TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta direktorja, komercialista, vodje kuhinje, inženirja računalništva …

Uredništvo , 20.07.23 ob 03:10

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat TOP ŠIHT prosta delovna mesta obsegajo kar 8 priložnosti pri delodajalcih kot so AJPES, Ledinek, Aluminium Emmi Kety, Protect …

TOP ŠIHT: Prosta delovna mesta direktorja, komercialista, vodje kuhinje, inženirja računalništva …

Tudi ta teden smo se poglobili v prosta delovna mesta in izmed njih izluščili taka, ki so vredna umestitve na vaš življenjepis. Preverite prosta delovna mesta in izberite svoj TOP ŠIHT!

1. Direktor AJPES

Kje? AJPES

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo državljanstvo Republike Slovenije, najmanj univerzitetno izobrazbo (7. raven) ali raven izobrazbe, ki ustreza 2. bolonjski stopnji, najmanj 10 let delovnih izkušenj, od tega vsaj 5 let na vodilnih delovnih mestih, strokovnost na področju dela javne agencije ter da ni bil pravnomočno obsojen zaradi naklepnega kaznivega dejanja, ki se preganja po uradni dolžnosti, na nepogojno kazen zapora v trajanju več kot šest mesecev.

Kaj te čaka? AJPES objavlja javni natečaj za direktorja Agencije Republike Slovenije za javnopravne evidence in storitve. Naloge direktorja so določene v sklepu o ustanovitvi agencije. Delovni čas je polni delovni čas.

Delovne naloge vključujejo vodenje agencije, organizacijski razvoj, upravljanje s kadri, sodelovanje s ključnimi partnerji, skrb za evidence in storitve ter poročanje o delu agencije. Zaposlitev je za določen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

2. Vodja kuhinje – Marche Tepanje

Kje? Marche d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izkušnje v gostinstvu v obdobju do 3 let, komunikativnost, prijaznost, sposobnost svetovanja in navduševanja gostov, ter gostinsko izobrazbo ali ustrezne izkušnje v gostinstvu.

Kaj te čaka? Podjetje Marche d.o.o. vam ponuja zabavno in sproščeno delovno mesto v multikulturnem okolju. Delo vključuje vodenje, organiziranje in kontroliranje dela v kuhinji, aktivno prodajo in pomoč gostom, skrb za ekonomično predelavo živil ter zagotavljanje ponudbe, skrb za red in čistočo, vodenje evidenc, uvajanje novih sodelavcev ter sodelovanje pri oblikovanju ponudbe in prodajnih akcijah. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

PREBERITE ŠE: Čas za novo službo? Toda najprej je potrebno dati odpoved …

3. WordPress razvijalec

Kje? Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izkušnje z razvojem spletnih strani na WordPressu, poznavanje WooCommerce, ACF, PHP, MySQL, PostgreSQL, HTML, CSS, JS, JQuery, Pythona in Linuxa, izkušnje z izdelavo lastnih WordPress razširitev in tem ter izkušnje s sistemi za nadzor izvorne kode (GIT).

Kaj te čaka? Podjetje Forum Media, strokovne informacije in izobraževanja d.o.o. išče WordPress razvijalca, ki bo odgovoren za vzdrževanje, razvoj in optimizacijo različnih izobraževalnih spletnih portalov za slovenski trg.

Naloge vključujejo razvoj in vzdrževanje 15 spletnih portalov, integracijo portalov z ostalimi sistemi, razvoj novih funkcionalnosti na portalih ter razvoj funkcionalnosti za optimizacijo poslovnih procesov. Delovni čas je polni delovni čas, obstaja pa tudi možnost projektnega dela preko s.p./d.o.o.

Podjetje ponuja konkurenčno plačilo, dinamično delo v uspešnem mednarodnem podjetju, redno plačilo in stimulacijo glede na rezultat, možnost zaposlitve za nedoločen čas ali projektno delo preko s.p./d.o.o., ter ugodnosti kot so teambuilding dogodki, sadje in kava.

Poleg tega, lahko pričakuješ odlične sodelavce, pozitivno delovno okolje ter možnost napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

4. Komercialist

Kje? HUMANA d.o.o.

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo vsaj 1 leto delovnih izkušenj, izobrazbo V., VI/1. ali VI/2., znanje angleškega jezika, vozniško dovoljenje kategorije B in lastno prevozno sredstvo.

Kaj te čaka? V podjetju Humana d.o.o. je na voljo delovno mesto sodelavca (m/ž), ki bo odgovoren za širjenje mreže ključnih partnerjev ter vzdrževanje obstoječih.

Delo vključuje iskanje novih lokacij za zabojnike, vodenje evidenc obstoječih lokacij, nadzor nad zabojniki, poročanje o izvedenih aktivnostih, vzdrževanje stikov s partnerji, organizacijo sestankov ter skrbno administracijo. Delo bo pretežno potekalo na terenu. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

5. Predstavnik za podporo strankam

Kje? Daibau International, projektiranje in informacijske rešitve, d.o.o

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo višješolsko (prejšnja), višjo strokovno izobrazbo, osnovno znanje urejevalnikov besedil in preglednic, ter možnost dela od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Prednost imajo kandidati z dodatnim znanjem hrvaškega, srbskega ali nemškega jezika.

Kaj te čaka? Na Mojmojster.net iščejo predstavnika za podporo strankam. Naloge vključujejo pregledovanje povpraševanj in telefonske pogovore v primeru nejasnosti.

Delovni čas je 40 ur na teden, vendar je po dogovoru mogoče delo tudi od doma. Zaposlitev je za določen čas, 12 mesecev, s poskusnim delom trajajočim 2 meseca.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

6. Skladiščnik v lesnem oddelku

Kje? Aluminium Kety Emmi

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo vsaj eno leto delovnih izkušenj na podobnih delih, znanje upravljanja z viličarjem, poznavanje dela z motorno žago, poznavanje dela na računalniku, V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri, veselje do dela z lesom, pripravljenost za delo v dveh izmenah ter komunikacijske spretnosti, občutek za urejenost, natančnost, poznavanje poslovanja, obvladovanje stresa, organiziranost in samostojnost.


Za prosta delovna mesta v skrbno izbranem TOP ŠIHT izboru še naprej spremljajte rubriko Maribor24.si!


Kaj te čaka? Podjetje išče skladiščnika v lesnem oddelku. Naloge vključujejo prevzemanje, izdajo in ustrezno skladiščenje lesa in lesnih izdelkov, pripravo blaga za odpremo, dostavo hlodovine v Žago, merjenje, razrez, sortiranje, pripravo in manipulacijo s hlodovino, rezanim lesom in odpadnim materialom, polnjenje in praznjenje sušilnice, vodenje količinske evidence, odpremo lesenih izdelkov in odpadkov, kontroliranje kvalitete hlodovine in rezanega lesa, delo z viličarjem, motorno žago ter druge naloge, za katere se boste usposobili.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

7. Inženir računalništva in informatike

Kje? Ledinek

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo izkušnje s programiranjem v kateremkoli izmed naslednjih programskih jezikov: Java, Python, C, C++, C#, Ruby, Go, Swift, izkušnje s spletnim programiranjem v Javascriptu, poznavanje spletnih frameworkov kot so Angular.JS, Ember.JS, React.JS, izkušnje z administracijo operacijskega sistema Linux ter pridobljeno 2. bolonjsko stopnjo izobrazbe.

Kaj te čaka? Podjetje Ledinek išče inženirje računalništva in informatike za razvoj in zagon lastnih rešitev za upravljanje avtomatiziranih proizvodnih linij.

Delovne naloge vključujejo razvoj informacijskega sistema inovativnega podjetja za izdelavo strojne in avtomatizirane opreme, pripravo doma/v podjetju in zagon pri stranki, nadzor in usmerjanje proizvodnje s komunikacijo Java -> PLC krmilniki, komunikacijo z ERP sistemi strank, izdelavo grafične vizualizacije proizvodnje ter sistemsko administracijo industrijskih panelov in računalniških sistemov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

8. Varnostnik

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto varnostnik v Mariboru pričakujejo kandidate s pridobljenim certifikatom “NPK VARNOSTNIK”. Poleg tega so zahtevane komunikativnost, splošna razgledanost, volja do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter lastnosti kot sta samostojnost in vztrajnost

Namig: Podjetje Protect pomaga do pridobitve certifikata »NPK VARNOSTNIK«.

Kaj te čaka? Na tem delovnem mestu v Mariboru te čakajo zanimive in raznolike delovne naloge, stimulativno in individualno plačilo, urejeni delovni pogoji ter možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Poleg tega ponujajo redno zaposlitev za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!