Kako ste danes spali? Da se boste končno spočili, ta vikend skočite na Celjski sejem!

Oglasno Sporočilo, 20.05.22 ob 14:15

Zakaj? Ker vas tam na posebnem zelenem dogodku Green Vita čaka edinstveno podjetje Slovenska postelja. Z novim vzglavnikom iz naravnih materialov lahko sladko zaspite že danes!

Kako ste danes spali? Da se boste končno spočili, ta vikend skočite na Celjski sejem!

Če ste se spraševali, kam ta vikend, vam ponujamo idejo: odpeljite se v Celje ter obiščite sejem Green Vita, zeleni sejem za samooskrbo in zdrav način življenja, ki poteka vse od danes, 20. maja, pa do nedelje, 22. maja. Zakaj? Ker vas bo na prizorišču pričakala tudi rešitev za vse vaše težave s spanjem. Slovenska postelja.

Boleč hrbet? Otrdel vrat? Nenaspanost? Nočno prebujanje? Potenje? Inovativno slovensko podjetje Slovenska postelja s svojimi izdelki kljubuje vsem težavam, v naše postelje pa prinaša naravne, veliko bolj zračne, predvsem pa zdravju in okolju prijazne materiale. Najbrž ste že zasledili njihov revolucionaren vzglavnik, polnjen z ajdo, kajne?

Dober spanec je prava znanost!

Pravo ležišče in kakovosten vzglavnik namreč za seboj skrivata zgodbo ter sta vselej ustvarjena z mislijo na najboljše počutje uporabnika, to pa lahko dosežemo le z upoštevanjem ključnih značilnosti prave »spalne opreme«.

Kot poudarjajo v podjetju Slovenska postelja, mora biti ležišče vselej zračno, s čimer bomo preprečili nočno potenje in zbujanje ob čudnih urah. Močno povezani s tem so tudi kakovostni materiali, ki so že skorajda značilni znak podjetja Slovenska postelja, ki svoje izdelka ustvarja iz materialov kot so kokosova vlakna, konoplja, bombaž ter organska slovenska volna.

Hkrati mora biti ležišče udobno, za kar poskrbi mešanica materialov, za tisto piko na i pa v Slovenski postelji priporočajo, da ležišče pred nakupom vselej preizkusite. V živo, kar pomeni, da je sejem Green Vita v Celju izvrstna priložnost, da napravite korak naprej proti sanjskemu spalnemu doživetju. Le tako boste izbrali ležišče, ki bo vam in vašemu telesu nudilo najboljšo podporo ter največje udobje.

Bi spali na … ajdi?

Ob novem ležišču razmislite tudi o nakupu vzglavnika, ki prav tako pomembno prispeva k vašemu počutju po jutranjem zbujanju. Zbujanje z glavobolom, zategnjenim vratom in špikanjem v zadnjem delu glave ne sme biti stvar, s katero ste se sprijaznili, saj lahko vse to odpravite s kakovostnim vzglavnikom.

V Slovenski postelji ne boste našli le enega, ampak celo vrsto izredno premišljenih in kakovostno zasnovanih vzglavnikov, med katerimi gotovo preseneti in pozornost ujame vzglavnik, polnjen s slovensko ajdo.

Ajda kot polnilo se namreč prilagodi obliki glave in vratu ter tako zagotavlja dobro čvrsto oporo. Prednost ajde je v tem, da poleti hladi, medtem ko pozimi greje. Lajša tudi tegobe pri različnih obolenjih kot so težave z migrenami, nespečnostjo, bolečinami v vratnem delu hrbtenice, hrbtu, ramenih, glavi in zatilju. Polnilo je trpežno, hkrati pa ga lahko obogatimo z zelišči, ki nam bodo še dodatno pomagala pri sladkem spancu.

Tradicija podjetja Slovenska postelja se vije vse od 1992, ko so prevzeli del proizvodnje bivšega podjetja Sukno Zapuže, ki izvira vse iz davnega leta 1825. Od leta 1995 naprej jih najdemo pod blagovno znamko Slovenska postelja®, pod katero s proizvodnjo različnih tipov ležišč, posteljnine in vzglavnikov, dodatno pa izvajajo tapetniške storitve.

Njihovi izdelki, plod lastnega razvoja in tehnologij ter svežih slovenskih idej so revolucionarni in v spanje vnašajo nekaj novega. Obiščite jih na Celjskem sejmu v okviru sejma Green Vita ter v živo preizkusite njihova ležišča in vzglavnike, najljubšega pa odnesite s seboj domov, kjer ga lahko že kar takoj testirate.

Niste za ajdo? Seveda lahko na sejmu Green Vita preizkusite še marsikaj, verjamemo pa, da boste ob pomoči prijaznih in strokovnih svetovalcev Slovenske postelje gotovo našli vse za spanec svojih sanj. Upamo, da se dobro naspite že ta vikend!