S temeljito čistko vašega doma bodo izzivi novega leta lažji

Oglasno Sporočilo, 11.01.22 ob 07:14

Brez navlake je lažje zadihati in se z veseljem vračati v svoj dom, se strinjate? Če razmišljate o temeljitem čiščenju stanovanja, se brez zadrege obrnite na profesionalce, ki vam bodo pomagali do bleščečega doma.

S temeljito čistko vašega doma bodo izzivi novega leta lažji

V novo koledarsko leto želimo običajno zavedno ali pa povsem nezavedno, stopiti nekoliko drugače kot smo zaključili prejšnjega. Če odpremo januarske trgovinske kataloge, hitro ugotovimo, da nam prav vsi ponujajo izdelke za prenovo doma, za reorganizacijo naših prostorov, škatle za shranjevanje, nove omare, luči in dodatke, s katerimi lahko svoje stanovanje polepšamo. Dejstvo je, da se vsakodnevnih izzivov lažje lotevamo, ko imamo občutek nadzora nad svojim življenjem, čisto, organizirano stanovanje, v katerega se radi vračamo, pa je pri tem ključno.

Prvi korak vseh prenov – temeljito čiščenje

Če tudi vi že dolge mesece spremljate prekrasno urejeno stanovanje vaših kolegov, se spogledujete z DIY (»do it yourself« ali »naredi sam«) nasveti prenove doma ali pa si preprosto želite, da bi bilo vaše stanovanje končno enkrat čisto, lepo in funkcionalno, je morda ta članek vaš znak, da se končno lotite nečesa takega. Naj vas pomirimo, da se naloge nikakor ne rabite lotiti sami, saj vam bodo pri čiščenju, pospravljanju ali res temeljitem čiščenju po nekoliko večji prenovi, z veseljem pomagali strokovnjaki v čiščenju – Dorin dom!

Z nekaj kliki že takoj preverite ponudbo Dorinega doma, kjer lahko svojo storitev naročite preko preprostega spletnega obrazca na naslednji povezavi – ta vam omogoča hiter informativni izračun, strokovnjake Dorinega doma pa lahko vsak dan med 8. in 20. uro prikličete tudi na 040 490 692.

Profesionalci mladega in uspešnega podjetja Dorin dom svojim strankam vsak dan znova dokazujejo, da je lahko tudi skrb za dom kot iz škatlice prava umetnost. Uspešno se soočajo z vsemi običajnimi gospodinjskimi opravili kot so sesanje, pometanje, brisanje prahu, čiščenje oken, čiščenje kopalnic in podobno, mojstrsko pa se spoprimejo tudi z:

globinskim čiščenjem, globinskim čiščenjem sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva vseh vrst, pranjem perila, okenskih polic, pranjem in čiščenjem zaves vseh vrst, čiščenjem kuhinjskih nap, notranjosti kuhinjskih pečic, strojnim čiščenjem ploščic in podov iz umetnih mas, nanosom premazov, preoblačenjem posteljnih garnitur, umivanjem košev, odstranjevanjem vodnega kamna iz kopalniških kadi in tuš kabin, uspešnim odstranjevanje neugodnih vonjav iz odtokov, likanjem, čiščenjem notranjosti pip mrežic od vodnega kamna, sprehajanjem hišnih ljubljenčkov, hranjenjem hišnih ljubljenčkov … Ob tem lahko na Dorin dom računate tudi, ko želite čiščenje garaž, kleti ali stanovanja po prenovi, ko nikakor ne veste, kje bi začeli z delom.

Obiščejo vas tako pogosto, kot si zaželite. Morda jih boste poklicali le v tem tednu, ko si boste zaželeli v izzive novega koledarskega leta stopiti z zares čudovitim stanovanjem ter temeljito estetsko prenovo ali pa čez kak mesec ali dva, ko se boste želeli lotiti spomladanskega čiščenja, lahko pa jih v goste povabite pogosteje – tedensko, mesečno ali kako drugače. Kako? Povsem preprosto, naročilo storitev je mogoče z nekaj kliki preko spletnega obrazca, vsak dan med 8. in 20. uro pa vam bodo na voljo tudi na njihovi telefonski številki 040 490 692.

Čisto stanovanje, čas za polepšanje

Ko bo stanovanje čisto, pospravljeno in tako, da se boste po dolgem dnevu z nasmehom na ustih vrnili vanj ter zasedli najljubše mesto pred televizorjem, pa je čas, da vanj ponesete nekaj estetike in sodobnih trendov notranjega opremljanja in leto 2022 začnete moderno – v letošnjem letu tako nikakor ne morete zgrešiti, če v svojo dnevno sobo postavite zanimivo, veliko svetilko v zemeljskih tonih, poglede gostov pa bodo v 2022 pritegovali zanimivi, unikatni dekorativni dodatki s poudarkom na trajnosti, kar pomeni, da se pri nakupu odločite za lesene, kamnite dodatke oziroma za edinstvene izdelke lokalnih umetnikov in obrtnikov.

Kaj bo v naših stanovanjih še novega v letu 2022? V doslej nevtralne, monokromatične kuhinje se bodo prikradli barviti dodatki – morda začnite z novim setom pribora, s krožniki zanimivih vzorcev ali barv ali pa si bolj drzno privoščite opekač kruha v … recimo punčkasto rožnati barvi? Če iščete inspiracijo za barvno prenovo svoje dnevne sobe, v letošnjem letu posezite po zeleni in njenih številnih odtenkih, ki ne bodo samo moderni, ampak bodo predvsem pozitivno vplivali na vaše počutje, posledično pa tudi na odnose v družini ter na vašo učinkovitost.

Ko bo čisto in lepo, naj tako tudi ostane (sicer pa pokličite Dorin dom)

Najpomembnejša lekcija leta 2022 v notranjem opremljanju pa bo predvsem ta, da nikar brezglavo ne nakupujmo novih izdelkov ter stanovanja ne reorganizirajmo vsak mesec, temveč poskušajmo navdihe poiskati v tem, kar že imamo – stare vaze lahko prebarvamo in poslikamo, dolgočasne okvirje popršimo z zlatim sprejem, vinske steklenice, ki so ostale po praznikih, pa lahko z malo navdiha in sprehodom po gozdu spremenimo v zavidljivo dekoracijo.

Čist, pospravljen dom bo kar sam ponudil ideje za majhne izboljšave, ki bodo bivanje v stanovanju v letu 2022 napravile še lepše! Zapomnite pa si še to – še tako lepo stanovanje je najlepše, ko je čisto, zato si telefonsko številko Dorinega doma kar danes shranite v imenik!

Ali se vam v mislih že oblikujejo načrti, kako polepšati vaš dom? Začnite s temeljitim čiščenjem, da pa bo vaš dom zares zasijal in bo kar najbolj pripravljen na vse vaše »lepotne posege«, pa se obrnite na profesionalce Dorinega doma! Čist, pospravljen dom bo kar sam ponudil ideje za majhne izboljšave, ki bodo bivanje v stanovanju v letu 2022 napravile še lepše! Zapomnite pa si še to – še tako lepo stanovanje je najlepše, ko je čisto, zato si telefonsko številko Dorinega doma kar danes shranite v imenik!