TOP ŠIHT: 7 prostih delovnih mest, ki vam omogočajo tudi delo iz domačega naslanjača

Uredništvo , 15.12.22 ob 03:40

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat v smo se zares poglobili v ponudbo prostih delovnih mest in pripravili seznam takih, ki vam omogočajo tudi delo od doma.

TOP ŠIHT: 7 prostih delovnih mest, ki vam omogočajo tudi delo iz domačega naslanjača

V preteklih letih smo ugotovili, da je mogoče številna dela opravljati na daljavo, torej kar iz udobja domače pisarne ali domačega naslanjača.

Že res, da tovrstno delo s seboj prinaša svojstvene izzive, a morda ste v času pandemije ugotovili, da ste izjemno samodisciplinirani in vam je delovno mesto, ki omogoča delo od doma, pisano na kožo. Ste se našli v opisu? Potem berite dalje, saj vam …

… Predstavljamo »top šihte« tega tedna!

1. UI/UX oblikovalec

Si za to delovno mesto? Imaš vsaj 2 leti izkušenj na primerljivem področju; smisel za oblikovanje spletnih strani; kreativnost, samostojnost in inovativnost; željo po učenju in napredku; dobre komunikacijske sposobnosti ter dobro znanje angleškega in/ali nemškega jezika?

Kaj te čaka? Delovno mesto, kjer boš oblikoval mobilne in spletne aplikacije ter se preizkušal na področjih digitalizacije, avtomatizacije, mikro-storitev, strojnega učenja in AI. Pričakuj delovno mesto v urejenem delovnem okolju v inovativne in hitro rastočem podjetju Manpower z možnostjo dela od doma oziroma hibridnega dela na lokaciji v Mariboru, zelo dobro plačilo, dodatna izobraževanja, konference, športne aktivnosti, teambuildinge …

Prijavi se! Kaj še čakaš? Več informacij o prostem delu in možnost prijave te čaka tukaj.

2. Full-stack developer

Si za to delovno mesto? Obvladaš full stack programiranje, poznaš »coding best practices«, podatkovne baze ter razvijanje spletnih aplikacij? Si pripravljen na delo v sodobnem tehnološkem podjetju? Imaš vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju full stack programiranje, obvladaš C# NET in Angular? Si natančen in željan novega učenja?

Kaj te čaka? Delovno mesto s fleksibilnim delovnim časom in možnostjo dela od doma, polno sodobnih izzivov in nalog, med katere sodijo full-stack programiranje spletne aplikacije, reševanje problemov, kjer ni jasne rešitve (trade-offs), skrb za celotno kodo, ki se zbira na GitLabu, analiza in optimizacija kode, kjer je to potrebno komuniciranje s QA ekipo, ki skrbi za delujoče orodje, deployanje kode na Azure strežnik, pomoč celotni ekipi pri reševanju problemov ter izboljšanju programiranja …

Prijavi se! Klik za več.

3. Bazni programer

Si za to delovno mesto? Imaš vsaj 3 leta delovnih izkušenj? Najmanj VI. stopnjo izobrazbe računalniške smeri? Obvladaš MS SQL (tabele, poizvedbe, stored procedures, triggers), C# ter imaš dobro konceptualno znanje programiranja s praktičnimi izkušnjami in izkušnje s performančno optimizacijo poizvedb z uporabo nativnih SQL orodij za namene optimizacije? Beri dalje!

Kaj te čaka? Stimulativno plačilo od 1.800€ do 3.000€ bruto, oz. odvisno od vaših izkušenj in doprinosa podjetju, zaposlitev za nedoločen čas s poskusnim obdobjem, fleksibilnim delovnim časom in možnostjo delnega dela od doma, pozitivno naravnano delovno okolje, kjer so na voljo tudi kava, sokovi, sadje, malica in še kak priboljšek …

Prijavi se! Več najdeš tukaj.

4. DevOps/Cloud sistemski inženir-načrtovanje, izvedba in upravljanje oblačnih okolij

Si za to delovno mesto? Imaš vsaj VI/1., VI/2. ali VII. stopnjo izobrazbe? Poznaš sisteme Linux, oblačne odprtokodne in Red Hat rešitve? Imaš Red Hat certifikat, si odgovoren, kreativen, samoiniciativen in dobro organiziran? Imaš vsaj 2 leti delovnih izkušenj, aktivno govoriš angleško ter imaš tudi vozniški izpit?

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto, polno razgibanih delovnih izzivov kot so sodelovanje pri načrtovanju, implementaciji in dokumentiranju informacijskih sistemov, skrb za varnost in zaščito IT opreme, IT podpora naročnikom, priprava poročil in poročanje.

Pričakuj zaposlitev za polni delovni čas z možnostjo dela od doma, delom v dinamičnem in uspešnem okolju, sodelovanje z največjimi svetovnimi ponudniki odprtih oblačnih rešitev (Red Hat), plačano izobraževanje in udeleževanje mednarodnih tehnoloških dogodkov in konferenc, stimulativno nagrajevanje in redno plačilo ter dodatki (bruto plača od €2500+, €3000+) …

Prijavi se! Kje? Tukaj!

5. Spletni analitik podatkov

Si za to delovno mesto? Poznaš trenutne in pretekle poslovne, medijske, športne, novičarske, družbeno medijske in kulturne zadeve v Sloveniji? Obvladaš spletno raziskovanje z uporabo iskalnikov, spletnih zemljevidov in informacij s spletnih mest? Si pripravljen za delo z različnimi vrstami nalog (npr. zemljevidi, novice, zvočne naloge, relevantnost)?

Kaj te čaka? Prosto delovno mesto v podjetju TELUS, ki ti prinaša dodaten prihodek, delo na daljavo in neodvisnost od lokacije, prilagodljiv delovni čas, ki ustreza tvojemu življenjskemu slogu in priložnost, da postaneš sam svoj šef!

Prijavi se! Je tvoj interes prebujen? Preberi več o delovnem mestu tukaj.

6. C# razvijalec

Si za to delovno mesto? Imaš vsaj dve leti delovnih izkušenj s programiranjem v programskem jeziku C# in poznavanje .NET platform, izkušnje z agilnimi procesi razvoja, si pripravljen na učenje in razvoj, samostojen pri delu in odprt za nove ideje? Obvladaš slovenščino in angleščino? Morda je to delovno mesto tvoj naslednji korak v karieri!

Kaj te čaka? Delovno mesto C# (.NET) razvijalca v mednarodnem podjetju s sedežem v Zugu, ki ti prinaša res pestre delovne izzive kot so načrtovanje in razvijanje projektov na temo blockchaina v tehnologiji c# /.net, sodelovanje pri razvoju kompleksnih in zanimivih projektov, pomoč pri načrtovanju arhitekture aplikacij, usklajevanje z ostalimi razvojnimi oddelki v podjetju, dodatno izobraževanje za doseganje nadaljnje strokovne rasti …

Pričakuj zaposlitev za polni delovni čas s 6-mesečnim poskusnim obdobjem, konkurenčno plačo, primerno izkušnjam, delo na pomembnih projektih ter možnost dela od doma!

Prijavi se! Želiš izvedeti več? Klikni sem.

7. Telemarketing

Si za to delovno mesto? Si zgovoren in obvladaš jasno ter uglajeno komunikacijo? Znaš slediti ciljem, si vztrajen, prilagodljiv, samozavesten in predvsem samoorganiziran? Potem beri dalje, saj izkušnje niso pogoj!

Kaj te čaka? V telefonskem oddelku globalnega podjetja Adriatikus Group, ki se ukvarja s prodajo in distribucijo visokokvalitetnega potrošniškega blaga te čaka prosto delovno mesto sodelavca za klicanje strank in prodajo ter promocijo njihovih proizvodov, pri čemer delo poteka od doma! Pričakuj 3 ure dela na dan 5 dni v tednu, fleksibilen delovni čas, plačilo po dogovoru in možnost redne zaposlitve!

Prijavi se! Več najdeš tukaj.