Če za energijo v vašem domu skrbi Energija plus, boste gotovo navdušeni nad vestjo, da lahko kot njihovi abonenti v Sloveniji smučate ugodneje.

V smučarski sezoni 2021/2022 lahko tako vsi kupci Energije plus vsako sredo na Mariborskem Pohorju kupijo celodnevno smučarsko vozovnico po ceni 17 evrov – pod nekaj pogoji, saj mora kupec smučar to izkazati z računom za električno energijo in zemeljski plin ter osebnim dokumentom, vsak kupec pa lahko za posamezno sredo kupi največ dve smučarski vozovnici.

Vse informacije o smučarskih ugodnostih za posameznike, ki so na strani zelene energije, najdete na naslednji povezavi za smučanje na Pohorju ter na sledečem naslovu za smučanje na Kopah.

Ugodno smučanje na mariborskem Pohorju lahko stranke Energije plus, podjetja, ki se ves čas trudi za okolju prijazno energetsko oskrbo ter postopen prehod v nizkoogljično družbo, izkoristite še vse do konca marca.

Ne le na Pohorje, ampak celo na Kope

In ko se naveličate Pohorja, se lahko na smučarski dan odpravite tudi na Kope, kjer lahko nižjo ceno (smučate lahko za zgolj 4,99 evra) smučarske vozovnice izkoristite v ponedeljek, 14. marca, ko lahko vsak kupec kupi 2 odrasli ter 3 otroške vozovnice, pri čemer otroci do 14. leta v spremstvu staršev smučajo brezplačno.

Kot to velja za ugodno smučanje na mariborskem Pohorju, tudi tukaj upravičenost izkažete z osebnim dokumentom ter računom za električno energijo in zemeljski plin za tekoči oziroma pretekli mesec.