Nova služba najbrž ni prva stvar, na katero v vročih poletnih dneh pomislite, kajne? Ali pač? V resnici je prav poletje idealen čas za menjavo službe – vsi so bolj popustljivi in ležerni, delovnih obveznosti je malenkost manj, včasih po pisarni zaokroži sladoled … Morda se novo in prijetno poletno delovno okolje skriva v tokratnem TOP ŠIHT izboru! Predstavljamo prosta delovna mesta tega tedna!

1. Svetovalec področja II v Službi za statistiko in analitiko (m/ž) – delavec ali pripravnik

Kje? Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto so potrebni kandidati z VII/2. stopnjo izobrazbe na področju ekonomije, organizacije, informatike, matematike ali druge ustrezne smeri ter štirimi leti delovnih izkušenj. Prav tako je zaželeno znanje uporabe Microsoft Office programov in slovenskega jezika.

Kaj te čaka? V Zavodu za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije, natančneje v Službi za statistiko in analitiko, je na voljo delovno mesto Svetovalec področja II (m/ž) – delavec ali pripravnik. Delovne naloge vključujejo skrbništvo, koordinacijo in izvajanje nalog na področju statistike, upravljanje s podatki, pripravo avtomatskih poročil, izvajanje nalog sistemske analize, sodelovanje pri projektih in nalogah razvoja statističnih rešitev ter skrbništvo poročil in metodoloških modelov. Delo se opravlja v polnem delovnem času.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!


TOP ŠIHT NAMIGprosta delovna mesta snaga


2. Projektni vodja v strojegradnji

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidate s VII. stopnjo izobrazbe, smerjo gospodarsko inženirstvo, strojništvo ali lesarstvo ter poznavanjem računalniških okolij Windows/ACAD. Poleg tega je zaželeno aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu PROJEKTNI VODJA V STROJEGRADNJI v podjetju Ledinek Engineering d.o.o. Hoče te čaka interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju. Poleg tega boš odgovoren/a za projektno vodenje, kar vključuje načrtovanje, koordinacijo dela, vodenje ekipe, pripravo stroškovnika in terminskega plana.

Komunikacija s strankami in člani ekipe bo prav tako del tvojih nalog, prav tako organiziranje in koordiniranje dela doma in na terenu. Pričakuje se tudi načrtovanje, usmerjanje in vodenje vseh aktivnosti, povezanih z izvedbo projekta, ter usklajevanje vseh potrebnih virov, kot so ljudje, čas in sredstva. Poročanje o stanju projekta in priprava projektne dokumentacije sta prav tako pomembna dela tvojega dela. Ponujajo ti dolgoročno varnost zaposlitve v uspešnem in rastočem podjetju, stimulativno plačilo, pozitivno delovno klimo v povezanem kolektivu ter mnoge druge odlične ugodnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Prodajalec

Kje? SPORT VISION d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto prodajalca v podjetju Sport Vision d.o.o. so zahtevani naslednji pogoji: srednja splošna ali strokovna izobrazba smeri ekonomija, vsaj 1 leto delovnih izkušenj v trgovini, organiziranost, energičnost, tekoče znanje slovenskega jezika, športni značaj in veselje do dela s športnimi artikli ter osnovno poznavanje dela z računalnikom, zaželeno poznavanje programa Word in Excel.

Kaj te čaka? V podjetju Sport Vision d.o.o. te čaka delo prodajalca v športni trgovini Sport Vision v Mariboru. Delovne naloge vključujejo prodajo športne in lifestyle obutve ter oblačil, svetovanje kupcem, skrb za urejenost trgovine, prevzem blaga in delo na blagajni.

Delovni čas je polni delovni čas, z dvoizmenskim delovnikom. Ponuja se zaposlitev za nedoločen čas s 2-mesečnim poskusnim delom. Poleg tega so na voljo možnost napredovanja, nagrade in stimulacije za uspešnost.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

4. Elektrotehnik/inženir elektrotehnike v strojegradnji

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidate z izobrazbo na ravni IV, V, VI/1 ali VI/2 stopnje izobrazbe, smeri elektrotehnika ali mehatronika. Za opravljanje dela je potrebno aktivno znanje angleškega in nemškega jezika. Znanja in izkušnje iz področja industrijske avtomatizacije so zaželene, vendar niso nujne.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu ELEKTROTEHNIK/INŽENIR ELEKTROTEHNIKE VODJA MONTAŽE V STROJEGRADNJI v podjetju Ledinek Engineering d.o.o. Hoče te čaka interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju. Naloge, ki jih boš opravljal/a, vključujejo:

  • Sodelovanje pri izdelavi in vezavi elektro omar ter izvedba instalacij strojev in proizvodnih linij v podjetju.
  • Vodenje projektov na področju elektro montaže.
  • Vodenje ekipe elektro monterjev pri izvajanju delovnih nalog na montaži pri stranki in na sedežu podjetja.
  • Sodelovanje z oddelkom elektro projektive pri usklajevanju tehnične dokumentacije.

Poleg tega lahko pričakuješ pozitivno delovno klimo v povezanem kolektivu, dolgoročno varnost zaposlitve v uspešnem in rastočem podjetju, stimulativno plačilo ter mnoge druge odlične ugodnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Razvijalec za področje avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije

Kje? Talum d.d. Kidričevo

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto inženirja/inženirke elektrotehnike v podjetju Talum d.d. Kidričevo so zahtevani naslednji pogoji za kandidate: izobrazba elektrotehnične smeri (VSŠ, VS, VŠ), temeljno znanje elektrotehnike, avtomatizacije ali robotizacije, znanje tujega jezika, smisel za reševanje tehničnih problemov, pripravljenost za pridobivanje novih znanj, zanesljivost, odgovornost, natančnost, prilagodljivost in pozitiven odnos do dela.

Kaj te čaka? V podjetju Talum d.d. Kidričevo te čaka zaposlitev na področju inženirske elektrotehnike. Delovne naloge vključujejo programiranje na področju industrijske avtomatizacije in robotizacije, projektiranje sistemov za avtomatizacijo ter vzdrževanje procesnih sistemov.

Ponuja se redno in stimulativno plačilo ter zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom. Delo poteka v dinamičnem in zanimivem timskem okolju izkušenega kolektiva, ki spodbuja inovativnost in ustvarjalnost. Prav tako se nudijo priložnosti za razvoj kompetenc na področjih avtomatizacije, robotizacije in digitalizacije, ob podpori izkušenih mentorjev. Poleg tega so na voljo tudi druge ugodnosti za zaposlene.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta v najbolj prepoznavnih lokalnih podjetjih

6. Varnostni tehnik

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto pričakujejo kandidate z želeno izobrazbo na ravni srednje strokovne, srednje splošne ali srednje poklicne izobrazbe. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost. Prijavijo se lahko tudi kandidati, ki jih delo zanima in nimajo opravljenega NPK varnostni tehnik.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu Varnostni tehnik v Mariboru te čaka nameščanje in servisiranje alarmnih naprav, video nadzornih sistemov ter požarnih sistemov. Ponujajo stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje, možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja ter redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

7. Vodja telefonskega studia

Kje? Finančna hiša d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto v Finančni hiši d.o.o. so zahtevani naslednji pogoji za kandidate: delovne izkušnje v telefonskem studiu v obdobju od 1 do 3 let, komunikativnost, prijaznost, veselje do komunikacije, odločnost, samozavest, vodstvene in organizacijske sposobnosti, neobčutljivost na kritiko ter ljubezen do psov, saj je naš varnostni pes del našega kolektiva.

Kaj te čaka? V Finančni hiši te čaka zaposlitev na delovnem mestu vodje telefonskega studia. Tvoje glavne naloge bodo vodenje telefonistov, organiziranje sestankov, planiranje urnikov, vodenje statistike, telefonsko dogovarjanje poslovnih sestankov s podjetniki iz poslovnega imenika, dogovarjanje fiksnih sestankov za finančno svetovanje ter opravljanje dela za računalnikom.

Delo se izvaja v čudoviti pisarni v centru mesta. Ponujamo redno delovno razmerje za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev, ki nam bo omogočila, da se spoznamo. Delovni čas je od ponedeljka do petka, med 8:00 in 16:00. V našem kolektivu te čaka motivirano, predano in pozitivno delovno okolje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

8. Kontrolor tehničnih pregledov

Kje? Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ga odlikujejo: poklicna-tehnična izobrazba: avtoservisni tehnik, elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike, srednja strokovna izobrazba: elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike, ali višješolska izobrazba: avtoservisni inženir, inženir elektroenergetike, inženir elektronike, inženir logistike, inženir mehatronike, inženir strojništva, mojstrski izpit: avtokleparski mojster, avtoličarski mojster, elektroinštalaterski mojster, mojster avtoelektrikar, mojster avtomehanik, mojster strojne mehanike, mojster strojnih inštalacij.

Prav tako si želijo, da ima kandidat tri leta delovnih izkušenj v avto-servisni stroki na področju servisiranja ali popravil vozil, pri čemer se vsako leto izobraževanja šteje za 6 mesecev delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? V Štajerskem avto domu iščejo kontrolorja na tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil. Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi in z različnimi strankami. Zato mora biti pozitivno naravnan in komunikativen, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije.

Pričakuješ lahko izobraževanje in opravljanje izpita za kontrolorja tehničnih pregledov, zaposlitev za nedoločen čas ter poskusno delo: 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? V kolikor želite postati del njihove ekipe ter soustvarjati uspešno zgodbo podjetja Štajerski avto dom Maribor, vas vabimo, da, v kolikor ustrezate spodaj navedenim pogojem, pošljete svoj življenjepis z delovnimi izkušnjami na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor. V zadevi sporočila navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.

9. Avtomehanik

Kje? Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z izobrazbo avtomehanika ter vsaj dvema letoma delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? V Štajerskem avto domu iščejo avtomehanika. Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi, zato mora biti pozitivno naravnan, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije. Naloge, ki čakajo kandidata, so: izvajanje vzdrževalnih in popravljalnih del na vozilih, diagnosticiranje napak ter izvajanje ustreznih popravil, zagotavljanje visoke ravni storitev, izvajanje del v skladu z internimi smernicami podjetja …

Pričakuješ lahko zaposlitev za nedoločen čas ter poskusno delo: 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? V kolikor želite postati del njihove ekipe ter soustvarjati uspešno zgodbo podjetja Štajerski avto dom Maribor, vas vabimo, da, v kolikor ustrezate spodaj navedenim pogojem, pošljete svoj življenjepis z delovnimi izkušnjami na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor. V zadevi sporočila navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.