TOP ŠIHT: Priložnost za delo v podjetjih Alpod, Protect, Plinarna Maribor, Mikro+Polo …

Uredništvo , 27.04.23 ob 03:06

So službe. In so »top šihti«, izstopajoča prosta delovna mesta, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat kar 10 vabljivih delovnih mest priznanih podjetij – med njimi tudi tistega, ki je v zadnjem času s »predrznim« oglasom razburkal splet.

TOP ŠIHT: Priložnost za delo v podjetjih Alpod, Protect, Plinarna Maribor, Mikro+Polo …

Prepustite se naši rubriki TOP ŠIHT in dovolite, da smo z vsakokratnim tedenskim izborom izstopajočih delovnih mest vaš kažipot po trgu dela. Tokrat smo izbrali kar 10 zanimivih delovnih mest – so morda izbrana prosta delovna mesta vaša naslednja stopnička na karierni poti med njimi?

1. Prodajni svetovalec v salonu v Mariboru

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so vsaj IV. stopnja izobrazbe, najmanj 3 leta delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu, znanje računalniških programov (MS Office, internetna orodja), veselje do dela s strankami in komunikativnost, jasno pisno in govorno izražanje in sporazumevanje v slovenskem jeziku ter vozniško dovoljenje kategorije B.

Kaj te čaka? V podjetju Alpod v Mariboru je prosto delovno mesto prodajnega svetovalca v salonu talnih oblog. Delovne naloge obsegajo prodajo izdelkov in storitev, pripravo in izdajanje ponudb, dobavnic in faktur pravnim in fizičnim osebam, spremljanje in analizo prodaje, skrb za izdelke in urejenost prodajnega prostora ter pripravljanje paketov za odpremo in prevzem blaga.

Delo bo potekalo v rednem delovnem času, zaposlitev pa je za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev. Čakajo te še stimulativno plačilo, dobri urejeni delovni pogoji ter prijeten kolektiv.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT delodajalec: ALPOD: talni strokovnjaki v Mariboru iščejo prodajne svetovalce

2. Sodelavec za poprodajne storitve

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih, vozniški izpit B kategorije, komunikativnost, natančnost, odgovornost in veselje do dela v podpolagalski stroki, iznajdljivost, odzivnost in prilagodljivost, preudarnost in gospodarnost, sposobnost dela v timu, splošna razgledanost in osebna urejenost ter veselje do dela s strankami.

Kaj te čaka? Delovno mesto sodelavec za poprodajne storitve vključuje delo na terenu, sanacija, menjave in popravilo talne obloge, servis in vzdrževanje talne obloge (oljenje parketa), meritve podlage za talno oblogo (vlaga in ravnost podlage, …), svetovanje na objektu za ustrezen izbor talne obloge, dostave blaga na objekte, izvajanje drugih nalog po navodilih nadrejenega prodaja in svetovanje kupcem.

Delovni čas je reden, bonitete vključujejo delovno mesto za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev, redno in stimulativno plačilo, zelo dobro urejene delovne pogoje ter socialno varnost.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!


Spremljajte rubriko TOP ŠIHT, kjer za vas izbiramo zanimiva prosta delovna mesta, karierne nasvete, novice s področja trga dela in še veliko več!


3. Varnostnik – mobilno varovanje

Si za to delovno mesto?  Zahtevani pogoji za kandidata so: pridobljen certifikat “NPK Varnostnik”, komunikativnost in splošna razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika, samostojnost in vztrajnost.

Preverite še ostala prosta delovna mesta podjetja Protect

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo zagotavljanje varnosti, opravljanje varnostnih pregledov, izvajanje fizičnega varovanja in spremljanje varnostnih sistemov. Delo se opravlja v eni izmeni, od ponedeljka do petka. Ponujajo stimulativno in individualno plačilo ter zanimive in raznolike delovne procese. Urejeni so delovni pogoji, zagotavljajo pa tudi dodatno strokovno usposabljanje, osebno rast in napredovanje. Redna zaposlitev za nedoločen čas je možna po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

4. Monter v Plinarni Maribor

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidate so vsaj IV. stopnja tehnične smeri (zaželena V. stopnja), opravljen test za varjenje in/ali spajanje in/ali druge postopke spajanja vozniški izpit B kategorije, najmanj 3 leta delovnih izkušenj ter visoka strokovnost v skladu z navodili nadrejenega, skrb za zdravje in požarno varnost, zavzetost, natančnost, odgovoren odnos do dela, timsko usmerjenost, želja po učenju in inovativnost ter pozitivna energija.

Kaj te čaka? V Plinarni Maribor čaka delo, ki bo tesno povezano z izvajanjem različnih plinsko instalacijskih in montažnih del, kot so izgradnja, vzdrževanje, redni pregledi in preizkusi, primopredaje in zagoni plinovodov, skrb za tehnično dokumentacijo in evidence na plinskih napravah, omrežju in merilno reducirnih postajah za zemeljski plin.

Delo boste opravljali v dopoldanskem času, pretežno na terenu, ter postali del uigrane ekipe za izvajanje dežurne službe. Poleg zanesljive plače boste prejeli letno nagrado ter vključitev v pokojninski sklad. Ponujajo tudi urejen delovni čas, vzpodbudno in zanesljivo delovno okolje ter možnost osebnega razvoja in pridobivanja novih znanj.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Inženir za razvoj programske opreme

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto se zahteva smer študija elektrotehnike ali računalništva, poznavanje enega ali več mikroprocesorjev, omrežnih komunikacij in protokolov, ter poznavanje operacijskega sistema Linux. Zahtevana izobrazba je V., VI/1., VI/2., VII., VIII/1., VIII/2. Dobra stvar? Izkušnje niso zahtevan!

Kaj te čaka? Podjetje AVIAT d.o.o. vabi v svojo ekipo osebo, ki bo odgovorna za izvajanje načrtovanja in kodiranja programske opreme v jezikih visoke ravni, programske integracije in testiranja ter generiranje testnih specifikacij programske opreme.

Poleg tega bo oseba sodelovala pri pregledih projektov razvoja programske opreme ter prispevala k izboljšanju procesa in postopkov razvoja ter uporaba praks zagotavljanja kakovosti programske opreme Aviat Networks.

Delo se opravlja v sproščenem delovnem okolju, kjer se nudi zaupanje, potrpežljivost pri učenju, mentorstvo, fleksibilnost lokacije in delovnika. Ob zaposlitvi se sklene pogodba o zaposlitvi za nedoločen čas s šestmesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

6. Komercialno administrativni referent

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo visoko motiviranost, samoiniciativnost in sposobnost dela pod pritiskom ter hitrega učenja. Želijo si kandidata, ki ima V. stopnjo izobrazbe smer komerciala oz. poslovne vede ter izkušnje na podobnih delovnih mestih. Hkrati pričakujejo, da bo kandidat organiziran, natančen pri delu, željan timskega dela, pozitivno naravnan, kooperativen ter več kot zmožen reševanja raznovrstnih izzivov.

Kaj te čaka? LES-MMS d.o.o. – Lesnina išče novega sodelavca/sodelavko za delovno mesto, ki obsega obdelavo naročil, kontrolo dobavnih rokov, sprejemanje klicev strank, obveščanje strank o dobavi blaga, reševanje reklamacij ter arhiviranje dokumentov.

Delovni čas je redni in poteka od ponedeljka do petka. Pogodba o zaposlitvi bo sklenjena za nedoločen čas, s poskusno dobo 6 mesecev. Poleg redne plače vam nudijo številne bonitete, kot so možnosti izobraževanja in nagrajevanja, delo v mednarodnem podjetju z neverjetnimi možnostmi in izjemnimi perspektivami za prihodnost ter dinamično okolje, ki spodbuja timsko delo, kreativnost, konstantno učenje in drugačnost.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

7. Samostojni serviser za področje Slovenije

Si za to delovno mesto? Za to delovno mesto so zahtevane poklicna izobrazba lesarske ali druge ustrezne smeri ali nižja poklicna izobrazba lesarske ali druge ustrezne smeri, izkušnje na področju suhomontažnih del, vozniški izpit B kategorije ter sposobnost za delo na višini.

Kaj te čaka? Pri Jelovica HIŠE d.o.o. vas čaka delo na izvajanju popravil na lesenih montažnih hišah, prevoz in dostava materialov za zaključevanje objektov, nastavitev stavbnega pohištva in senčil ter izvajanje drugih del servisiranja po dogovoru z nadrejenim vodjem.

Čaka vas polni delovni čas, pogodba o zaposlitvi pa je sklenjena za določen čas 6 mesecev s kasnejšo možnostjo podaljšanja. V podjetju ponujajo nagrajevanje za uspešno izvajanje dela ter uvajanje za pridobitev potrebnih kompetenc. Delo se opravlja pretežno v osrednjeslovenski regiji.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

8. Samostojni strokovni sodelavec I v Sektorju za nakazovanje pokojnin

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so VI. stopnja izobrazbe na področju ekonomske ali druge ustrezne smeri, 24 mesecev delovnih izkušenj, znanje Microsoft Office in znanje slovenskega jezika.

Kaj te čaka? Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije širi ekipo v Sektorju za nakazovanje pokojnin in razpisuje 5 prostih delovnih mest znotraj sektorja. Delovna mesta vključujejo delovne naloge, kot so nadzorovanje pravilnosti obračuna in pravočasnosti najzahtevnejših nakazil pokojnin, vodenje mesečne evidence o številu in vrsti napak v postopku realizacije zahtevkov s predlogom za njihovo odpravo, svetovanje in nudenje zahtevnejše strokovne pomoči sodelavcem pri realizaciji zahtevkov in pri odpravi napak, inštruiranje sodelavcev in dajanje strokovne pomoči s področja nakazovanja pokojnin, vodenje mesečne evidence o vzrokih za nastale terjatve preveč izplačanih zneskov ter opravljanje drugih del v okviru področja dejavnosti in po nalogu nadrejenih …

Delovni čas je polni delovni čas, kandidati pa bodo prejeli pogodbo o zaposlitvi ter druge bonitete, ki jih prinaša prosto delovno mesto.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

9. Fizioterapevt v Avstriji

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto v rehabilitacijskih centrih pričakujejo kandidata z dokončano ustrezno izobrazbo (VI/1., VI/2., VII.) in nekaj delovnimi izkušnjami, čeprav medse vabijo tudi kandidate, ki so šele na začetku svoje karierne poti. Poleg tega je pomembno tudi pogovorno znanje nemškega jezika, timska orientiranost ter natančnost in odgovornost. Zaželeno je, da ima kandidat lasten prevoz ter državljanstvo EU ali delovno dovoljenje za Avstrijo.

Kaj te čaka? V primeru zaposlitve na tem delovnem mestu se bodo kandidati ukvarjali z delom v rehabilitacijskih centrih, delovni čas pa bo polni delovni čas. Ponujajo dolgoročno zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim delom trajajočim en mesec.

Mesečno plačilo bo minimalno 2.500 € bruto po avstrijski kolektivni pogodbi, lahko pa znaša tudi do 3.500 € bruto. Poleg tega bodo zaposleni deležni urejenega zdravstvenega in pokojninskega zavarovanja ter dodatkov, vključno s 13. in 14. plačo. Kandidati bodo imeli na voljo tudi individualno svetovanje in podporo, bivanje pa bo organizirano in financirano v kolikor je kraj dela oddaljen več kot 120 km od njihovega bivališča.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

10. Pospeševalec prodaje kemikalij za tuje trge v podjetju Mikro+Polo

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo kandidata VI. ali VII. stopnjo izobrazbe na kemijskem ali naravoslovnem področju, dobro znanje angleškega in hrvaškega/srbskega jezika, izkušnje na področju trženja na tujih trgih, poznavanje dela z računalnikom, sposobnost za timsko delo in organizacijo dela, ter vozniški izpit B-kategorije. Prednost imajo kandidati z izkušnjami pri prodaji kemikalij ter odličnimi komunikacijskimi veščinami na področju prodaje in pogajanj.

Kaj te čaka? Delovno mesto, ki ga ponuja Mikro+Polo d.o.o., vključuje raziskovanje trgov JV Evrope in aktivno iskanje novih distributerjev ter razvoj partnerskih odnosov z njimi. Poleg tega je potrebno skrbeti za zadovoljstvo obstoječih distributerjev, usklajevati in sodelovati z drugimi prodajnimi predstavniki ter sodelovati na sejmih in kongresih.

Pomembna naloga je tudi izobraževanje na področju kemikalij in laboratorijskega programa ter skrb za nemotene dobave kemikalij ter nadzor in spremljanje zalog materiala dobaviteljev. Delovni čas je v skladu z dogovorom s pogodbo o zaposlitvi, poleg tega pa podjetje ponuja različne bonitete za zaposlene.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!