TOP ŠIHT: 8 prostih delovnih mest za svež spomladanski začetek

Uredništvo , 06.04.23 ob 03:05

Morda je prebujajoča se narava znak, da se iz otopelosti prebudite tudi vi. Naj bo vaš nov začetek kar nov TOP ŠIHT! Tokrat v izboru vse od strokovnjaka za sončne elektrarne do strokovnjaka za promocijo zdravil.

TOP ŠIHT: 8 prostih delovnih mest za svež spomladanski začetek

Pomlad je odlična priložnost za nove začetke, zato se, če razmišljate o menjavi službe, opogumite in spomladanski zanos izkoristite za pošiljanje prijav na nova delovna mesta, izpopolnjevanje svojega življenjepisa ter LinkedIN profila ter pripravo na zaposlitvene razgovore. Da bo začetek lažji, smo za vas izbrali nekaj spomladansko svežih TOP ŠIHT prostih delovnih mest!

1. Vzdrževalec na produktu sončnih elektrarn v Podravski regiji

Si za to delovno mesto? Od kandidata se pričakuje izobrazbo elektro ali sorodne smeri, izkušnje iz elektro področja, poznavanje tehnologije in trendov na področju sončnih elektrarn, usposobljenost za varno delo in delo na višini, samoiniciativnost, sposobnost timskega dela ter vozniški izpit B kategorije.

Kaj te čaka? Na prosto delovno mesto vzdrževalca na produktu sončnih elektrarn v Podravski regiji m/ž vas vabi priznano podjetje, ki verjame, da so zaposleni ključ do uspeha.

Glavne naloge izbranega kandidata bodo skrb za redno izvajanje periodičnih vzdrževalnih pregledov sončnih elektrarn, parametriranje, menjava opreme, skrb za sprotno reševanje reklamacij delovanja sončnih elektrarn na terenu, spremljanje delovanja sončnih elektrarn in tolmačenje morebitnih napak, pregled nad reklamacijami in poprodajnim procesom v skladu z zakonodajo, predpisi in standardi ter ukrepanje za obvladovanje reklamacij, svetovanje obstoječim strankam in skrb za odlično uporabniško izkušnjo, deljenje informacij z vsemi deležniki v procesu, gospodarno ravnanje z viri in sredstvi podjetja.

Izbranemu kandidatu podjetje nudi urejeno, inovativno in dinamično delovno okolje, pogodbo za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo, možnost stimulativnega nagrajevanja, osebni in strokovni razvoj ter službeno vozilo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

2. Upravljalec linije

Si za to delovno mesto? Se želiš pridružiti naši ekipi kot upravljalec linije? Zahteve za kandidata vključujejo najmanj osnovnošolsko ali poklicno izobrazbo (IV. stopnja) tehniške smeri, pripravljenost na delo v treh izmenah, dobro razvite ročne spretnosti, natančnost, marljivost, odgovorno in kakovostno izvajanje predpisanih nalog v predpisanem času, ter obvladovanje MS Office paketa in drugih spletnih orodij (e-pošta…).

Kaj te čaka? Postani del uspešnega globalnega podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo izdelkov za osebno nego. Kot Upravljalec linije m/ž te čaka delo na zahtevnejših linijah, nastavljanje parametrov za delovanje linije, strežba in menjava embalažnih enot na posameznem agregatu linij, odpravljanje nastalih napak na liniji v skladu s pooblastili, spremljanje poteka delovanja linije za nemoteno delo ter kontrola predpisanih parametrov (teža, kodiranje, …) v skladu s tehničnim postopkom.

V podjetju te čakajo digitalizirani proizvodni procesi, udobna varovalna oprema, delo s sodobnimi napravami, orodji in opremo, ter čiščenje linije v skladu s predpisanimi navodili in smernicami GMP. Pogodba o zaposlitvi in delo v skladu z mednarodnimi ISO standardi sta samoumevni boniteti.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: Kako prepoznati dobro ponudbo prostega delovnega mesta?

3. Skrbnik industrijske higiene

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji vključujejo vsaj osnovnošolsko izobrazbo, pripravljenost na delo v treh izmenah, dobro razvite ročne spretnosti, natančnost ter marljivost.

Kaj te čaka? V primeru izbora kandidata čaka delo v vodilnem podjetju v proizvodnji kozmetike, s trajnostno naravnanostjo. Delo bo obsegalo pranje in dezinficiranje različne opreme ter delovnih pripomočkov, delo s sodobno digitalizacijo in internimi programi ter vzdrževanje osebne čistoče ter čistoče in urejenosti delovnega mesta v skladu s predpisanimi čistilnimi postopki.

Delo bo potekalo v treh izmenah, in kandidat bo podpisal pogodbo o zaposlitvi. Poleg tega bo izbranemu kandidatu nudeno korektno plačilo z vsemi pripadajočimi dodatki ter dinamično delovno okolje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

4. Strokovni sodelavec za promocijo zdravil na recept na terenu

Si za to delovno mesto? Zahtevani pogoji za kandidata so končan univerzitetni študij farmacije, veterine, medicine ali druge ustrezne smeri na 2. bolonjski stopnji, prodajne in pogajalske veščine, komunikacijske veščine, odgovornost in samostojnost, organiziranost in pripravljenost za timsko delo, ambicioznost in ciljno usmerjenost, samoiniciativnost, fleksibilnost in odločnost, aktivno znanje angleškega jezika, poznavanje uporabniških orodij MS Office ter vozniški izpit B-kategorije. Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo izkušnje s podobnim delom.

Kaj te čaka? Delo strokovnega sodelavca za promocijo zdravil na terenu v prodaji pri Krki d.d. v Ljubljani vključuje strokovno informiranje in svetovanje o Krkinih zdravilih v Sloveniji, sodelovanje pri organizaciji in izvedbi strokovnih predavanj in srečanj s poslovnimi partnerji.

Delovni čas je reden, pogodba o zaposlitvi pa bo sklenjena za nedoločen čas. Poleg tega so na voljo številne druge bonitete, ki jih prosto delovno mesto prinaša, kot so delo v mednarodnem poslovnem okolju, strokovno izpopolnjevanje, karierni razvoj in napredovanje ter dobre delovne razmere.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

5. Vodja oddelka

Si za to delovno mesto? Zahtevana izobrazba je IV. ali V. stopnja izobrazbe ter delovne izkušnje v prodaji ali s področja komerciale, komunikativnost in usmerjenost k strankam, samostojnost, fleksibilnost, zanesljivost ter ciljna usmerjenost, izkušnje z vodenjem zaposlenih.

Kaj te čaka? V podjetju Rutar iščejo vodjo oddelka v Rutar Maribor, ki bo odgovoren za svetovanje pri prodaji, organizacijo dela, motivacijo in izobraževanje sodelavcev, odgovornost za celostno podobo dodeljenega razstavnega oddelka, opravljanje različnih administrativnih del, opravljanje del po nalogu nadrejenega.

Delovni čas je polni delovni čas, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas. Poleg tega so na voljo še odlične razvojne možnosti, strokovno usposabljanje in razgibano ter zanimivo delo.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

6. Vodja projekta

Si za to delovno mesto? V podjetju pričakujejo kandidata z najmanj 6 do 9 letnimi izkušnjami na področju gradnje poslovnih in industrijskih objektov, V. do VII. stopnjo izobrazbe ustrezne naravoslovne smeri, doslednostjo, strokovnostjo, samostojnostjo, natančnostjo, proaktivnostjo, teamskim sodelovanjem, vodenjem in usmerjanjem del in zaposlenih na gradbišču, ter zmožnostjo doseganja terminskih in finančnih planov.

Kaj te čaka? V podjetju MAKRO 5 GRADNJE d.o.o. te čaka delo v dinamičnem okolju, polnem vsakodnevnih izzivov. Naloge vključujejo načrtovanje, organiziranje, usmerjanje, vodenje in kontrola gradnje in zaključevanja zahtevnih objektov, pregled ponudb kooperantov, morebitna nova povpraševanja in pogajanja, izdelava grobega terminskega plana, usklajevanje projekta in materialov s projektantom in investitorjem, nadzor nad izvajanjem del v skladu s terminskim planom in tehnično dokumentacijo, kontrola kvalitete izvedenih gradbenih in kooperantskih del, nabava materialov za potrebe gradbišča, količinski in kvalitativni nadzor nad prevzetim materialom, ažurno vodenje gradbene knjige, gradbenega dnevnika in drugih evidenc ter kontrola stroškov gradnje, organiziranje in priprava podatkov za izstavitev situacij ter obračuna opravljenih del, predaja zaključnih del ter odprava reklamacij, nadzor nad pravilno tehnično izvedbo prevzetih del.

Gre za polni delovni čas, pri čemer podjetje ponuja dolgoročno zaposlitev po uspešno opravljeni poskusni dobi, vključitev v kolektivno nezgodno zavarovanje za vse zaposlene in njihove družinske člane, vključitev v dodatno prostovoljno pokojninsko zavarovanje za vse zaposlene, zaposlovanje po načelu enakih možnosti …

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

7. Svetovalec

Si za to delovno mesto? Si skrbna, organizirana oseba z dokončano vsaj III. stopnjo izobrazbe? Imaš izkušnje ali želiš pridobiti znanje s področja prodaje? Te ne moti razgiban urnik?

Kaj te čaka? V OBI-ju te čaka delo v sodobnem delovnem okolju, ukvarjal_a pa se boš tudi s svetovanjem strankam o prodajnih izdelkih, ponujanjem celovitih rešitev, pripravo ponudb, skrbjo za prodajni prostor in reševanjem reklamacij. Pričakuj polni delovni čas ter zaposlitev pa za nedoločen čas, s 6-mesečno poskusno dobo. Poleg tega te čakajo tudi ugodnosti pri nakupu v OBI trgovinah, brezplačno parkiranje ter redna izobraževanja.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.

8. Serviser v aplikativnem razvoju

Si za to delovno mesto? Zahteve za kandidata vključujejo najmanj IV. raven izobrazbe iz področja strojništva ali elektrotehnike, vsaj 3 leta delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, poznavanje vzdrževanja strojnih naprav in montaže produktov na terenu, znanje spajanja, spajkanja in varjenja, strokovna in splošna znanja, digitalne kompetence, znanje angleškega ali nemškega jezika, prilagodljivost in odprtost do sprememb, dinamičnost in usmerjenost v izboljšave, natančnost, doslednost, strokovnost, kakovost, komunikativnost, zanesljivost, fleksibilnost, samoiniciativnost, nekaznovanost in nekonfliktnost ter vozniško dovoljenje B kategorije.

Kaj te čaka? Pri podjetju Messer Slovenija d.o.o te čaka zaposlitev v uspešnem mednarodnem podjetju z dolgoletnimi izkušnjami. Delovne naloge na tem delovnem mestu vključujejo samostojno izvajanje montažnih in servisnih del lastne opreme in opreme pri kupcih, intervencijska popravila lastne opreme in opreme pri kupcih, pripravo materiala za delo, sodelovanje z drugimi službami, vožnjo servisnega-kombiniranega vozila, pravočasno, pravilno in zakonito izvedene naloge s področja dela, upoštevanje predpisov in navodil za varno delo ter požarno varnost ter opravljanje drugih del in nalog po nalogu nadrejenega.

Gre za zaposlitev za določen čas, z možnostjo in željo po dolgoročnem sodelovanju, enoizmensko delo, 3-4 dni v tednu na terenu, uvajanje v delo, izmenjava znanj in izkušenj med sodelavci, strokovno izobraževanje, članstvo v športnem društvu, ugodnosti v okviru družini prijaznega podjetja, spodbudno delovno okolje, možnost osebne rasti in brezplačno parkirišče.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več.