih barvah in slogih, zato je enostavno najti aluminijasto ograjo, ki dopolnjuje obstoječo arhitekturo vašega doma ali podjetja.

 

  1. Alu ograje je enostavno namestiti in to lahko storite celo sami, če pa najamete profesionalnega monterja, bo postopek še lažji in hitrejši.

 

  1. Alu ograje so cenovno ugodne, zaradi česar so odlična izbira za proračunsko ozaveščene potrošnike. V primerjavi z drugimi vrstami ograj ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

 

Če torej iščete visokokakovostno in dolgotrajno zunanjo ali balkonsko ograjo, ki bo kos vremenskim vplivom ter vam bo zagotavlja leta brez dragega vzdrževanja in težav, potem je alu ograja Guardi prava izbira.