TOP ŠIHT: 8 prostih delovnih mest, na katerih vam ne bo nikoli dolgčas

Uredništvo , 17.11.22 ob 03:15

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat vse od glavnega operativnega direktorja in zavarovalniškega zastopnika do nadzornika prometa, GoOpti dispečerja …

TOP ŠIHT: 8 prostih delovnih mest, na katerih vam ne bo nikoli dolgčas

Le kdo ne sanja o delovnem mestu, ki bi ga zaradi razgibanosti in zanimivih delovnih izzivov opravljal z veseljem? Če zjutraj ob misli na trenutno službo vstajate z muko, premislite, ali si morda ne zaslužite novega delovnega mesta, kjer vam ne bo nikoli več dolgčas. Pobrskali smo po sveži ponudbi prostih delovnih mest in za vas izbrali prav takšna!

1. GLAVNI OPERATIVNI DIREKTOR

Si za to delovno mesto? V podjetju Marles hiše Maribor iščejo glavnega operativnega direktorja, ki ga čakajo naloge kot so sodelovanje z vodstvom pri določanju in spodbujanju vizije organizacije, operativne strategije in ravni zaposlovanja; prenos strategije v konkretne aktivnosti za rast ter nadziranje izvajanja in spremljanje napredka; uveljavljanje nastavitve ciljev na ravni organizacije in strategije rasti podjetja in še veliko več.

Ob tem se od kandidata pričakuje vsaj tri leta izkušenj na vodilnih položajih, tekoče znanje slovenskega, angleškega, pa tudi nemškega jezika, ki predstavlja prednost, diplomo ali magisterij iz poslovne administracije ali drugega primerljivega področja, napredno znanje podatkovne analitike in meritev uspešnosti, napredno poznavanje IT/poslovne infrastrukture in MS Office….

Kaj te čaka? Čaka te delo v dinamičnem okolju v Limbušu pri Mariboru, spodbudna plača ter številne kratkoročne in dolgoročne ugodnosti, priložnost za razvoj poslovanja podjetja z visokim potencialom rasti ter priložnost za osebno in strokovno rast.

Prijavi se! Klik za več informacij in možnost prijave.

2. ZAVAROVALNI ZASTOPNIK

Si za to delovno mesto? Hrepeniš po kariernih izzivih, vseslovenski ekipi in izvrstnih delovnih pogojih, a nimaš veliko izkušenj? Potem je pred teboj ravno pravi oglas!

Kaj te čaka? Agencija I.Q. trenutno po vsej Sloveniji širi prodajno mrežo ter v svoje vrste vabi nove zavarovalne zastopnike, pri čemer poskrbijo za vso zakonsko potrebno strokovno usposabljanje, ob tem pa novemu zaposlenemu obljubljajo podporo klicnega centra kjerkoli v Sloveniji, uspešne in visoko usposobljene mentorje, korektne in spoštljive delovne odnose in vso potrebno osebno ter karierno podporo.

Prijavi se! Več o delu in možnost prijave se nahaja na naslednji povezavi.

3. VODJA UPRAVLJANJA ODNOSOV S KOMITENTI

Si za to delovno mesto? Imaš univerzitetno izobrazbo izobrazbo ekonomske ali druge ustrezne smeri, vodstvene veščine, odlične organizacijske in komunikacijske sposobnosti, razumevanje sodobnih informacijskih in komunikacijskih tehnologij, aktivno pisno in ustno znanje angleškega jezika ter vsaj 3 leta delovnih izkušenj na relevantnem področju? Potem beri dalje, saj izpolnjuješ pogoje za to prosto delovno mesto!

Kaj te čaka? Obilo razgibanih delovnih nalog, med katere sodijo spremljanje odnosov z obstoječimi strankami prek CRM sistemov, zagotavljanje, da sistem CRM deluje kot učinkovito prodajno orodje, razvijanje in izvajanje tržnih tehnik, ki bodo spodbudile nove stranke, določanje posebne tržne strategije z namenom zadržanja strank, načrtovanje in upravljanje večkanalne marketinške kampanje in še veliko več!

Pričakuj zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečno poskusno dobo, posebna prednost delovnega mesta pa je tudi popolno oziroma občasno delo od doma!

Prijavi se! Na tej povezavi čaka še več informacij.

4. NADZORNIK PROMETA V NADZORNEM CENTRU

Si za to delovno mesto? Imaš zaključeno srednje tehniško ali drugo strokovno izobraževanje oziroma srednje splošno izobraževanje? Obvladaš osnovna računalniška orodja? Imaš vozniški izpit B kategorije? So ti blizu znanja s področja ravnanja v kriznih situacijah in imaš morda opravljeno tudi interno usposabljanje za nadzornika promet? Potem si ravno pravšnji/a kandidat/ka!

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto nadzornika prometa v nadzornem centru v Področju upravljanja, v Službi za upravljanje s prometom in prometno varnostjo, v Oddelku za promet Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji (DARS).

Delovno mesto bo obsegalo izvajanje nadzora nad stanjem na cestah, v predorih ter delovanjem sistema v NC; koordinacijo aktivnosti in ukrepanje v primeru dogodkov in incidentov na AC in HC; upravljanje s prometom; sodelovanje pri izvedbi načrtov zaščite in reševanja; pripravljanje predlogov za ukrepanje; posredovanje informacij uporabnikom AC in HC; vodenje evidenc in pripravljanje poročil …

Pričakuj sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas, s polnim delovnim časom in 3-mesečnim poskusnim delom, tvoje delo pa bo potekalo na RNC Vransko in RNC Slovenske Konjice.

Prijavi se! Klik za več.

5. GoOpti DISPEČER

Si za to delovno mesto? Kaj praviš na delovno mesto, kjer ves čas potuješ? Tokrat ne zares, ampak preko izvajanja aktivnosti asistenčnega in klicnega centra za potnike in potnice! Ustrezaš kriterijem kandidata? Da, če obvladaš slovenski in angleški jezik ter ti je morda blizu tudi italijanščina in se ne bojiš fleksibilnega delovnega časa, hkrati pa imaš vsaj srednješolsko ali višješolsko izobrazbo turistične, ekonomske ali podobne smeri ter vsaj eno leto delovnih izkušenj.

Kaj te čaka? Delo poteka 365 dni v letu po principu ruskega turnusa (12 ur dnevna izmena, drugi dan 12 ur nočne izmene nato dva dneva prosto), od tebe pa se bo pričakovalo izvajanje aktivnosti asistenčnega in klicnega centra za potnike in voznike; razporejanje potnikov, voznikov in vozil z namenom zagotavljanja pravočasnega in varnega prevoza; zagotavljanje odličnega poslovnega odnosa s prevozniškimi podjetji in vozniki; pripravljanje in spremljanje analitičnih podatkov z namenom učinkovitega poslovanja …

Čaka te plača 1500 evrov bruto plus vsi zakonski dodatki in dodatni bonus za presežene rezultate, delo od doma, zabavna delovna ekipa, redni teambuildingi … Delovno razmerje se sklene za obdobje enega leta s poskusnim obdobjem in možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Prijavi se! Klik za več informacij.

6. KOORDINATOR MARKETINŠKIH DOGODKOV

Si za to delovno mesto? Seveda, še posebej, če sloviš po svoji organiziranosti, motiviranosti, odličnem znanju angleškega jezika, upoštevanju rokov in se ne bojiš dolgoročnega sodelovanja, področje marketinga pa ti ni tuje.

Kaj te čaka? Delovno mesto pri podjetju BlockSi SAS v pisarni v centru Maribora, ki bo obsegalo koordiniranje, pošiljanje in prevzem gradiva za sejme iz in do različnih razstavnih centrov v ZDA in Evropi, rezerviranje in izbor lokacije stojnice z namenom za največjo možno izpostavljenost produkta, nakup sponzorskega materiala, usklajevanje s prodajno ekipo pri izbiri dogodkov, ki so najprimernejši in lahko spodbudijo pridobivanje potencialnih strank, predhodno rezerviranje sejmov na marketinških dogodkih, sodelovanje z ljudmi, usklajevanje s transportnimi podjetji …

Prijavi se! Še več o delovnem mestu čaka tukaj.

7. OPERATER VARNOSTNO-NADZORNEGA CENTRA

Si za to delovno mesto? Odgovor je pritrdilen, če lahko zagotoviš, da imaš vsaj srednjo strokovno ali srednjo splošno izobrazbo, razumeš angleški jezik, uspešno rokuješ z računalnikom in osnovnimi računalniškimi orodji ter imaš NPK (nacionalno poklicno kvalifikacijo) za operaterja oz. operaterko varnostno nadzornega centra.

Kaj te čaka? Delovno mesto operaterja varnostno-nadzornega centra pri priznanem podjetju PROTECT INFRA VARNOSTNI INŽENIRING D.O.O., sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim delom ter večizmenskim urnikom dela.

Prijavi se! Vse o prijavi in še več podatkov o prostem delovnem mestu čaka tukaj.

8. KONTROLER PRI MAGNA STEYR

Si za to delovno mesto? Imaš zaključeno izobrazbo vsaj 1. bolonjske stopnje, 10 let delovnih izkušenj na področju financ, znanje MS Office, poznavanja SAP-a, obvezno znanje nemškega ali angleškega jezika, podjetniško mišljenje in ravnanje? Sloviš po komunikativnosti in fleksibilnosti? Potem je odgovor »da«!

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto na področju finančnega ter produktnega kontrolinga v mariborski enoti podjetja Magna Steyr. V vlogi glavnega kontrolerja bodo tvoje naloge obsegale:

planiranje poslovnih učinkov podjetja, posameznih poslovnih enot in projektov; spremljavo in nadzor nad poslovanjem podjetja ter posameznimi poslovnimi in strokovnimi področji; zagotavljanje analiz, informacij in podlag za odločanje; izdelavo raznovrstnih poročil za lokalne potrebe in potrebe skupine; implementacijo procesov s področja kontrolinga …

Pričakuj zanimivo in razgibano delovno mesto z veliko priložnosti za osebni in karierni razvoj, pripadnost veliki in pomembni korporaciji, odlično delovno ekipo, prilagodljiv delovni čas in celo možnost dela od doma!

Prijavi se! Klik za več.