Nov teden, nov TOP ŠIHT izbor, nova bera zanimivih prostih delovnih mest. Tokrat zares segajo na številna področja – od voznikov avtobusov do strokovnjakov za HVAC sisteme, optometristov, poslovnih sekretarjev, vzdrževalcev okolja …

Je v izboru tudi vaše novo prosto delovno mesto ?

Optometrist

Kje? O2 MED d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto optometrista se pričakuje kandidat z izobrazbo VI/1. ali VI/2. ter izkušnjami na področju optike ali zdravstva, v obsegu 1 do 3 let. Poleg tega so zahtevane samostojnost, odgovornost, zanesljivost ter proaktivnost pri uvajanju novosti.

Pričakuje se tudi pripravljenost za dodatno izobraževanje na področju refraktivne kirurgije in splošnega očesnega zdravja ter tekoče znanje angleškega jezika. Dodatna prednost so izkušnje iz področja optike ali zdravstva, posedovanje izpita B kategorije ter znanje za predpis poltrdih kontaktnih leč.

Kaj te čaka? Delo bo potekalo v podjetju O2 MED d.o.o. v Mariboru. Naloge vključujejo predpisovanje korekcijskih očal, predpis mehkih kontaktnih leč, opravljanje informativnih posvetov o odpravi dioptrije, pomoč zdravniku pri izvajanju specialističnih pregledov, izvajanje nadzora nad administracijo glede pravilnosti vnosa podatkov v elektronske kartoteke, spodbujanje izboljšanja kakovosti in prizadevanj za varnost pacientov ter skrb za razkuževanje in čistočo ambulante. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Menedžer ekipe

Kje? KRAM PLUS d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za prosto delovno mesto Menedžerja ekipe - supervisorja (m/ž) se pričakuje kandidat z izkušnjami na področju prodaje v obsegu 4 do 5 let, pri čemer so izkušnje v vodenju ekipe zaželene, vendar niso pogoj.

Poleg tega se zahteva odlične komunikacijske in vodstvene sposobnosti, samoiniciativnost, sposobnost samostojnega odločanja, usmerjenost k ciljem ter visoka stopnja motivacije za doseganje rezultatov.

Kaj te čaka? Delo bo potekalo v podjetju KRAM PLUS d.o.o. v Ljubljani, s terenskim delom. Naloge vključujejo uvajanje in vodenje novega osebja v skladu s politikami in standardi podjetja, vodenje statistike ekipe ter analizo rezultatov za izboljšanje učinkovitosti, razvijanje in izvajanje usposabljanj ter mentorstva za člane ekipe, določanje ciljev in spremljanje napredka posameznih članov ter celotne ekipe, ter zagotavljanje doslednega izvajanja prodajnih procesov in standardov kakovosti. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Vzdrževalec

Kje? Podjetje Smilko

Si želite delati v dinamičnem okolju, ki ponuja raznolikost in stik z naravo? Podjetje Smilko trenutno dopolnjuje in širi svojo ekipo ter vabi nove vzdrževalce! Delo v podjetju Smilko vam omogoča alternativo tradicionalnim pisarnam, saj združuje delo v mestu in v naravi.

Kot vzdrževalec v podjetju Smilko boste opravljali raznolike naloge, kot so vzdrževanje objektov, košnja trave, urejanje okolice in druge vzdrževalne dejavnosti. Delo je dinamično, nikoli monotono, saj se boste srečevali z različnimi izzivi in nalogami.

Kaj te čaka? Podjetje Smilko ponuja svojim zaposlenim stimulativno plačilo in urejeno delovno okolje. V kolektivu več kot 20 zaposlenih boste vedno dobrodošli, saj se v podjetju trudijo za prijetno delovno atmosfero.

Si za to delovno mesto? Če ste samostojni, odgovorni, fleksibilni ter pripravljeni na terensko delo in morda že imate izkušnje z vzdrževalnimi deli, ste pravi kandidat za podjetje Smilko. Zaželene so tudi veščine ročnega dela in posedovanje vozniškega dovoljenja.

Pridružite se ekipi Smilko in zamenjajte pisarno za svež zrak! Za več informacij pokličite na 031 346 033.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Poslovni sekretar

Kje? Sava Turizem d.d.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto v družbi Sava Turizem d.d. se pričakuje kandidat z izkušnjami na področju tajniških opravil v obsegu 1 do 3 let, ter z izobrazbo najmanj V. ali VI. stopnje ekonomske ali druge ustrezne družboslovne smeri.

Poleg tega so zahtevane sposobnosti pasivnega znanja angleškega jezika, spretna uporaba računalnika (MS Office), poznavanje osnov računovodstva in kadrovskih postopkov, ter vozniški izpit kategorije B. Pričakuje se tudi kreativnost, fleksibilnost, samoiniciativnost, timska naravnanost, osebna urejenost ter spoštovanje pravil sodobnega bontona.

Kaj te čaka? Delo bo potekalo v družbi Sava Turizem d.d. v Radencih. Naloge vključujejo izvajanje tajniških opravil, pripravljanje in izdajanje ustreznih dokumentov, pisanje zapisnikov, zbiraljenje informacij in izdelava raznih analiz in poročil, sprejemanje in komuniciranje s strankami, organiziranje delovnega časa uprave, izvajanje korespondence v tujih jezikih, vodenje in sodelovanje v projektih, skrb za varno delo ter čisto in urejeno okolje, priprava raznih kadrovskih poročil, priprava podatkov za obračun plač, ter druge naloge v skladu z delovno usposobljenostjo in navodili nadrejenega. Delovni čas je polni delovni čas.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strokovni sodelavec na terenu

Kje? VONpharma SI d.o.o.

Si za to delovno mesto? Za delovno mesto se išče visoko motiviran kandidat, ki bo strokovno predstavljal izdelke VONpharma farmacevtskih dopolnil v V. in Z. delu Slovenije.

Pričakuje se odlično pisno in govorno znanje slovenskega in angleškega jezika, izkušnje na področju terenskega dela, priporočene izkušnje na terenu iz lekarniškega področja, odprtost, komunikativnost, prodornost, samoiniciativnost, dobre pogajalske in prodajne sposobnosti, ciljna usmerjenost, odzivnost, natančnost, pripravljenost za intenzivno večletno pridobivanje znanja na področju farmacevtskih dopolnil, poznavanje uporabniških orodij MS Office ter vozniški izpit kategorije B.

Kaj te čaka? Delovne naloge vključujejo načrtovanje, pripravo in izvajanje stikov s strankami, vključno s predstavitvami izdelkov, aktivno sodelovanje pri projektih podjetja, redno planiranje in poročanje ter doseganje norm.

Delovni čas je fleksibilen in se določi v dogovoru s strankami, pri čemer je delo od ponedeljka do petka. Pred začetkom dela bo kandidat deležen izobraževanja in preverjanja znanja.

Podjetje ponuja pogodbo za nedoločen čas, s poskusno dobo treh mesecev, službeno vozilo za uporabo v službene namene, dinamično in urejeno delovno okolje, ustrezno pomoč in podporo pri opravljanju nalog, stimulativno plačilo glede na uspešnost pri prodaji, nagrado za lojalnost v obliki višanja bruto plače za 10 % vsako leto ter strokovno izobraževanje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Trgovski potnik

Kje? ROKO d.o.o.

Si za to delovno mesto? Delovno mesto predstavlja odlično priložnost za zanesljivega in ambicioznega posameznika, ki si želi graditi kariero v prodaji kmetijskega repromateriala. Podjetje ROKO d.o.o. je že 30 let prisotno na tržišču in temelji na ugledu, zanesljivosti ter odgovornosti do kupcev in zaposlenih.

Zahtevana izobrazba je (V) oz. višja (VI) kmetijska ali komercialna, z osnovnim računalniškim znanjem in delom s preglednicami. Zaželene so delovne izkušnje na področju trgovskega dela, poleg tega je vozniški izpit kategorije B pogoj, saj je na voljo službeno vozilo.

Kaj te čaka? Glavne naloge trgovskega potnika vključujejo promocijo in prodajo trgovskega blaga, iskanje novih kupcev in dobaviteljev, podajanje pobud za pospeševanje prodaje, spremljanje rokov trajanja blaga, izvajanje ambulantne prodaje ter razvoz blaga, pripravo izobraževanj za kupce in uvajanje novih sortimentov ter opravljanje drugih del po nalogu nadrejenega.

Podjetje nudi zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 3 mesecev, odlično delovno okolje z vpeljanim timom ljudi ter redna in stimulativna izplačila osebnih dohodkov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Višji svetovalec v Direktoratu za sistem davčnih, carinskih in drugih javnih prihodkov

Kje? Ministrstvo za finance, Sektor za sistem posredne obdavčitve in carinski sistem

Si za to delovno mesto? Ministrstvo za finance objavlja javni natečaj za delovno mesto Višjega svetovalca v Direktoratu za sistem davčnih, carinskih in drugih javnih prihodkov, Sektorju za sistem posredne obdavčitve in carinski sistem (št. DM: 6328). Kandidati za to delovno mesto morajo izpolnjevati naslednje pogoje:

  • Najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prejšnje) ali visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali najmanj visokošolsko strokovno izobraževanje (prva bolonjska stopnja) ali visokošolska strokovna izobrazba (prva bolonjska stopnja) ali najmanj visokošolsko univerzitetno izobraževanje (prva bolonjska stopnja) ali visokošolska univerzitetna izobrazba (prva bolonjska stopnja).
  • Najmanj 4 leta delovnih izkušenj (ali 2 leti in 8 mesecev v primeru, da ima kandidat univerzitetno izobrazbo ali visoko strokovno izobrazbo s specializacijo ali magisterijem znanosti).
  • Opravljeno obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv.
  • Poleg tega morajo kandidati izpolnjevati splošne pogoje, kot jih določajo predpisi s področja delovnega prava, ter pogoje iz drugega odstavka 88. člena Zakona o javnih uslužbencih, kar dokazujejo s pisno izjavo.

Kaj te čaka? Naloge, ki jih bo opravljal višji svetovalec, vključujejo organiziranje sodelovanja z drugimi organi, pripravo zahtevnih analiz in razvojnih projektov, sodelovanje pri delu delovnih teles EU, Sveta EU in OECD, strokovno podporo pri posameznih dosjejih ter opravljanje drugih zahtevnih nalog.

Za izbranega kandidata bo sklenjeno delovno razmerje za nedoločen čas s poskusno dobo 5 mesecev, s polnim delovnim časom, na naslovu Ministrstvo za finance, Direktorat za sistem davčnih, carinskih in drugih javnih prihodkov, Sektor za sistem posredne obdavčitve in carinski sistem, Župančičeva 3.

Osnovni plačni razred delovnega mesta je 36. plačni razred, kar znaša 1.815,99 EUR bruto.

Kandidate vabijo, da svoje prijave v pisni obliki pošljejo na naslov Ministrstvo za finance, Kadrovska služba, p.p. 644, 1001 Ljubljana, ali na elektronski naslov [email protected], v roku 10 dni od objave javnega natečaja. Pisna prijava naj vsebuje ustrezne izjave o izpolnjevanju pogojev ter soglasje za pridobitev podatkov iz uradnih evidenc.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strojni inženir v oddelku raziskav in razvoja

Kje? Hisense Gorenje Europe d.o.o.

Si za to delovno mesto? Hisense Gorenje Europe, d.o.o. išče strojnega inženirja za delo v oddelku raziskave in razvoja. Podjetje je del mednarodnega podjetja Hisense s široko prisotnostjo po svetu in dolgoletno tradicijo. Njihovo delo obsega štiri industrijske panoge in več kot 160 držav.

Pričakujejo kandidate z VI/2 ali VII. stopnjo izobrazbe smeri strojništvo ali sorodne, sposobnostjo dela z računalnikom in merilno opremo, razumevanjem tehnične dokumentacije ter poznavanjem CAD programov in SAP-a. Poleg tega pričakujejo aktivno znanje angleškega jezika ter lastnosti, kot so natančnost, samoiniciativnost, sistematičnost, sposobnost dela v timu in komunikativnost.

Kaj te čaka? Delovne naloge strojnega inženirja vključujejo odgovornost za delovanje aparatov v skladu z mednarodnimi in internimi standardi, snovanje in konstrukcijo mehanskih komponent, nadzor nad razvojem izdelkov ter pripravo testnih vzorcev in poročil.

Nudijo delo v tehnološko naprednem podjetju, zaposlitev za nedoločen čas, konkurenčno plačilo, urejene delovne pogoje ter delovno okolje, ki spodbuja nadaljnje izobraževanje in karierno napredovanje.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Strokovnjak za tehnično podporo in servis

Kje? SELTRON d.o.o.

Si za to delovno mesto? Podjetje SELTRON d.o.o., vodilno na področju razvoja in inovacij ogrevalnih sistemov, išče strokovnjaka za tehnično podporo in servis. Nudijo razvojno in inovativno okolje ter priložnost za rast kariere.

Pričakujejo kandidate z VI. stopnjo izobrazbe smeri elektrotehnika ali sorodne, izkušnjami na področju tehnične podpore strankam in HVAC, znanjem angleškega jezika ter sposobnostjo samostojnega dela.

Kaj te čaka? Strokovnjak za tehnično podporo in servis bo odgovoren za zagotavljanje kakovostne tehnične podpore strankam in monterjem za izdelke programa Seltron, diagnosticiranje in reševanje tehničnih težav, izobraževanje inštalaterjev ter upravljanje servisnih skladišč.

Ponujajo priložnost za strokovno rast, mentorski program, udeležbo na strokovnih izobraževanjih, fleksibilen delovni čas, plačno konkurenčnost ter organizacijo teambuilding dogodkov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!

Voznik avtobusa

Kje? Arriva Slovenija

Si za to delovno mesto? Skupina Arriva Slovenija, vodilni ponudnik storitev mobilnosti v Sloveniji, išče več voznikov avtobusa. Delo obsega vožnjo avtobusa, prodajo vozovnic, skrb za tehnično brezhibnost vozila ter izpolnjevanje dokumentacije.

Pričakujejo kandidate z D kategorijo in vpisano temeljno kvalifikacijo, komunikativnostjo, zanesljivostjo in urejenostjo.

Kaj te čaka? Podjetje nudi stabilno zaposlitev, prijeten delovni kolektiv in možnost stalnega izpopolnjevanja. Novi zaposleni s kodo 95 prejmejo nagrado v višini 1200 evrov.

Prijavi se! Je to tvoj novi TOP ŠIHT? Klik za več!