TOP ŠIHT: Od oskrbnika zavetišča do varovanja in farmacevtske industrije

Uredništvo , 20.04.23 ob 03:00

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo v aprilski TOP ŠIHT izbor umestili 7 raznovrstnih delovnih mest.

TOP ŠIHT: Od oskrbnika zavetišča do varovanja in farmacevtske industrije

Tokratni TOP ŠIHT izbor obsega nekaj izjemnih kariernih priložnosti, ki jih res ne gre spregledati. Morda pa se med njimi nahaja tudi priložnost za naslednjo stopničko vaše kariere, kdo ve!

1. Varnostnik

Si za to delovno mesto? Priznano podjetje Protect išče varnostnika, ki ima pridobljen certifikat “NPK VARNOSTNIK”, ga odlikujeta komunikativnost in splošna razgledanost ter ima voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Delo varnostnika v podjetju PROTECT – Infra d.o.o. v Mariboru vključuje naloge kot so nadzor in varovanje objektov, oseb in premoženja, izvajanje varnostnih pregledov, izvajanje varnostnih postopkov in poročanje o morebitnih dogodkih. Delo poteka v dveh izmenah, dopoldan od 6:00 do 14:00 in popoldan od 14:00 do 22:00, vključuje pa tudi pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu, stimulativno in individualno plačilo ter urejene delovne pogoje. Poleg tega nudijo tudi možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

2. Oskrbnik zavetišča

Si za to delovno mesto? Pogoj za kandidata je, da ima zaključeno II. stopnjo izobrazbe, izpit B kategorije, osnovno znanje računalništva, pripravljenost na nočno delo in delo v turnusu, komunikativnost ter veselje do dela z živalmi.

Kaj te čaka? Delo pri znani mariborski komunalni družbi kot oskrbnik zavetišča, s poudarkom na skrbi za živali, vključno z razvijanjem humanih odnosov do živali, skrbjo za nego, prehrano in celotno oskrbo živali, opazovanjem njihovega vedenja, čiščenjem in urejanjem bivalnega prostora živali ter okolice zavetišča, pomočjo pri prevozu in zdravljenju živali, zagotavljanjem ulova, prevoza, namestitve in oskrbe zapuščenih živali v zavetišču, sodelovanjem v različnih projektih ter vodenjem evidenc in dokumentacije. Gre za zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja, prijeten delovni kolektiv, delo ob upoštevanju pravil veterinarsko—sanitarnega reda in druge bonitete.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

3. Varnostni tehnik

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo srednjo strokovno, srednjo splošno ali srednjo poklicno izobrazbo, komunikativnost, splošno razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika, samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Podjetje PROTECT – Infra d.o.o. išče kandidate za nameščanje in servisiranje alarmnih naprav, video nadzornih sistemov ter požarnih sistemov. Delo bo potekalo v rednem delovnem času, nudijo pa tudi stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje, možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Po uspešno opravljenem poizkusnem delu je zagotovljena redna zaposlitev za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

PREBERITE ŠE: Kako izpopolniti svoj LinkedIn profil?

4. Informatik analitik

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto Informatik analitik v podjetju pričakujemo kandidate z VI. ali VII. stopnjo izobrazbe (računalništvo, informatika ali druga ustrezna smer), vsaj 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih ter dobrim poznavanjem metod načrtovanja informacijskih sistemov. Zaželeno je tudi poznavanje SQL jezika, samoiniciativnost, analitičnost, sistematičnost in komunikativnost z željo in sposobnostjo delati v skupini.

Kaj te čaka? Vodilna slovenska založba ponuja izbranemu kandidatu pogodbo za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo, možnost sodelovanja na zanimivih projektih v inovativnem in tehnološko naprednem okolju ter nagrado za učinkovito delo, uspešnost poslovanja podjetja in posebne dosežke. Delovni čas je redni, bonitete pa vključujejo strokovni in osebni razvoj s ciljem razvoja kariere in osebnih potencialov.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo razvoj informacijskega sistema v okolju LINUKS, WAS, DB2, posodabljanje IT arhitekture, aktivno sodelovanje pri izgradnji in vzdrževanju informacijskega sistema za maloprodajo, veleprodajo in direktno trženje, procesno in podatkovno modeliranje ter tehnično specificiranje poslovne logike na podlagi uporabniških zgodb, izvajanje funkcionalnih testov in priprava testnih scenarijev za avtomatizacijo testov ter sodelovanje s podporo pri reševanju zahtevnejših zahtevkov strank in prenos znanja v podporo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

5. Varnostnik – mobilno varovanje

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so: pridobljen certifikat “NPK Varnostnik”, komunikativnost in splošna razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika, samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo zagotavljanje varnosti, opravljanje varnostnih pregledov, izvajanje fizičnega varovanja in spremljanje varnostnih sistemov. Delo se opravlja v eni izmeni, od ponedeljka do petka. Ponujamo stimulativno in individualno plačilo ter zanimive in raznolike delovne procese. Urejeni so delovni pogoji, zagotavljajo pa tudi dodatno strokovno usposabljanje, osebno rast in napredovanje. Redna zaposlitev za nedoločen čas je možna po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

6. Samostojni referent asistence

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto Samostojni referent asistence v podjetju iščejo kandidata z iznajdljivostjo, prilagodljivostjo, močno razvitimi komunikacijskimi sposobnostmi, visoko razvito čustveno inteligenco in empatijo ter odličnim znanjem slovenskega in angleškega jezika, naprednim znanjem hrvaščine oziroma srbščine (dodatno prednost bodo imeli kandidati z znanjem nemškega jezika), ter osnovnim znanjem uporabe računalnika (Windows/Office).

Kaj te čaka? Gre za mednarodno podjetje, ki se ukvarja z asistenčnimi storitvami na področju zavarovalništva. Glavne naloge izbranega kandidata bodo obravnava in izpolnjevanje zahtev strank preko telefona, elektronske pošte, poznavanje pogojev poslovanja in sledenje navodil partnerjev, določanje najprimernejšega načina za kvalitetno izvedbo asistence, samostojno vodenje primerov in priprava navodil za nadaljnjo obravnavo.

Delo poteka v 24/7 asistenčnem centru, pri čemer se pričakuje večizmensko delo. Izbranemu kandidatu v podjetju nudijo dolgoročno sodelovanje v dinamičnem, a hkrati stabilnem okolju, možnost osebnega in kariernega razvoja, ustrezno uvajanje v delovno okolje in delovno mesto ter visoki dodatki na osnovno bruto plačilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

7. Mehanik v farmacevtski industriji

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto mehanika v farmacevtski industriji v Lendavi iščejo kandidate z IV. ali V. stopnjo izobrazbe smeri strojni tehnik, tehnik mehatronike oziroma elektrotehnik, visoko afiniteto do tehničnega področja, izkušnjami na področju vzdrževanja strojev ter pripravljenostjo na izmensko delo in izobraževanje o novih tehnologijah in načinih proizvodnje.

Kaj te čaka? Na delovnem mestu mehanika v farmacevtski industriji pri podjetju Lek d.d. te čakajo naloge, kot so izvajanje nalog s področja vzdrževanja strojev in naprav, izvajanje nastavitve in menjave strojnih delov, sodelovanje pri planiranih in neplaniranih posegih ter odpravi napak na opremi in sistemih, sodelovanje pri zagonih in kvalifikacijah.

Ponujajo ti pogodbo o zaposlitvi za določen čas s poskusno dobo, ustrezno uvajanje v delo na delovnem mestu, izmensko delo (vključuje tudi nočno delo) ter delo v urejenem in prijetnem delovnem okolju.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!