TOP ŠIHT delodajalec: Priznano podjetje Protect ponuja priložnost novim sodelavcem

Oglasno Sporočilo, 13.04.23 ob 07:00

Podjetje Protect ni le sinonim za sodobno in visokokakovostno varnostno podjetje, ampak tudi za spodbudno in priložnosti polno delovno okolje. Prav v teh dneh medse vabijo nove sodelavce!

Podjetje PROTECT – Infra d.o.o. je sinonim za sodobno in visoko kakovostno varnostno podjetje, ki vsem svojim uporabnikom na celotnem območju Republike Slovenije in drugih področjih svojega poslovanja, zagotavlja celovite ter najkakovostnejše varnostne rešitve ter storitve.

Navkljub častitljivi starosti delovanja, ki sega globoko v leto 1978, so uspeli v blagovni znamki PROTECT združiti tako tradicijo kot razvojno vizijo prihodnosti. Tako lahko že danes, vsem svojim cenjenim uporabnikom ponudijo vrednote tradicionalne kakovosti in najsodobnejše varnostne tehnologije, ki jih premore globalna varnostna industrija.

Ob tem podjetje Protect slovi tudi kot zelo dober delodajalec, ki je perspektivnim posameznikom vselej pripravljen ponuditi priložnost za karierno in osebnostno rast. Prav v teh dneh so na svoji spletni strani objavili nekaj zanimivih prostih delovnih mest, ki so lahko izvrstna odskočna deska za vašo karierno pot. Preverite, za katera prosta delovna mesta gre!

Varnostnik

Si za to delovno mesto? Priznano podjetje Protect išče varnostnika, ki ima pridobljen certifikat “NPK VARNOSTNIK”, ga odlikujeta komunikativnost in splošna razgledanost ter ima voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika ter samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Delo varnostnika v podjetju PROTECT – Infra d.o.o. v Mariboru vključuje naloge kot so nadzor in varovanje objektov, oseb in premoženja, izvajanje varnostnih pregledov, izvajanje varnostnih postopkov in poročanje o morebitnih dogodkih. Delo poteka v dveh izmenah, dopoldan od 6:00 do 14:00 in popoldan od 14:00 do 22:00, vključuje pa tudi pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas po uspešno opravljenem poizkusnem delu, stimulativno in individualno plačilo ter urejene delovne pogoje. Poleg tega nudijo tudi možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Varnostni tehnik

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata vključujejo srednjo strokovno, srednjo splošno ali srednjo poklicno izobrazbo, komunikativnost, splošno razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit kategorije B, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika, samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Podjetje PROTECT – Infra d.o.o. išče kandidate za nameščanje in servisiranje alarmnih naprav, video nadzornih sistemov ter požarnih sistemov. Delo bo potekalo v rednem delovnem času, nudijo pa tudi stimulativno in individualno plačilo, zanimive in raznolike delovne procese, urejene delovne pogoje, možnost dodatnega strokovnega usposabljanja, osebne rasti in napredovanja. Po uspešno opravljenem poizkusnem delu je zagotovljena redna zaposlitev za nedoločen čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!


Za sveže razpisana prosta delovna mesta spremljajte spletno stran podjetja Protect in ne zamudite novih priložnosti za karierno rast.


Varnostnik – mobilno varovanje

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so: pridobljen certifikat “NPK Varnostnik”, komunikativnost in splošna razgledanost, voljo do dela in poklica, vozniški izpit B-kategorije, pasivno znanje vsaj enega tujega jezika, samostojnost in vztrajnost.

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo zagotavljanje varnosti, opravljanje varnostnih pregledov, izvajanje fizičnega varovanja in spremljanje varnostnih sistemov. Delo se opravlja v eni izmeni, od ponedeljka do petka. Ponujajo stimulativno in individualno plačilo ter zanimive in raznolike delovne procese. Delovni pogoji so spodbudni in urejeni, podjetje pa zagotavlja tudi dodatno strokovno usposabljanje, osebno rast in napredovanje. Redna zaposlitev za nedoločen čas je možna po uspešno opravljenem poizkusnem delu.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!