TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta v Snagi, Gorenju, Elektru Maribor, Centru za socialno delo …

Uredništvo , 28.12.23 ob 09:04

S prednovoletnim izborom izstopajočih prostih delovnih mest lahko poskrbite za novo stopničko v karieri že takoj po vstopu v 2024!

TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta v Snagi, Gorenju, Elektru Maribor, Centru za socialno delo …
Snaga

Že res, da v »medprazničnem« tednu razmišljamo o vsem, le o službi ne, pa vendar ne moremo mimo tega, da z vami znova podelimo nekaj izstopajočih delovnih mest. Morda pa vas katero izmed tokratnih spodbudi k temu, da se nanj prijavite in 2024 začnete … na novem delovnem mestu!

Preverite izbrana prosta delovna mesta tega tedna!

Referent komunale

Kje? Snaga

Si za to delovno mesto?  Zaželeni kandidati za referenta komunale morajo imeti srednje strokovno ali srednje splošno izobraževanje. Prednost imajo tisti s preteklimi izkušnjami na podobnih delovnih mestih.

Kaj te čaka?  Delo vključuje različna administrativna opravila, predvsem pa podporo uporabnikom na področju komunale. To vključuje spremljanje in posredovanje naročil strank, telefonsko komunikacijo, obveščanje o spremembah, reševanje prijav, sprememb in reklamacij.

Poleg tega so del nalog tudi knjiženje poslovnih dogodkov, priprava obračunske dokumentacije, izdelava poročil in sodelovanje v trženjskih akcijah.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Radiolog

Kje? Radiološka ambulanta v Lienzu

Si za to delovno mesto?  Delovno mesto inženirja, magistra ali tehnika radiologije je na voljo v Radiološki ambulanti v Lienzu, Avstrija.

Kandidati morajo imeti zahtevano izobrazbo VI/1., VI/2., VII., VIII/1. ter 1-3 leta delovnih izkušenj na področju radiološke tehnologije. Pričakujejo se tudi zaključeno šolanje za diplomirani/-a inženir/-ka radiološke tehnologije magister/-ra inženir/-ka radiološke tehnologije, dobro znanje nemškega jezika (nivo A2/B1) ter veselje do dela v timu, natančnost in kvalitetno izvajanje dela.

Kaj te čaka?  Delo obsega samostojno izvedbo različnih rentgenskih in CT-preiskav, vključno z digitalnim rentgenom, ultrazvokom, mamografijo, flouroskopijo, rentgenskim zdravljenjem, računalniško tomografijo (CT), magnetno resonanco, merjenjem kostne gostote in CT-vodeno infiltracijo. 

Z delom boste vstopili v prenovljeno ordinacijo z RIS/PACS opremo, v podjetju pa ponujajo delo na sodobnih napravah, možnosti za nadaljnje usposabljanje, delo v prijazni ekipi, brez nočnih in vikend dežurstev, ugodnosti pri povezavah z javnim prevozom in parkiranju, ter pomoč pri iskanju nastanitve.

Zaposlitev je za nedoločen čas, poskusno delo traja en mesec, mesečno plačilo pa je odvisno od izobrazbe, izkušenj in delovnega časa ter se giblje med 45.000 EUR in 53.000 EUR bruto letno.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Pospeševalec prodaje

Kje? Jamnica mineralna voda d.o.o.

Si za to delovno mesto?  Delovne izkušnje na podobnih delovnih mestih so zaželene, prav tako pa se pričakujejo razvite veščine pogajanj, upravljanja odnosov s kupci, komunikacije in reševanja poslovanja v kriznih razmerah. Zahtevan je tudi vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka?  Delo obsega izvajanje prodajne strategije glede na dodeljene Horeca kupce, organizacijo akcij in aktivnosti ter sodelovanje pri izvrševanju prodajne strategije pri dodeljenih strankah. Poleg tega boste vzdrževali stike z osebjem strank, skrbeli za operativno podporo potrošnikom, spremljali delovanje konkurence pri kupcih, skrbeli za vidljivost izdelkov v gostinskih lokalih ter sodelovali pri razvoju novih prodajnih idej.

Podjetje ponuja delo v uspešnem podjetju, ki je vodilni proizvajalec in distributer mineralnih voda ter brezalkoholnih pijač na trgu v regiji. Spodbuja razvoj zaposlenih z različnimi dejavnostmi, notranjim in zunanjim izobraževanjem ter neguje kulturo skupnosti in inovativnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Prodajalec in svetovalec v Gorenje studiu

Kje? Gorenje Studio Maribor

Si za to delovno mesto?  Delovno mesto prodajalca in svetovalca se obeta v podjetju Gorenje GSI, trgovina na debelo in drobno, d.o.o., ki deluje v sklopu mednarodne skupine Hisense Europe.

Zahteve za kandidate vključujejo zaključeno srednješolsko izobrazbo, zaželene izkušnje s prodajo tehničnih izdelkov, dobro računalniško pismenost (poznavanje Microsoft programov), prijaznost, komunikativnost, odgovornost, samoiniciativnost in vozniški izpit B-kategorije.

Kaj te čaka?  Delo obsega pozdrav in vljudno sprejemanje strank, pomoč pri izbiri gospodinjskih aparatov in zabavne elektronike, odgovarjanje na vprašanja strank, pripravo ponudb, blagajniško poslovanje, zaključevanje prodajnih poslov, upravljanje s strankami, sodelovanje pri promocijskih aktivnostih ter skrb za urejenost in čistočo studia.

Podjetje ponuja zaposlitev za določen čas z možnostjo podaljšanja, dvoizmensko delo, ugodnosti za zaposlene, izobraževanja in strokovna usposabljanja, mentorsko podporo, prijazno delovno okolje ter pozitivno ekipo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Kontrolor

Kje? Temat d.o.o.

Si za to delovno mesto?  Zahteve za kandidate vključujejo dobro fizično pripravljenost, zbranost, resnost, odgovornost, samoiniciativnost, zelo dobro znanje nemščine (ustno in pisno) ter zaželeno tehnično usmerjenost.

Kaj te čaka?  Temat d.o.o. objavlja prosto delovno mesto kontrolorja, kjer bodo naloge obsegale izvajanje neporušnih preiskav na kovinskih materialih, pregled zvarov na različnih kovinskih konstrukcijah, cevovodih, odkovkih, ulitkih itd.

Delo poteka večinoma na terenu, tako v Sloveniji kot tudi v tujini, hkrati pa vključuje tudi delo na višini in občasno v neugodnih delovnih razmerah.

Podjetje ponuja delo v majhnem timu sodelavcev, izobraževanje na področju neporušnih preiskav, možnost za napredovanje, raznoliko in zanimivo delo, terensko delo po Evropi in drugod po svetu, urejena službena vozila za terensko delo, parkirna mesta pred sedežem podjetja, konstantne izzive in nova znanja, vso potrebno delovno opremo ter delo v novih, mirnih in dobro osvetljenih pisarniških prostorih.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Pooblaščenec za skladnost poslovanja in integriteto

Kje? Elektro Maribor

Si za to delovno mesto?  Elektro Maribor, podjetje za distribucijo električne energije, d.d., v Mariboru objavlja prosto delovno mesto za pooblaščenca za skladnost poslovanja in integriteto.

Zahtevani pogoji za zaposlitev vključujejo visokošolsko izobrazbo druge stopnje smeri pravo, tri leta delovnih izkušenj na strokovnem področju, poznavanje zakonodaje s področja gospodarskega prava in prava varstva osebnih podatkov, aktivno znanje angleškega jezika, in prednostno znanje MS Office orodij.

Kaj te čaka?  Delo obsega spremljanje državnih in evropskih predpisov, obveščanje skrbnikov predpisov znotraj družbe o novostih, spremembah in novih obveznostih. Poleg tega vključuje izvajanje in koordinacijo sistema za spremljanje zakonodaje in internih predpisov ter spremljanje skladnosti s predpisi s področja varstva osebnih podatkov.

Naloge vključujejo tudi nosilca priprave načrta upravljanja s tveganji s področja skladnosti poslovanja in integritete, vzpostavitev sistema za notranje opozarjanje na sume nepravilnosti in nezakonitosti v družbi, mehanizma prijav, in določitev zaščite prijaviteljev. Poleg tega je delo usmerjeno v ozaveščanje in usposabljanje za vse nivoje družbe na področju skladnosti poslovanja in integritete.

Zaposlitev je predvidena za določen čas, 12 mesecev, s tremi meseci poskusnega dela. Delovni čas je 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strokovni delavec

Kje? CSD – Enota Maribor center

Si za to delovno mesto?  Center za socialno delo Maribor objavlja prosto delovno mesto za strokovnega delavca.

Za zasedbo delovnega mesta se pričakuje visokošolska izobrazba druge stopnje smeri socialno delo, pet let delovnih izkušenj, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka in strokovni izpit na področju socialnega varstva. Poleg tega so zaželena dodatna znanja in veščine, kot so sposobnost presoje in odločanja, timsko delo, komunikativnost, natančnost in zanesljivost, tolerantnost, prijaznost, komunikacijske in organizacijske sposobnosti.

Kaj te čaka?  Delo vključuje izvajanje najzahtevnejših nalog po zakonu, ukrepov in javnih pooblastil, izvajanje storitev ter sodelovanje z drugimi izvajalci storitev in programov.

Poleg tega vključuje skrb za celostno strokovno obravnavo uporabnikov, vodenje upravnih postopkov, vodenje evidenc, zbirk podatkov, dokumentacije, pripravo poročil, spremljanje zakonodaje s svojega delovnega področja in izvajanje drugih nalog po navodilih direktorja ali pomočnika direktorja.

Zaposlitev je predvidena za določen čas oz. do vrnitve začasno odsotnega delavca. Poskusno delo ni zahtevano, delovni čas pa znaša 40 ur na teden.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

ads placeholder