Od G do A: kjer lahko svoj dom opremite povsem po svojih željah

Oglasno Sporočilo, 22.11.22 ob 08:29

Za sanjsko opremljen dom čisto po meri in povsem v skladu z našimi željami ni potrebno najemati cele ekipe notranjih oblikovalcev, saj vam vse, od izrisa pa do montaže v stilu omogočijo v GA+ kuhinje.

Od G do A: kjer lahko svoj dom opremite povsem po svojih željah

Videz našega doma že dolgo ni več postavljen na drugo mesto, za funkcionalnost, saj sodobni trendi narekujejo preplet obojega. Dom v enotnem stilu je tako »modna smernica« trenutnega obdobja, kar pa lahko pri prenovi in opremljanju stanovanja povzroči nekaj preglavic, še posebej, če nimate želje po najemanju notranjega oblikovalca, ki bo namesto vas poiskal primerno, dopolnjujočo se opremo.

Kako lahko sanjsko opremljeno stanovanje v enotnem stilu dosežemo tudi brez tekanja po vseh pohištvenih trgovinah in brez neštetih sestankov z notranjim oblikovalcem? Tako, da se obrnemo na strokovnjake, ki poskrbijo za vse od A do Ž. Oziroma od G do A!

Od brezplačnega 3D izrisa do doma v stilu

Podjetje GA+kuhinje nudi prav to: dom v enotnem stilu, pri čemer kakovostna, estetsko dovršena kuhinja predstavlja središče stanovanja. »Naše storitve, znanje in naša poprodajna podpora so ključni dejavniki, ki vam olajšajo izbiro vaše nove sanjske kuhinje,« pojasnjujejo v podjetju GA+kuhinje ter dodajo, da je brezplačen 3D izris kuhinje pri njih le začetek čudovite zgodbe, ki jo lahko nadaljujete tudi z izbiro ostalega pohištva za kopalnice, dnevne sobe, spalnice, predsobe, utility, jedilnice …

Bi tudi vi sanjsko kuhinjo? Prijavite se na brezplačen 3D izris! Kako? Preprosto – s klikom na to povezavo.

Ob tem v podjetju poskrbijo, da teže celotnega procesa sploh ne občutite. »Vsi se zavedamo, da nakup in izbira primerne kuhinje nista enostavno opravilo. Z nami pa postane zabavno, saj za celotni proces poskrbimo mi. Od idejne zasnove, do končnega izdelka, montaže in odvoza stare. Tukaj se pa naše storitve ne zaključijo, saj imamo tudi celotno ekipo strokovnjakov, ki skrbi za poprodajno podporo,« opisujejo svoj način dela, ki je kot nalašč za vse, ki cenijo svoj čas.

Vsi koraki pod eno streho

Pri GA+kuhinje tako stranka doživi celostno storitev v svoji najboljši možni obliki, saj prejme strokovno svetovanje, izris, izmero na domu, dostavo, montažo in priklop na električno in vodovodno omrežje. Dodatno prednost predstavlja možnost brezplačnega strokovnega svetovanja in 3D izrisa vaše kuhinje v salonih in na domu, do katerega lahko dostopate povsem preprosto preko prijave na naslednji povezavi.

Svoj plus v GA+kuhinje dodatno upravičijo tudi z dejstvom, da celoten postopek napravijo prijazen tudi vaši denarnici, saj je pri njih mogoče nakup opraviti v kar 84 obrokih brez obiska banke.

Edinstveni projekti, ki uresničujejo vse želje

»Izstopati želimo z visokokakovostno storitvijo, naš končni cilj pa je zadovoljstvo strank, ki se rade vračajo k nam,« vizijo podjetja opisujejo v GA+kuhinje, ob tem pa nam pokažejo nekaj svojih uspešno zaključenih projektov, ki pokažejo, kako različne želje so zmožni v podjetju uresničiti in koliko sanjskih domov so doslej že opremili v enotnem slogu.

Bi tudi vi brezplačen 3D izris kuhinje? Prijavite se tukaj!

»Nekateri so ljubitelji moderne rustiko, spet drugi prisegajo na moderen slog, tretji pa ne morejo brez brezčasne klasike. In tako je prav, to naredi naš posel še bolj zanimiv in poseben. Nikdar namreč želje naše stranke niso identične prejšnji. Prav nasprotno, vedno nove in nove ideje, želje po drugačnih, odstopajočih postavitvah in kombinacijah,« dodajajo in povabijo, da si le nekaj od skoraj 9700 zaključenih projektov ogledamo v spletni galeriji na tej povezavi.

Od športa …

Med slednjimi gotovo izstopa prav poseben, športno obarvan projekt – Ilkina kuhinja. Na GA+kuhinje se je namreč za kuhinjo po meri in lastnih željah obrnila tudi priznana športnica Ilka Štuhec.

V GA+kuhinje razložijo, kako je projekt potekal: »Ilka se je odločila za popolno preobrazbo kuhinje in na prvo mesto pri novi podobi postavila funkcionalnost. Kot sama pravi, je v svoji karieri veliko prepotovala in tako preizkusila mnogo kuhinj. Zato je točno vedela, da si želi funkcionalno kuhinjo, ki ne bo samo lepa, ampak se bo v njej tudi prijetno počutila.«

»V salonu Maribor je naš strokovni svetovalec poskrbel, da se je Ilka lahko nemoteno posvetila urjenju svojih športnih veščin medtem, ko smo mi poskrbeli za celotni nakupni proces; od svetovanja do montaže. Veliko prostora za shranjevanje, kjer je vse na dosegu roke, je rezultat tega načrtovanja. Z detajli pa se je oblikovala edinstvena kuhinja, ki zrcali zmagovalni karakter Ilke Štuhec,« še dodajajo.

… do dobrodelnosti

GA+kuhinje ne izstopajo le v uspešnem povezovanju sanjskega doma in športa, ampak tudi v dobrodelnosti. V mesecu oktobru in novembru so se namreč povezali z društvom Palčica Pomagalčica ter napovedali, da bodo od vsake prodane kuhinje ter gospodinjskega aparata del sredstev namenili čudoviti mladi princeski Alekseji in njeni družini, ki se soočajo z diagnozo mitohondrijske miopatije. Celotno zgodbo projekta in Alekseje lahko preberete tukaj.