Sezona vrtičkanja je pred vrati, poznate tega priljubljenega pomočnika?

Uredništvo , 20.03.22 ob 09:25

Razvijalci slovenske aplikacije za pomoč pri vrtnarjenju so lani zabeležili skokovit porast uporabnikov.

Sezona vrtičkanja je pred vrati, poznate tega priljubljenega pomočnika?

Pred vrati je nova sezona vrtnarjenja, ki je med pandemijo covida-19 doživelo pravi razcvet. To potrjujejo tudi razvijalci slovenske vrtnarske aplikacije Posadi.si, katere število uporabnikov se je v lanskem letu povečalo za več kot 50 odstotkov. Pred novo vrtnarsko sezono obljubljajo dodatne funkcionalnosti.

Eksplozija vrtnarjenja

Zaprtje javnega življenja med pandemijo je povzročilo pravo eksplozijo vrtnarjenja, ki je postalo ena izmed najbolj priljubljenih prostočasnih dejavnosti. Kot pravijo v podjetju, je kar četrtina ljubiteljskih vrtnarjev začela vrtnariti med pandemijo. To je vodilo v rast povpraševanja po semenih ter vrtnarski opremi in pripomočkih.

Kot pravijo v podjetju, je kar četrtina ljubiteljskih vrtnarjev začela vrtnariti med pandemijo

Novopečenim vrtnarjem svojevrsten izziv predstavlja tudi pridobivanje vseh potrebnih informacij za uspešno vrtnarjenje in tu priskoči na pomoč mobilna in spletna aplikacija Posadi.si, v kateri so razvijalci na enem mestu združili koristne informacije iz številnih virov, setveni koledar, orodje za načrtovanje vrta, platformo za izmenjavo semen in številne druge pripomočke, ki so v pomoč vrtičkarjem.

Na enem mestu so združili koristne informacije iz številnih virov, setveni koledar, orodje za načrtovanje vrta, platformo za izmenjavo semen in številne druge pripomočke, ki so v pomoč vrtičkarjem.

“Običajno pri orodjih za vrtnarjenje sicer ne pomislimo na digitalna orodja, a vemo, koliko informacij je potrebnih za nego vrta ter kako hitro pozabimo na kakšno opravilo. Zato lahko tudi z mobilno aplikacijo pripomoremo, da je potrebnega manj načrtovanja in lahko uporabniki preživijo več časa na vrtu,” so komentirali v podjetju.

Med najbolj cenjenimi aplikacijami za to dejavnost

Aplikacija Posadi.si z oceno 4,6 v spletni trgovini Google Play ter več kot 100.000 prenosi sodi med najbolje ocenjene in najbolj priljubljene aplikacije za vrtnarjenje. Priljubljena je tudi na italijanskem trgu, kjer deluje pod imenom Tomappo.

STA