Najbolj varovana skrivnost čistega doma je razkrita!

Oglasno Sporočilo, 15.02.22 ob 09:10

Ne, to ni kombinacija alkoholnega kisa in sode bikarbone, pa tudi moč citronske kisline ni. Magično formulo najbolj čistega doma namreč skriva … čistilni servis na klik Dorin dom!

Najbolj varovana skrivnost čistega doma je razkrita!

Če radi čistite, veste, kakšno zadovoljstvo prinese novoodkrita skrivnost čiščenja trdovratnega vodnega kamna, ki se naredi na kopalniški pipi ali trenutek, ko ugotovite, kako zmanjšati količino nabranega praha na vrhu omar. Naša zadnja skrivnost, ki smo jo našli je ta, da kupimo dišavne kroglice, ki se sicer dajejo v pralni stroj za odišavljanje perila, jih natresemo v lične posodice in postavimo v omaro z oblačili. Prečudovit in vedno svež vonj oblačil je zagotovljen!

No, če vam čiščenje ne diši preveč, pa tudi če ga imate načeloma radi, pa si gotovo želite izvedeti, kako tu in tam očistiti stanovanje, ne da bi mignili s prstom. Verjetno so vam vselej govorili, da »iz nič ni nič« in da se »stanovanje ne očisti samo.« Res je, pa vendar možnost, da sami ne pomignete s prstom, dom pa bo kljub temu kot iz škatlice, še vedno obstaja. Potrebnih je le nekaj klikov in pred vašimi vrati se bodo pojavili strokovnjaki za čistočo iz Dorinega doma, ki bodo poskrbeli, da bo vaše stanovanje tako čisto, kot ni bilo že zelo zelo dolgo.

Čarovnija ali Dorin dom?

Na mlad, zagnan in izjemno učinkovit čistilni servis na klik Dorin dom se lahko obrnete, če se želite tu in tam razbremeniti bremena gospodinjskih opravil, če hočete svoj prosti čas preživeti kako drugače kot s krpo v roki, ali pa, če vas čaka večja prenova, čiščenje zaprašene garaže ali čistka kleti vašega vikenda. Profesionalci za čiščenje bodo kos vsemu in vaš dom bo po njihovem odhodu zares izgledal, kot da bi v njem kdo zamahnil s čarobno palico.

S klikom preverite ponudbo Dorinega doma, kjer lahko svojo storitev naročite preko preprostega spletnega obrazca na naslednji povezavi – ta vam omogoča hiter informativni izračun, strokovnjake Dorinega doma pa lahko vsak dan med 8. in 20. uro prikličete tudi na 040 490 692.

Dorin dom vas obišče takrat in tolikokrat, kot si zaželite, naj bo to enkrat na teden, nekajkrat mesečno ali pa jih za pomoč poprosite nekajkrat letno. Poskrbijo za bleščeč dom, nanje pa se lahko obrnete še za globinsko čiščenje sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva vseh vrst, pranje perila, pranje oken in okenskih polic, pranje in čiščenje zaves vseh vrst, čiščenje kuhinjskih nap, čiščenje kuhinjskih pečic (znotraj), strojno čiščenje ploščic in podov iz umetnih mas, nanos premazov, preoblačenje posteljnih garnitur, umivanje košev, odstranjevanje vodnega kamna iz kopalniških kadi in tuš kabin, uspešno odstranjevanje neugodnih vonjav iz odtokov (trajno), likanje, čiščenje notranjosti pip mrežic od vodnega kamna, sprehajanje hišnih ljubljenčkov, hranjenje hišnih ljubljenčkov … Njihova pomoč bo gotovo dobrodošla tudi v spomladanskih mesecih, ko boste načrtovali spomladansko čiščenje, če vas čaka čistka kleti ali garaže, ali pa če se boste kmalu selili.

Čas, ki vam bo s prihodom Dorinih strokovnjakov podarjen, izkoristite za počitek, zmenek s partnerjem, izlet s svojo družino ali dolgo obljubljeno kavo z najboljšo prijateljico. Zaslužite si! Pa ne pozabite mojstrov čiščenja Dorinega doma povprašati po kaki skrivnosti, s katero si lahko v prihodnje olajšate vsakdanja gospodinjska opravila. Gotovo jih imajo cel kup!