TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta v najbolj prepoznavnih lokalnih podjetjih

Uredništvo , 22.06.23 ob 03:30

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT prosta delovna mesta obsegajo priložnosti v podjetjih Ledinek, Protect, Štajerski avto dom …

TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta v najbolj prepoznavnih lokalnih podjetjih

Poletje je odličen čas za menjavo službe, saj delo v podjetjih večinoma poteka v malce bolj sproščenem duhu, kar pomeni, da se lahko v novo delovno mesto in sveže delovne naloge vpeljete z veliko manj stresa in pod precej manjšim pritiskom. Tudi tokratni TOP ŠIHT izbor prinaša zanimiva in perspektivna prosta delovna mesta priznanih lokalnih podjetij!

1. Projektni vodja v strojegradnji

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidate s VII. stopnjo izobrazbe, smerjo gospodarsko inženirstvo, strojništvo ali lesarstvo ter poznavanjem računalniških okolij Windows/ACAD. Poleg tega je zaželeno aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu PROJEKTNI VODJA V STROJEGRADNJI v podjetju Ledinek Engineering d.o.o. Hoče te čaka interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju. Poleg tega boš odgovoren/a za projektno vodenje, kar vključuje načrtovanje, koordinacijo dela, vodenje ekipe, pripravo stroškovnika in terminskega plana.

Komunikacija s strankami in člani ekipe bo prav tako del tvojih nalog, prav tako organiziranje in koordiniranje dela doma in na terenu. Pričakuje se tudi načrtovanje, usmerjanje in vodenje vseh aktivnosti, povezanih z izvedbo projekta, ter usklajevanje vseh potrebnih virov, kot so ljudje, čas in sredstva. Poročanje o stanju projekta in priprava projektne dokumentacije sta prav tako pomembna dela tvojega dela. Ponujajo ti dolgoročno varnost zaposlitve v uspešnem in rastočem podjetju, stimulativno plačilo, pozitivno delovno klimo v povezanem kolektivu ter mnoge druge odlične ugodnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Elektrotehnik/inženir elektrotehnike v strojegradnji

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto iščejo kandidate z izobrazbo na ravni IV, V, VI/1 ali VI/2 stopnje izobrazbe, smeri elektrotehnika ali mehatronika. Za opravljanje dela je potrebno aktivno znanje angleškega in nemškega jezika. Znanja in izkušnje iz področja industrijske avtomatizacije so zaželene, vendar niso nujne.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu ELEKTROTEHNIK/INŽENIR ELEKTROTEHNIKE VODJA MONTAŽE V STROJEGRADNJI v podjetju Ledinek Engineering d.o.o. Hoče te čaka interdisciplinarno delo v razvojno-inovativnem okolju. Naloge, ki jih boš opravljal/a, vključujejo:

  • Sodelovanje pri izdelavi in vezavi elektro omar ter izvedba instalacij strojev in proizvodnih linij v podjetju.
  • Vodenje projektov na področju elektro montaže.
  • Vodenje ekipe elektro monterjev pri izvajanju delovnih nalog na montaži pri stranki in na sedežu podjetja.
  • Sodelovanje z oddelkom elektro projektive pri usklajevanju tehnične dokumentacije.

Poleg tega lahko pričakuješ pozitivno delovno klimo v povezanem kolektivu, dolgoročno varnost zaposlitve v uspešnem in rastočem podjetju, stimulativno plačilo ter mnoge druge odlične ugodnosti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Varnostni tehnik

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto pričakujejo kandidate z želeno izobrazbo na ravni srednje strokovne, srednje splošne ali srednje poklicne izobrazbe. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost. Prijavijo se lahko tudi kandidati, ki jih delo zanima in nimajo opravljenega NPK varnostni tehnik.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu Varnostni tehnik v Mariboru te čaka nameščanje in servisiranje alarmnih naprav, video nadzornih sistemov ter požarnih sistemov. Ponujajo stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje, možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja ter redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

4. Varnostnik

Kje? Protect

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto varnostnik v Mariboru pričakujejo kandidate s pridobljenim certifikatom “NPK VARNOSTNIK”. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu v Mariboru te čakajo zanimive in raznolike delovne naloge, stimulativno in individualno plačilo, urejeni delovni pogoji ter možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Poleg tega ponujajo redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Kontrolor tehničnih pregledov

Kje? Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata, ki ga odlikujejo: poklicna-tehnična izobrazba: avtoservisni tehnik, elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike, srednja strokovna izobrazba: elektrotehnik, elektrotehnik elektronik, elektrotehnik energetik, logistični tehnik, prometni tehnik, strojni tehnik, tehnik mehatronike, ali višješolska izobrazba: avtoservisni inženir, inženir elektroenergetike, inženir elektronike, inženir logistike, inženir mehatronike, inženir strojništva, mojstrski izpit: avtokleparski mojster, avtoličarski mojster, elektroinštalaterski mojster, mojster avtoelektrikar, mojster avtomehanik, mojster strojne mehanike, mojster strojnih inštalacij.

Prav tako si želijo, da ima kandidat tri leta delovnih izkušenj v avto-servisni stroki na področju servisiranja ali popravil vozil, pri čemer se vsako leto izobraževanja šteje za 6 mesecev delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? V Štajerskem avto domu iščejo kontrolorja na tehničnih pregledih motornih in priklopnih vozil. Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi in z različnimi strankami. Zato mora biti pozitivno naravnan in komunikativen, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije.

Pričakuješ lahko izobraževanje in opravljanje izpita za kontrolorja tehničnih pregledov, zaposlitev za nedoločen čas ter poskusno delo: 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? V kolikor želite postati del njihove ekipe ter soustvarjati uspešno zgodbo podjetja Štajerski avto dom Maribor, vas vabimo, da, v kolikor ustrezate spodaj navedenim pogojem, pošljete svoj življenjepis z delovnimi izkušnjami na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor. V zadevi sporočila navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.

6. Avtomehanik

Kje? Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor

Si za to delovno mesto? V podjetju si želijo kandidata z izobrazbo avtomehanika ter vsaj dvema letoma delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? V Štajerskem avto domu iščejo avtomehanika. Pri svojem delu se bo vsakodnevno srečeval/a z novimi izzivi, zato mora biti pozitivno naravnan, vesten, natančen, znati mora delati tudi v timu in imeti vozniški izpit B kategorije. Naloge, ki čakajo kandidata, so: izvajanje vzdrževalnih in popravljalnih del na vozilih, diagnosticiranje napak ter izvajanje ustreznih popravil, zagotavljanje visoke ravni storitev, izvajanje del v skladu z internimi smernicami podjetja …

Pričakuješ lahko zaposlitev za nedoločen čas ter poskusno delo: 6 mesecev.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? V kolikor želite postati del njihove ekipe ter soustvarjati uspešno zgodbo podjetja Štajerski avto dom Maribor, vas vabimo, da, v kolikor ustrezate spodaj navedenim pogojem, pošljete svoj življenjepis z delovnimi izkušnjami na elektronski naslov [email protected] ali po pošti na naslov Štajerski avto dom d.o.o., Tržaška cesta 38, 2000 Maribor. V zadevi sporočila navedite naziv delovnega mesta na katerega se prijavljate.

7. Pravnik

Kje? Perutnina Ptuj

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto na področju prava, ki vključuje reševanje zadev na civilnem področju, kazenskih, gospodarskih, upravnih, delovno-pravnih in drugih zadevah, ter zastopanje družbe pred sodišči in uradnimi institucijami, pričakujejo kandidate s VII. stopnjo izobrazbe pravne smeri ter vsaj 1-3 leti izkušenj dela v gospodarstvu. Zahtevane so tudi dobro ustno in pisno znanje angleškega jezika ter morebiti tudi nemškega jezika.

Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu te čaka delo v dinamičnem in razvojno usmerjenem timu v matični družbi, kjer boš odgovoren/a za pregledovanje zakonov, pravno svetovanje in podporo vodstvu ter zaposlenim, sestavljanje pravnih dokumentov in vodenje postopkov zaščite pravic intelektualne lastnine.

Delovni čas je polni delovni čas, s fleksibilnim delovnikom, in lokacija dela je v Ptuju. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom, delo v stabilnem podjetju ter urejene pogoje dela.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

8. Računovodja

Kje? Aviat d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto v podjetju AVIAT d.o.o., ki je specializirano na področju naprednih brezžičnih tehnologij, iščejo kandidate z najmanj 6-9 leti delovnih izkušenj na področju računovodstva ali financ.

Zahtevana je zaključena diploma na področju ekonomije, računovodstva ali financ ter poznavanje slovenskih in mednarodnih računovodskih standardov. Poznavanje ameriških računovodskih standardov, napredne izkušnje z MS Excel in izkušnje z ERP-sistemi, kot je Oracle, so zaželene.

Kaj te čaka? V podjetju AVIAT d.o.o. te čaka delo na področju računovodstva, ki vključuje pripravo mesečnih poročil stroškov, upravljanje denarnih sredstev podjetja, obračun plač, pripravo davčnih napovedi in računovodskih izkazov ter druge naloge na področju računovodstva.

Delovni čas je fleksibilen, pomembno je, da je delo opravljeno, lokacija dela je prilagodljiva. Podjetje ponuja povezano in sproščeno delovno okolje, mentorstvo, možnost učenja in izobraževanja, sodelovanje z globalnimi razvojnimi ekipami ter bonitete, kot so brezplačno parkirišče, osvežilne pijače, sadje in oreščki v pisarni.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

9. Prodajnik na terenu

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto prodajnika na terenu pri podjetju Delos zaposlovanje d.o.o., ki sodeluje z velikim slovenskim proizvodnim podjetjem, iščejo kandidate z izobrazbo s področja prodaje, trženja ali sorodnih disciplin.

Zahtevane so izkušnje v prodaji na terenu, dobro tehnično poznavanje prodajnega programa, aktivno znanje angleškega jezika ter odlične komunikacijske, pogajalske in organizacijske sposobnosti. Prav tako pričakujejo poznavanje procesov, metod, tehnik in orodij za projektni management, računalniško pismenost ter lastnosti kot so samostojnost, samoiniciativnost, iznajdljivost, urejenost in zanesljivost.

Kaj te čaka? Čaka te delo na področju prodaje, kjer boš odgovoren za vodenje prodajnih projektov na terenu. Naloge vključujejo načrtovanje in izvedbo sestankov ter predstavitev izdelkov potencialnim strankam, ustvarjanje in vzdrževanje odnosov s strankami, sodelovanje s prodajnim timom ter drugimi oddelki za dosego prodajnih ciljev, upravljanje prodajnega življenjskega cikla izdelkov, izdelavo tržnih analiz in pripravo poročil, pripravo podlag za izdelavo tehnične/marketing dokumentacije ter aktivno zbiranje informacij o trendih na trgu in spremljanje konkurence.

Delovni čas je reden, podjetje pa ponuja tudi stabilno zaposlitev, raznoliko in kreativno delo, veliko svobode in odgovornosti pri delu, redna usposabljanja ter možnost koriščenja počitniških kapacitet v Termah Olimia in Termah Čatež skupaj z brezplačnimi wellness programi. Poleg tega boš imel/a možnost sooblikovanja strategije podjetja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!