TOP ŠIHT: 8 zanimivih prostih delovnih mest za naslednji korak v vaši karieri

Uredništvo , 01.12.22 ob 03:45

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od inženirja mehatronike, slaščičarja in projektanta do referenta in celo inženirja laboratorijske biomedicine.

TOP ŠIHT: 8 zanimivih prostih delovnih mest za naslednji korak v vaši karieri

Priložnosti za osebno in karierno rast čakajo na vsakem koraku, včasih je potreben le majhen dregljaj, ki nas opozori nanje. Tokrat vas k možnosti za osvežitev vaše kariere vabi prav naš nabor osmih najbolj zanimivih prostih delovnih mest.

1. INŽENIR MEHATRONIK

Si za to delovno mesto? Imaš visokošolsko izobrazbo 1. stopnje smeri mehatronika, elektronika in avtomatizacija? Obvladaš delo z računalnikom, jezik pa ti tudi v angleščini teče kot namazan? Obvladaš programiranje v zahtevanih jezikih in poznaš navedene programe? Izkušnje niso zahtevane!

Kaj te čaka? Zaposlitev v podjetju Npower, razvoj in izdelava strojev na Ptuju, kjer lahko pričakuješ zaposlitev za nedoločen čas. Čakajo te naloge kot so izdelava spletnih strani, programiranje PLK in mikrokrmilnikov kot tudi programiranje programske opreme v C++ in C#. delo na CNC strojih in izdelava programov za cnc stroje. poznavanje Solidworks ali Fusion 360 ter risanje električnih shem.

Prijavi se! Klik za več.

2. PROJEKTANT

Si za to delovno mesto? Imaš VI. stopnjo izobrazbe tehnične smeri (vendar ni pogoj), obvladaš različne računalniške programe in znaš delati po elektro načrtih ter si samostojen in iznajdljiv? Potem si pravi kandidat, naj pa dodamo še, da izkušnje niso pogoj.

Kaj te čaka? Zaposlitev v zelo uspešnem slovenskem podjetju, ki se ukvarja s sončno energijo, tvoje delovno mesto pa bo vključevalo projektiranje manj zahtevnih in enostavnih objektov, pripravo, risanje in branje načrtov, izdelovanje tehničnih poročil, vodenje evidenc, komunikacijo s sodelavci in izvajalci …

Prijavi se! Več o delovnem mestu najdeš tukaj.

3. KULINARIK

Si za to delovno mesto? Rad delaš v nasmejanem, razgibanem in izzivov polnem okolju, ljubiš delo s hrano in imaš morda tudi kaj izkušenj na podobnem delovnem mestu? Beri dalje!

Kaj te čaka? Delovno mesto v podjetju Sovita, ki ti prinaša uspešno delovno okolje, zdrave in okusne obroke v vedno napolnjenih hladilnikih tudi za zaposlene družabna srečanja, nagrajevanja in ostale ugodnosti možnost napredovanja in izpopolnjevanja, dostop do neomejene baze znanja …

Prijavi se! Več te čaka tu.

4. PRODAJNI PREDSTAVNIK

Si za to delovno mesto? Poznaš področje kozmetike? Ti »multitaskanje« leži? Imaš V., VI ali Vll stopnjo izobrazbe s področja kozmetike, dermatologije, farmacije ali druge naravoslovne smeri ter najmanj 1 leto delovnih izkušenj terenskega dela? Odlične komunikacijske veščine? Obvladaš angleščino, imaš vozniški izpit in osnovna računalniška znanja?

Kaj te čaka? Delovno mesto v podjetju GorisGold, ki ti prinaša vlogo prodajnega predstavnika za SOSkin francosko dermokozmetiko za območje Slovenije. Čaka te obiskovanje obstoječih in novih strank (lekarne in specializirane trgovine), motivacija, izobraževanje in strokovna podpora strankam, promocija izdelkov ter pospeševanje prodaje, prejemanje in obdelava naročil, skrb za strokovno pravilno predstavitev izdelkov strankam in opremljanje mest s promocijskim materialom, skrb za stranke, gradnja in vzdrževanje kakovostnih poslovnih odnosov …

Pričakuj zaposlitev s polnim delovnim časom za obdobje 12 mesecev s poskusno dobo 6-ih mesecev ali delo preko pogodbe ter možnost dolgoročne zaposlitve s številnimi ugodnostmi.

Prijavi se! Več o delovnem mestu in vse o prijavi najdeš tukaj.

5. SLAŠČIČAR

Si za to delovno mesto? Imaš vsaj srednjo splošno/poklicno izobrazbo ali drugo ustrezno stopnjo izobrazbe iz živilske ali druge ustrezne smeri izobrazbe, vsaj dve leti izkušenj pri pripravi, oblikovanju, mešanju in peki izdelkov, veselje do priprave in peke slaščic, odgovornost, motiviranost, vozniški izpit …?

Kaj te čaka? Delovno mesto v francoskem podjetju Rudnidis v Mariboru, natančneje v E.Leclercu v Mariboru. Tvoja vloga bo opravljanje del in nalog zahtevanega poklica, priprava, peka in dekoracija različnih vrst slaščic, tort v skladu z živilskimi normativi in predpisi, čiščenje delovnih in pomožnih prostorov, opravljanje drugih del in nalog po navodilih vodje.

Pričakuj zaposlitev za določen čas z možnostjo sklenitve pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas, redno in stimulativno plačilo, delo v dinamičnem in sproščenem okolju ter obilo možnosti za izražanje svoje kreativnosti.

Prijavi se! Klik za več!

6. SODELAVEC/KA V TRGOVINI

Si za to delovno mesto? Se hitro se učiš in si sposoben/na opravljati več nalog hkrati? Te zaznamujeta proaktivnost in samoiniciativnost? Imaš sposobnost za delo in uživaš v ideji, da delaš v hitrem podjetniškem okolju? Si tehnično podkovan/a? Lahko delaš podnevi, pozno zvečer in ob koncu tedna? Govoriš angleško in slovensko ter imaš veljavno dovoljenje za delo v Sloveniji?

Kaj te čaka? Delovno mesto sodelavca/ke za delo v trgovini v podjetju Wolt. Delovno mesto je del Wolt Marketa – Woltovih trgovin z živili, ki zagotavljajo udobje in vodilni svetovno izkušnjo za stranke. Podjetje tako v Mariboru išče sodelavce s polnim in krajšim delovnim časom. Na tem delovnem mestu boš v središču vsakodnevnega delovanja Wolt Marketa – skrbel/a boš, da bodo vsa naročila zbrana in pripravljena za prevzem s strani kurirskih partnerjev ali strank.

Wolt Market je odprt 7 dni v tednu. Iščejo sodelavce, ki so pripravljeni na delo v različnih izmenah, tudi ob vikendih. Če si timski igralec/ka, uživaš v samostojnem delu in imaš dober smisel za humor, potem si prav ti oseba, ki jo Wolt išče!

Prijavi se! Več najdeš tukaj.

7. REFERENT V REFERATU ZA ŠTUDIJSKE ZADEVE

Si za to delovno mesto? Imaš visokošolsko izobrazbo 1.stopnje ali visokošolsko strokovno (prejšnja) izobrazbo smeri Družbene vede in vedenjske znanosti? Imaš 1 leto delovnih izkušenj ter obvladaš računalniška znanja kot so urejanje besedil, delo s preglednicami ter delo z bazami podatkov?

Kaj te čaka? Delovno mesto referenta v referatu za študentske zadeve na Alma Mater Europaea. Tvoja vloga bo opravljanje nalog, med katere sodijo organizacija in izvedba dela v referatu za študentske zadeve, ažurna priprava in vzdrževanje baz ter arhivov podatkov, izdaja vseh potrdil študentom, vezanih na njihov študij, ažurna priprava in vzdrževanje baz ter arhivov podatkov za klinično prakso ter komunikacijo s kliničnimi bazami, administrativna dela, komuniciranje s študenti in učitelji, planiranje, spremljanje in neposredna evidenca izvajanja urnika, predavanj, vaj, izpitov in drugih študijskih obveznosti, druge naloge v skladu s sistemizacijo delovnega mesta …

Pričakuj zaposlitev za določen čas obdobja 12 mesecev s 3-mesečnim poskusnim delom.

Prijavi se! Kje? Tukaj!

8. INŽENIR LABORATORIJSKE BIOMEDICINE

Si za to delovno mesto? Imaš visokošolsko izobrazbo 1.stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja) izobrazbo smeri Kemijsko inženirstvo in procesi, 6 mesecev delovnih izkušenj, opravljen izpit s področja zdravstvene dejavnosti in potrdila o obveznih cepljenjih po Zakonu o nalezljivih boleznih?

Kaj te čaka? Delovno mesto inženirja laboratorijske biomedicine v Splošni bolnišnici dr. Jožeta Potrča na Ptuju, kjer bodo tvoje naloge predvsem izvajanje zahtevnejših laboratorijskih preiskav ter opravljanje del v okviru svoje usposobljenosti. Pričakuj zaposlitev za določen čas

Prijavi se! Več izveš tukaj.