VIDEO: Najbolj (pre)drzen zaposlitveni oglas spet kroži!

Uredništvo , 07.07.23 ob 03:25

Najbrž ste ga že videli, če pa ne, pa je skrajni čas, da si ga ogledate. Viralen zaposlitveni oglas priznanega mariborskega podjetja namreč znova kroži po spletu!

VIDEO: Najbolj (pre)drzen zaposlitveni oglas spet kroži!

Število ogledov enega najbolj kultnih oglasov pri nas se meri v stotisočih in čeprav je bil »najbolj (pre)drzen zaposlitveni oglas« priljubljenega lokalnega podjetja MIKRO+POLO posnet že nekaj mesecev nazaj, ko je viralno zaokrožil po socialnih omrežjih.

Takrat je videoposnetek v petih dneh dosegel več kot 150 000 ogledov, v zadnjih dneh pa se številka še povečuje, saj izjemno kreativen zaposlitveni oglas znova kroži – z dobrim razlogom, saj je videoposnetek več kot le zaposlitveni oglas!

Oglejte si sloviti zaposlitveni oglas tudi sami!

Za uspeh je potrebna (tudi) (pre)drznost

Številke ogledov »Najbolj (pre)drznega zaposlitvenega oglasa« so neverjetne:

Na Tik Toku je oglas razdeljen v štiri ločene videoposnetke, dva izmed njih sta vsak zase dosegla celo več kot 22 000 ogledov, skupaj si je na Tik Toku posnetek torej ogledalo skoraj 100 000 ljudi!

Na YouTube je »Najbolj (pre)drzen zaposlitveni oglas navdušil skoraj 35 000 gledalcev!

Na Facebooku je bil originalen videoposnetek pogledan več kot 83 000-krat ter deljen kar 600-krat, če pa k temu dodamo še oglede videoposnetka preko spletnih člankov, Instagrama in drugih kanalov … Kapo dol, MIKRO+POLO!

Vabilo Najbolj (pre)drznega zaposlitvenega oglasa še vedno velja – MIKRO+POLO morda pričakuje prav vas!

MIKRO+POLO postavil nove standarde tudi na področju zaposlitvenih oglasov

Oglas je prejel veliko pozitivnih odzivov, s potezo pa je podjetje MIKRO+POLO slovenski trg dela, ki je trenutno preplavljen z zaposlitvenimi oglasi, dodobra pretreslo in za izdelavo oglasov za prosta delovna mesta postavilo povsem nove smernice.

Generalni direktor priljubljenega lokalnega podjetja MIKRO+POLO je povedal: »Idejo o najbolj (pred)drznem zaposlitvenem oglasu smo v ekipi nekaj tednov pilili do potankosti, nato pa smo se lotili dela. Ideja in scenarij sta se v celoti porodila v glavah Mikropolovcev. Na to smo še posebej ponosni.«

mikropolo mikro polo