Podjetje Stela Haus postaja eden izmed prepoznavnejših ponudnikov skoraj nič-energijskih montažnih hiš na slovenskem in tujem trgu, kar se je z odprtjem lastne proizvodnje v Slovenski Bistrici, še povečalo. »Prizadevamo si z našim znanjem in izkušnjami ponuditi ekološko prijazne in energetsko učinkovite hiše narejene po željah in potrebah v različnih življenjskih obdobjih,« pojasnjujejo v podjetju Stela Haus.

Kako torej do sanjskega doma?

Pot do sanjske ideje se začne z idejo, nam proces gradnje montažne hiše predstavijo v podjetju Stela Haus: »Stela Haus vam s pomočjo naših oblikovalcev in arhitektov zgradi dom narejen po vaši meri, ki bo visokokakovosten in skoraj nič-energijski.«

»Naši strokovnjaki opravijo podrobno analizo vaših idej in zahtev ter vas spremljajo od same ideje do vselitve v vaš dom. Skupaj bomo zagotovo zgradili vaš sanjski dom,« še dodajajo.

Ko ideja postane resničnost

Oglejte si nekaj uspešnih projektov podjetja Stela Haus, v katerih lahko pokukate v številne že postavljene sanjske domove, kar v podjetju Stela Haus omogočijo z uporabo 3D tehnologije. Najdete jih tukaj.

Danes vas še posebej vabimo, da se sprehodite po 3D posnetku projekta montažne hiše Jakše, kjer lahko opazujete, kako je sanjski dom iz ideje zrasel v čudovito montažno hišo! Sprehodite se tukaj.

Prvi korak – ideja

»Idejna zasnova predstavlja začetek načrtovanja. To je tisti del, ko iščemo, kaj pravzaprav hočemo. V tem delu projektant predstavi mogoče postavitve in umestitve objekta v prostor. Idejna zasnova je tista, ki od nas zahteva največji premislek in najbolj analitično razmišljanje,« prvi korak do vašega sanjskega doma predstavijo v Stela Haus.


Če tudi sami razmišljate o odločitvi za skoraj nič-energijsko montažno hišo, za sestanek in pogovor o svoji ideji kontaktirajte priznano podravsko podjetje Stela Haus, ki se ukvarja prav z izdelavo in postavljanjem sanjskih skoraj nič-energijskih montažnih domov.


»Idejna zasnova je temelj za izdelavo načrtov za izvedbo. Več časa, kot bomo pri idejni zasnovi namenili razmišljanju in prilagajanju, manj neprijetnih situacij nas čaka, ko bomo kot uporabnik začeli uporabljati,« še dodajajo.

Zakaj je idejna zasnova dobra?

  • Spoznamo, kaj nam prostor omogoča. Idejne zasnove nam omogočajo več različnih možnosti in ne zgolj ene, ki jo investitor vidi na prvi pogled in za katero misli, da je tista prava.
  • Predstavlja funkcionalno podane rešitve
  • Predstavlja natančno definirane in optimalne poglede in razporeditev projekta, na podlagi katere vam lahko v Stela Haus pripravijo na m2 natančno ponudbo.

Idejna zasnova je prvi korak vsakega sanjskega doma, na katerega so v podjetju Stela Haus neizmerno ponosni: »V podjetju Stela Haus vam s pomočjo naših izkušenih strokovnjakov izdelamo idejno zasnovo vašega načrtovanega doma. Z veseljem vam bomo svetovali in pomagali poiskati najbolj optimalno rešitev za hišo vaših sanj,« še povabijo v podjetju in dodajo, da so v podjetju močno zavezani individualnemu pristopu, ki je opazen tudi v osupljivih končnih rezultatih:

»Naš cilj je bodočim Stela Haus kupcem zagotoviti celovito oskrbo pred, med in po gradnji sanjskega doma, s takšnim načinom pristopa izvajamo nov način gradnje in prispevamo k trajnostnemu razvoju.«