TOP ŠIHT: 7 prostih delovnih mest, ki bi jih s ponosom dodali na svoj življenjepis

Uredništvo , 27.10.22 ob 14:01

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden in so po izboru našega uredništva najbolj atraktivni. Tokrat vse od kariere pri CocaColi, dela na UM in kulinarične priložnosti pa do direktorja marketinga, data analize, radiologa…

TOP ŠIHT: 7 prostih delovnih mest, ki bi jih s ponosom dodali na svoj življenjepis

Če pravkar bereš ta članek, te najbrž vsaj malce mika, da se razgledaš po trgu dela in morda zamenjaš svojo službo ali pa jo tokrat celo prvič zares iščeš. V vsakem primeru si na pravem mestu, saj smo se v svežo ponudbo del v Mariboru in širši Podravski regiji in izbrskali nekaj takih, ki bi se izvrstno podala na prav vsak življenjepis.

Predstavljamo najbolj zanimive, izzivov in kariernih priložnosti polne »top šihte« tega tedna!

1. COCA COLA PRIPRAVNIK

Si za to delovno mesto? Če imaš diplomo, izkušnje pa ti še manjkajo, se ne bojiš izzivov in razgibanega tempa ter se lahko pohvališ z znanjem angleščine in spretno uporabo računalniška, so vsi kriteriji za prijavo na delovno mesto pri tebi obkljukani.

Kaj te čaka? Eno leto službe v posebnem CocaCola pripravniškem programu, ki zajema med 2 do 9 mesecev terenskega dela, številna izobraževanja, delavnice in druge dejavnosti za razvoj ključnih kompetenc ter ponuja delo v timu, mednarodno povezovanje in priložnost za nadaljnjo zaposlitev.

Prijavi se! Te zanima več ali pa se že vidiš na tem delovnem mestu? Vse informacije in prijava na naslednji povezavi.

2. DIREKTOR MARKETINŠKIH IN PR PROJEKTOV v AGENCIJI NOVELUS

Si za to delovno mesto? Imaš visokošolsko izobrazbo 1. stopnje, visokošolsko strokovno (prejšnja) izobrazbo s smeri Družbene vede in vedenjske znanosti ali drugo, vsaj 5 let delovnih izkušenj na podobnem delovnem mestu, vozniško dovoljenje, znanje angleščine in nemščine ter računalniško znanje in željo po izzivih ter nenehnem izpopolnjevanju? Beri dalje!

Kaj te čaka? Zaposlitev za nedoločen čas s trimesečno poskusno dobo na sedežu podjetja v Mariboru, bruto plača 3500 evrov ter delo na področju mednarodnih marketinških in PR kampanj, soustvarjanje oglaševalskih akcij in še mnogo drugega!

Prijavi se! Več izvedi tukaj, če se vidiš na delovnem mestu, pa prijavo pošlji na [email protected].

3. RADIOLOG

Si za to delovno mesto? Imaš diplomo s področja radiologije in se lahko pohvališ z vsaj enim letom izkušenj ter izjemno natančnostjo? 

Kaj te čaka? Čaka te delovno mesto v MTC Fontana, kjer je na oddelku radiologije na voljo zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom, ki prinaša številne nove izzive in priložnost za nadaljnji razvoj kariere!

Prijavi se! Delovno mesto te čaka do 16. novembra, več o njem pa si lahko prebereš na naslednji povezavi

4. ONLINE DATA ANALYST v TELUS INTERNATIONAL EUROPE

Si za to delovno mesto? Prijavi se, če šteješ vsaj 18 let, če tekoče govoriš tako slovensko kot angleško, Sloveniji živiš vsaj zadnji dve zaporedni leti in ti delo z računalnikom ni tuje.

Kaj te čaka? Občasno delo od doma v mednarodnem podjetju, v katerem lahko pomagaš izboljšati njihove modele umetne inteligence in strojnega učenja. Pričakuj razgiban urnik in 20 ur dela na teden, ki si jih lahko razporediš povsem po svoje, plačilo pa prejmeš po izpolnjenih nalogah. Čaka te sodelovanje v projektu izboljšanja vsebin in kakovosti digitalnih zemljevidov, ki jih uporablja na milijone uporabnikov.

Prijavi se! Klikni za več.

5. SAMOSTOJNI STROKOVNI DELAVEC v CENTRU ZA JAVNA NAROČILA na UNIVERZI V MARIBORU

Si za to delovno mesto? Da, če imaš visokošolsko izobrazbo 2. stopnje ali visokošolsko univerzitetno (prejšnja) izobrazbo družboslovne, humanistične, tehniške ali naravoslovne smeri, če imaš računalniška znanja, poznaš zakonodajo in imaš opravljen strokovni izpit iz Zakona o splošnem upravnem postopku, govoriš angleško in malce tudi nemško ter imaš vsaj 3 leta izkušenj.

Kaj te čaka? Delovno mesto za nedoločen čas s trimesečnim poskusnim začetkom, ki zajema načrtovanje in koordiniranje dela v službi za gospodarjenje, pripravljanje podlag za izvajanje dejavnosti, preučevanje prakse, zakonov, predpisov in novosti, pripravo letnega načrta nabav, vodenje evidence premoženja UM, gospodarjenje s premoženjem in še veliko več!

Prijavi se! Pošlji svojo prijavo na [email protected], še prej pa več o delovnem mestu izvedi na naslednji povezavi.

6. KULINARIK CHEF

Si za to delovno mesto? Si po izobrazbi kuhar, živilski ali gostinski tehnik, imaš izkušnje na področju gostinstva, ki zajemajo predvsem izkušnje s pripravo hrane v velikih kuhinjah z več dislociranimi enotami ter dobro poznaš trende v kulinariki in si seznanjen z najnovejšimi sodobnimi tehnologijami v kuhinji, smernice zdravega prehranjevanja pa ti niso španska vas?

Kaj te čaka? Zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom v priznanem podjetju Sovita, pri čemer bo tvoje delo obsegalo terensko delo na območju Štajerske in Prekmurja, planiranje in organiziranje proizvodnega procesa, skrb za zadovoljstvo gostov ter vodenje, razporejanje in usposabljanje zaposlenih. 

Prijavi se! Že vidiš kulinarične mojstrovine, ki bodo nastale pod tvojimi rokami? Prijavi se na [email protected], več o delovnem mestu pa najdeš s klikom.

7. KVANTITATIVNI ANALITIK NA PODROČJU TRGOVANJA Z ENERGENTI 

Si za to delovno mesto? Imaš zaključen študij naravoslovne (FMF, FS, FE, ..), ekonomske (EF, ..) ali tehnične smeri (FRI, ..), kritično razmišljanje ter izkušnje in interes za delo s podatki, visoko razvite logično-analitične sposobnosti ter poznaš vsaj en programski jezik (Python), relacijske podatkovne baze pa so ti še prav posebej blizu? Če ob tem govoriš še angleško in se veseliš dela v timu, beri dalje!

Kaj te čaka? Pridružiš se lahko podjetju GEN-i, kjer bodo tvoje naloge razvoj, implementacija in nadgradnje orodij ter modelov za napovedovanje cene električne energije v prihodnosti, podpora pri avtomatizaciji procesov za potrebe naših tržnih analitikov in trgovcev, skrb za nemoteno delovanje ključnih internih infrastrukturnih procesov, priprava analiz in interpretacija rezultatov trgovcem ter poslovodstvu na področju trgovanja in še veliko več! Najboljša stvar? Delaš lahko tudi od doma!

Prijavi se! Več o delovnem mestu na naslednji povezavi. Prijavni obrazec te čaka tukaj