TOP ŠIHT ANKETA: Kaj vam je pri iskanju prostih delovnih mest najbolj pomembno?

Uredništvo , 15.06.23 ob 03:10

TOP ŠIHT med bralci postaja vse bolj priljubljen, da pa bodo naši tedenski izbori najbolj zanimivih prostih delovnih mest še boljši, nas zanima, kaj vas v opisu delovnega mesta najbolj prepriča k prijavi?

TOP ŠIHT ANKETA: Kaj vam je pri iskanju prostih delovnih mest najbolj pomembno?

Trenutno se številna podjetja soočajo s kadrovsko stisko, kar je vidno tudi v precej bogati ponudbi delovnih mest. Pestra izbira pa pomeni tudi nekaj drugega … Da smo lahko kot iskalci zaposlitve nekoliko bolj zahtevni ter se za prijavo na želeno delovno mesto odločamo po lastnih kriterijih in željah.

V ekipi Maribor24.si že nekaj časa redno spremljamo ponudbo prostih delovnih mest v Sloveniji in čez mejo ter v okviru rubrike TOP ŠIHT izbiramo taka, ki nas najbolj prepričajo.

Da bi v prihodnje izbirali še več takih, ki bodo pritegnila tudi vas, nas zanima, kateri element opisa prostega delovnega mesta je tisti, ki vas prepriča, da je to res vaš TOP ŠIHT in ki je tista pika na i, ki vas pripravi do tega, da se na prosto delovno mesto prijavite.

Kateri od 10 elementov vas najbolj prepriča?

Glede na dosedanje izkušnje smo pripravili deset različnih elementov, ki jih lahko najdemo v opisu prostih delovnih mest. Zanima nas, kateri od teh elementov je tisti, ki vas najbolj prepriča, da se prijavite na delovno mesto.

Ali je to višina plače, pogodba za nedoločen čas, fleksibilen delovni čas, dodatne bonitete, službeno vozilo, mobilnik in prenosnik, zanimive delovne naloge, terensko delo, delo v domačem kraju, delo v tujini ali nezahtevni pogoji za izbiro kandidata?

Vaša mnenja in glasovi bodo pomagali pri pripravi prihodnjih izborov prosto delovnih mest v rubriki TOP ŠIHT, zato vas vljudno vabimo, da oddate svoj glas v anketi. S tem boste pripomogli k temu, da bomo lahko še bolj natančno izbrali delovna mesta, ki bodo zadovoljila vaše želje in pričakovanja.

Glasujte v anketi in prispevajte k temu, da bo rubrika TOP ŠIHT še boljša!

Kaj vas v opisu delovnega mesta najbolj prepriča k prijavi?

Rezultati

Loading ... Loading ...