Kako do skoraj nič-energijske montažne hiše?

Oglasno Sporočilo, 30.08.23 ob 09:27

Skoraj nič-energijske montažne hiše podjetja Stela Haus so pri načrtovanju domov že nekaj časa kraljice v popularnosti, da je njihov naslov upravičen, pa je jasno že, ko pogledamo, kako hitro lahko pridemo do svoje montažne hiše.

Kako do skoraj nič-energijske montažne hiše?

Skoraj nič-energijske montažne hiše so vsekakor vredne pozornosti, saj združujejo vrsto prednosti, ki izboljšujejo kakovost bivanja, hkrati pa zmanjšujejo vaše stroške in negativni vpliv na okolje.

Kot nam povedo v priznanem podravskem podjetju Stela Haus, ki se ukvarja z načrtovanjem, proizvodnjo in montažo skoraj nič-energijskih montažnih hiš, pa je prednost slednjih tudi njihov hitra izdelava in montaža.

»Pri nas postopek gradnje nizkoenergijske montažne hiše izvedemo v štirih korakih, ki vključujejo idejo, načrtovanje, proizvodnjo in montažo, pri čemer prav vsakega od korakov v sodelovanju s stranko opravimo mi,« orišejo proces nastanka nizkoenergijske montažne hiše v podjetju Stela Haus.

Poglejmo si postopek gradnje od načrtovanja do predaje nekoliko podrobneje!

»Predkorak« – 3D sprehod

Preden skupaj s strokovnjaki podjetja Stela Haus začnete z načrtovanjem svojega sanjskega doma, vabimo, da se virtualno sprehodite po nekaj uspešnih projektih podjetja ter si s pomočjo 3D tehnologije ogledate, kako je iz ideje vzniknil resnični sanjski dom v obliki montažne hiše.

3D posnetke uspešnih projektov podjetja Stela Haus najdete tukaj.

1. Korak – IDEJA

V podjetju Stela Haus vam s pomočjo oblikovalcev in arhitektov zgradijo dom, narejen po vaši meri, ki bo visokokakovosten in nizkoenergijski.

Pot do sanjske ideje se začne z idejo, nam proces gradnje montažne hiše predstavijo v podjetju Stela Haus: »Stela Haus vam s pomočjo naših oblikovalcev in arhitektov zgradi dom narejen po vaši meri, ki bo visokokakovosten in nizkoenergijski.«

»Naši strokovnjaki opravijo podrobno analizo vaših idej in zahtev ter vas spremljajo od same ideje do vselitve v vaš dom. Skupaj bomo zagotovo zgradili vaš sanjski dom,« še dodajajo.


Ste še pri ideji nizkoenergijske montažne hiše? Kontaktirajte strokovnjake podjetja Stela Haus in poskrbite, da stečejo tudi nadaljnji koraki!


Tako bodo po tem, ko se odločite za nizkoenergijsko montažno hišo, strokovnjaki v Stela Haus opravili podrobno analizo vaših idej in zahtev ter vam bodo na voljo za vsa vprašanja, ki jih imate, učinkovito sodelovanje ter usmerjenost podjetja Stela Haus v individualni pristop pa bo zares tisto, ki bo poskrbelo za sanjski dom.

Zakaj je idejna zasnova dobra?

  • Spoznamo, kaj nam prostor omogoča. Idejne zasnove nam omogočajo več različnih možnosti in ne zgolj ene, ki jo investitor vidi na prvi pogled in za katero misli, da je tista prava.
  • Predstavlja funkcionalno podane rešitve
  • Predstavlja natančno definirane in optimalne poglede in razporeditev projekta, na podlagi katere vam lahko v Stela Haus pripravijo na m2 natančno ponudbo.

2. Korak – NAČRTOVANJE

Naslednji korak v postopku gradnje je načrtovanje vseh podrobnosti. Vsi načrti , ki jih dorečete skupaj s projektantom podjetja Stela Haus, vključujejo veliko pomembnih podrobnosti kot so debeline sten, oblika strehe …

V tej fazi boste prejeli tudi podrobno ponudbo, ki pregledno predstavila vse materiale in storitve, ki jih bodo v Stela Haus vgradili v vašo hišo, v podjetju pa dodajajo še, da bodo storili vse, kar je v njihovi moči, da vam bodo olajšali pot do dokumentacije, dovoljenj in drugih dokumentov za gradnjo.

3. Korak – PROIZVODNJA

Po končanem drugem koraku se v podjetju Stela Haus lotijo izdelave delovnih in gradbenih načrtov. Na podlagi teh se naroči vse potrebne materiale za začetek izdelave vašega doma.

Vse komponente za vašo hišo so izdelane v nadzorovanem okolju v lastni proizvodnji podjetja Stela Haus. Po končnem pregledu kakovosti se vsi sestavni deli naložijo in pripravijo za prevoz.

4. Korak – MONTAŽA

Na lokacijo gradnje ekipa podjetja Stela Haus prispe z izdelanimi stenami, zatem pa se lahko postopek gradnje zares začne.


Če tudi sami razmišljate o odločitvi za skoraj nič-energijsko montažno hišo, za sestanek in pogovor o svoji ideji kontaktirajte priznano podravsko podjetje Stela Haus, ki se ukvarja prav z izdelavo in postavljanjem sanjskih skoraj nič-energijskih montažnih domov.


Izkušena ekipa monterjev Stela Haus in vodja gradbišča bosta v dneh, ki sledijo, zagotovila nemoteno montažo vaše hiše. Po končnem pregledu kakovosti vodje gradbišča, je hiša z vsemi potrebnimi certifikati pripravljena za predajo in za selitev, v kolikor pa želite, pa lahko v podjetju Stela Haus poskrbijo še za dodaten korak opremljanja ter vam tako kar najbolj olajšalo trenutek selitve.