So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT prosta delovna mesta obsegajo kar 9 perspektivnih priložnosti!

Nov teden prinaša nova TOP ŠIHT prosta delovna mesta, izbor pa ponuja priložnost za karierno pot na številnih področjih, vse od kadrovskega področja do programiranja, vodenja oddelka v eni vodilnih trgovin z notranjo opremo ter celo do priložnosti za delo producenta v mariborskem Narodnem domu.

Preverite, če tokratna TOP ŠIHT prosta delovna mesta ponujajo kaj za vas!

Kadrovik – Poslovni sekretar

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata:

  • Višješolska ali višja strokovna izobrazba primerne smeri (zaželeno, ni pa pogoj).
  • Aktivno razumevanje, govorjenje in pisanje nemškega jezika.
  • Zmožnost komuniciranja v srbohrvaškem jeziku.
  • Osnovna računalniška pismenost (Word, Excel, Power Point).

Kaj te čaka? Tvoje delovne naloge bodo priprava pogodb o zaposlitvi, aneksov o napotenih delavcih v tujino, prijave in odjave delavcev iz zavarovanj (M1 in M2), spremembe podatkov (M3), oddajanje vlog za A1 obrazce pri napotitvi delavcev v tujino, priprava, urejanje, ažuriranje in arhiviranje kadrovske dokumentacije in evidenc, priprava podatkov za obračun plač (usklajevanje delovnih ur, priprava tabel za računovodstvo), komunikacija z zaposlenimi, pridobivanje delovnih dovoljenj in dovoljenj za prebivanje, koordinacija z zunanjimi institucijami …

Obetaš si lahko dolgoročno sodelovanje, redno zaposlitev, dinamično delo v prijetnem kolektivu ter redno in stimulativno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Svetovalec za poslovno programsko opremo za področje plač

Podjetje: PRO-BIT programska oprema d.o.o.

Si za to delovno mesto? Kandidati, ali ste pripravljeni prevzeti delovno mesto svetovalca za poslovno programsko opremo v podjetju PRO-BIT programska oprema d.o.o.?

Za to delovno mesto pričakujejo izkušene kandidate z vsaj 4 do 5 leti delovnih izkušenj, ki imajo izkušnje na področju vodenja kadrov, obračuna plač ter dobro razumejo poslovne procese. V podjetju si želijo predvsem diplomante ekonomske ali sorodne usmeritve ter odlične komunikacijske in medosebne spretnosti.

Kaj te čaka? Delo obsega pomoč in svetovanje uporabnikom programske opreme (telefonska pomoč, pomoč na daljavo in obiski pri strankah), implementacijo programske opreme ter sodelovanje pri razvoju obstoječih in novih funkcionalnosti programske opreme na področju obračuna plač in vodenja kadrov. Vključuje tudi evalvacijo potreb strank, svetovanje glede IT rešitev, analizo poslovnih procesov, načrtovanje sistema, testiranje, usposabljanje in podporo za predlagane ERP rešitve ter vzpostavljanje in vzdrževanje odnosov s strankami.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas ter sklenitev pogodbe za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo, delo v uspešnem in stabilnem IT podjetju, profesionalno okolje za razvoj kariere, usposabljanja, teambuildinge, fleksibilen delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Razvojni inženir na področju Java

Si za to delovno mesto? Če se prepoznate kot kandidat z ambiciozno in samoiniciativno naravo, ter želite aktivno sodelovati pri oblikovanju prihodnosti podjetja, vas v SRC d.o.o. vabijo, da se prijavite.


Za vselej sveža in zanimiva prosta delovna mesta še naprej spremljajte rubriko TOP ŠIHT! Sledite nam tudi na Facebooku!


Od kandidatov pričakujejo najmanj srednješolsko izobrazbo ustrezne tehnične smeri, vsaj 3 leta delovnih izkušenj v razvoju programske opreme na Java platformi, odlično poznavanje programskega jezika Java in objektnega programiranja, ter sposobnost dela z različnimi ogrodji in specifikacijami Java, vključno z REST, CDI, JPA, JSF in SOAP.

Dodatno je cenjeno poznavanje orodij za upravljanje izvorne kode, osnovno znanje ogrodja Angular, komunikativnost, samostojnost, natančnost, kreativnost ter pripravljenost na timsko delo. Prav tako bodo dodatna znanja, kot so certifikati s področja Java razvoja, izkušnje z izgradnjo in dostavo rešitev, poznavanje spletnega razvoja in specifikacij Java EE ter upravljanje z vsebniki Docker, štela v korist kandidatu.

Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu v podjetju v Mariboru boste imeli priložnost sodelovati pri pripravi celovitega načrta za razvoj programske opreme ter izvajati naloge razvoja slednje.

Delovni čas je polni delovni čas, s ponujeno pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas in 6-mesečno poskusno dobo. Poleg dinamičnega delovnega okolja v prijetnem kolektivu, vam nudjio tudi možnosti za osebno in strokovno rast ter izpopolnjevanje. Delo na zahtevnih projektih vam bo omogočilo pridobivanje dragocenih referenc, poleg tega boste lahko delali z modernimi tehnologijami in stalno nadgrajevali svoje znanje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Vodja oddelka

Kje? Rutar

Si za to delovno mesto? Kandidate vabijo, da se prijavijo za delovno mesto vodje oddelka v podjetju Rutar marketing d.o.o. v Mariboru. Za to vlogo iščejo kandidate z izobrazbo IV. ali V. stopnje ter delovnimi izkušnjami v prodaji ali na področju komerciale.

Pričakujejo, da so kandidati komunikativni, usmerjeni k strankam, samostojni, fleksibilni, zanesljivi in ciljno usmerjeni. Izkušnje z vodenjem zaposlenih so prav tako pomembna komponenta za to delovno mesto.

Kaj te čaka? Delovne naloge bodo obsegale svetovanje pri prodaji, doseganje zastavljenih prodajnih ciljev, organizacijo dela, motivacijo in izobraževanje sodelavcev, odgovornost za celostno podobo dodeljenega razstavnega oddelka, opravljanje različnih administrativnih del ter izvajanje nalog po nalogu nadrejenega.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Vodja programa Hosekra strešnih kritin

Si za to delovno mesto? Kandidati, ki posedujete dobre komunikacijske, organizacijske in analitične sposobnosti, ste vabljeni, da se prijavite za delovno mesto v podjetju Hosekra d.o.o. V podjetju namreč iščejo kandidata z vsaj 5. ali 6. stopnjo izobrazbe ekonomske, gradbene ali druge tehnične smeri. Poleg tega pričakujejo dobro poznavanje MS Office orodij, urejevalnikov besedil, preglednic ter baz podatkov, kot tudi posedovanje vozniškega izpita B kategorije.

Kaj te čaka? Delovne naloge bodo obsegale vodenje in usklajevanje delovnega procesa proizvodnje in komerciale, pripravo letnih načrtov, izvajanje ukrepov za uresničitev načrtov, organizacijo in sistematizacijo delovnih mest ter opravljanje drugih nalog, ki izhajajo iz potreb proizvodnega procesa.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, možnost osebnega in strokovnega razvoja, dinamično in razgibano delo, konkurenčno in stimulativno plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Prodajni predstavnik za analizne aparate

Podjetje: Mikro+Polo d.o.o.

Si za to delovno mesto? V podjetju vabijo kandidate, da se prijavijo za delovno mesto prodajnega predstavnika. Iskali bodo posameznike z visoko ali univerzitetno izobrazbo (VI. ali VII. stopnja) smeri kemija ali ustrezno pridobljenimi izkušnjami.

Zahtevajo tudi aktivno znanje vsaj enega tujega jezika (angleščina/nemščina), vozniški izpit kategorije B ter dobro poznavanje računalniških programov (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Kandidati morajo imeti vsaj 2 leti izkušenj na podobnih delih in nalogah.

Kaj te čaka? Delovne naloge bodo obsegale skrbništvo nad dodeljenimi kupci s poudarkom na ključnih kupcih, izvajanje obiskov pri kupcih v skladu s planom, odgovornost za prodajo blaga strateško pomembnih dobaviteljev, sodelovanje in usklajevanje z drugimi prodajnimi predstavniki, vnos materialov in njihovih nabavnih ter prodajnih pogojev v sistem SAP, pripravo cenikov, nadzorovanje in spremljanje zalog materiala dobaviteljev ter še mnogo več.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas za nedoločen čas. Obetajo se tudi številne bonitete, kot so podpora in pomoč pri začetnem uvajanju na delovno mesto, redno in stimulativno plačilo, interna in eksterna izobraževanja, dinamično delo v modernih poslovnih prostorih, stimulativno nagrajevanje ter organizirana prehrana.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Strokovni sodelavec za škode – avtomobilski cenilec

Kje? Zavarovalnica Sava

Si za to delovno mesto? V podjetju iščejo kandidate, ki se prepoznajo v opisu delovnega mesta strokovni sodelavec za škode – avtomobilski cenilec.

Zahtevane lastnosti za kandidata so najmanj srednješolska izobrazba tehnične ali druge ustrezne smeri, vsaj 2 leti delovnih izkušenj, znanje uporabe osebnega računalnika ter ciljna usmerjenost in natančnost pri delu. Prav tako pričakujejo usmerjenost k delu s strankami, sposobnost komunikacije ter timsko usmerjenost.

Kaj te čaka? Delovno mesto vključuje ogled in preverjanje škod, pomoč pri cenitvah, obračunih in likvidaciji škod, ugotavljanje višine škode ter možnosti za izvajanje regresa, sodelovanje pri ocenjevanju škodne rezerve, prepoznavanje zavarovalniških goljufij, komunikacijo s strankami in zunanjimi izvajalci, ter skrb za izboljševanje škodnega procesa in uvajanje novih tehnologij.

Pričakuješ lahko zaposlitev za polni delovni čas, delovno razmerje pa bo po poskusni dobi sklenjeno za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Tehnik za skladnost izdelkov

Podjetje: AVIAT d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto v podjetju iščejo kandidate z ustrezno izobrazbo ter znanjem in interesom za področje telekomunikacij.

Kaj te čaka? Delo vključuje podporo razvijalcem izdelkov pri testiranju radijskih modulov in izdelkov, upravljanje opreme za testiranje radijskih frekvenc ter razvijanje testnih načrtov za testiranje pred skladnostjo. Poleg tega boste sodelovali pri pripravi poročil o testiranju, zagotavljanju odpreme preskusnih vzorcev ter sodelovali pri zagotavljanju skladnosti izdelkov z radijskimi standardi.

Pričakuješ lahko zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom ter fleksibilnim delovnim časom, povezano in sproščeno delovno okolje, mentorstvo med uvajanjem, izobraževanja, priložnost za delo s strokovnjaki na področju telekomunikacij, brezplačno parkirišče ter raznovrstna osvežitev v pisarni.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

Producent

Kje? Narodni dom Maribor

Si za to delovno mesto? Če vas zanima področje kulture, umetniškega ustvarjanja ter organizacije kulturnih prireditev, vas vabimo k prijavi za to delovno mesto. V Narodnem domu v Mariboru pričakujejo kandidate s primerno izobrazbo in zanimanjem za kulturno dejavnost ter vodenje prireditev.

Kaj te čaka? Naloge bodo obsegale pripravo kulturnega programa, sklepanje pogodb z izvajalci kulturnega programa, načrtovanje in evalvacijo sredstev, udeležbo na prireditvah, pripravo predlogov programskih vsebin in druge naloge iz področja umetniškega ustvarjanja.

Po trimesečni poskusni dobi lahko pričakuješ zaposlitev za določen delovni čas za polni delovni čas, obeta pa se ti tudi možnost sodelovanja pri številnih kulturnih prireditvah ter pridobivanje bogatih izkušenj na področju kulture.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več! 

Kaj pravite na tokratna prosta delovna mesta? Ste med njimi morda našli svoj novi TOP ŠIHT?