ŠTUDENTSKI TOP ŠIHT: 8 priložnosti za delo, ki ti prinesejo več kot le minimalno urno postavko

Uredništvo , 30.01.23 ob 03:55

So službe. In so »top šihti«, ki jih za vaš nov začetek izbrskamo vsak teden. Tokrat smo se poglobili v ponudbo študentskih del in izbrali nekaj izstopajočih!

ŠTUDENTSKI TOP ŠIHT: 8 priložnosti za delo, ki ti prinesejo več kot le minimalno urno postavko

Gotovo se ti med brskanjem po ponudbi študentskih del pogosto zazdi, da se ne najde nič, kar bi te zares pritegnilo, ali pa delodajalci za vsa dela ponujajo le najnižjo študentsko urno postavko. Prav zato smo se v študentska dela poglobili mi in izbrali 8 takih, ki so zanimiva že sama po sebi, hkrati pa obljubljajo še pošteno ter dobro plačilo! Predstavljamo študentski TOP ŠIHT tega tedna!

1. Administrativna dela

Kaj te čaka? V podjetju TBP Tovarna bovdenov in plastike d.d. v Lenartu potrebujejo študenta višjega letnika ali absolventa za delo v procesu skladišča v proizvodnem podjetju.

Tvoje naloge bodo obsegale opravljanje administrativnih del (urejanje skladiščne dokumentacije), izpis etiket ter označevanje embalaže, vnos podatkov v informacijski sistem in njihovo vzdrževanje.

Pričakuješ lahko dopoldansko delo po potrebi in dogovoru, hkrati pa ti bo podjetje nudilo tudi malico in povračilo potnih stroškov.

Študentska postavka: 6.34 €/h neto (7.50 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 391141 ali na tej povezavi.

2. Delo na recepciji

Kaj te čaka? V igralniški recepciji v Mondu v Šentilju potrebujejo študenta oziroma študentko z znanjem nemškega jezika. Delovni čas je po dogovoru.

Študentska postavka: 6.42 €/h neto (7.60 €/h bruto)

Prijavi se! Prosto delo te čaka na e-študentskem servisu pod šifro 391110.

3. Opravljanje računalniških storitev

Kaj te čaka? Delo v podjetju Lancom d.o.o., kjer boš opravljal računalniške storitve na področju tehnologij v oblaku (PaaS, IaaS, SaaS, KaaS).

Od študenta se pričakuje obvladanje uvajanja in izvajanja aplikacij v Kubernetesu/Dockerju, izkušnje pri načrtovanju, gradnji in izvajanju Azure DevOps CI/CD pipelines, gradnja in vzdrževanje tehničnih okolij za razvoj programske opreme, izkušnje na področju avtomatizacije, ekosistema CI/CD (Git, Azure DevOps, Selenium, Jenkins ali podobno), razumevanje metodologij CI/CD in DevOps, open AI Service (Chat GPT).

Študentska postavka: 8.45 €/h neto (10.00 €/h bruto)

Prijavi se! Delovno mesto te čaka na e-študentskem servisu pod šifro 391104 ali tukaj.

PREBERITE ŠE: Kako napisati izstopajoč življenjepis z nekaj drznimi dodatki?

4. Delo v slaščičarni

Kaj te čaka? Ponuja se ti priložnost dela v slaščičarni, priljubljenem Cukrshopu v Mariboru. Delo bo zajemalo prodajo tortic za pultom v trgovini in skrb za čistočo delovnega mesta.

V podjetju pričakujejo obilo dobre volje in pozitivno naravnanost, komunikativnost in voljo do dela s strankami.

Študentska postavka: 6.25 €/h neto (7.40 €/h bruto)

Prijavi se! Če je to tvoj študentski TOP ŠIHT, lahko delo najdeš na na e-študentskem servisu pod šifro 391002 oziroma s klikom na to povezavo.

5. Delo v odvetniški pisarni

Kaj te čaka? Delaš lahko tudi v odvetniški pisarni Odvetniške družbe Brumen O.P., d.o.o., kjer bodo tvoje naloge predvsem pomoč pri delu v odvetniški pisarni ter administrativna in preprosta pravniška dela.

V podjetju iščejo študenta višjega letnika z lastnim prevozom in znanjem angleškega jezika, dodaten plus pa sta višja povprečna ocena študija ter priporočilo profesorjev.

Študentska postavka: 7.50 €/h neto (8.88 €/h bruto)

Prijavi se! Študentski TOP ŠIHT najdeš na na e-študentskem servisu pod šifro 390965 ali tukaj.

6. Programiranje

Kaj te čaka? V podjetju Widelabs d.o.o. iščejo študente, ki znajo programirati v programskem jeziku Java ali C# ter obvladajo postopke razvoja moderne programske opreme, imajo željo po znanju, dobro voljo ter voljo do učenja.

Še boljše je, če si hkrati tudi poznavalec JaveEE in Spring okolja ter po Angular, React ali podobno. Delo bo potekalo v Mariboru ali na daljavo.

Študentska postavka: 10.00 €/h neto (11.83 €/h bruto)

Prijavi se! Več o delu izveš tukaj.

Za še več svežih vsebin s področja dela spremljajte rubriko TOP ŠIHT na Maribor24.si ter sledite Facebook strani Maribor24.si TOP ŠIHT!

7. Administrativna dela

Kaj te čaka? Bi opravljal administrativna dela v nabavnem oddelku podjetja Henkel Maribor d.o.o.? Iščejo študente ekonomske ali druge sorodne smeri za administrativno pomoč v oddelku nabave materialov.

Pričakujejo študenta z znanjem angleškega jezika, organiziranostjo, iznajdljivostjo, prilagodljivostjo, komunikativnostjo, zanesljivostjo, natančnostjo, samostojnostjo …

Ob plačilu lahko pričakuješ tudi malico!

Študentska postavka: 6.08 €/h neto (7.20 €/h bruto)

Prijavi se! Delo najdeš na e-študentskem servisu pod šifro 390710.

PREBERITE ŠE: TOP ŠIHT: 9 prostih delovnih mest v dinamičnem delovnem okolju

8. Poučevanje

Kaj te čaka? V Združenju EPEKA, so. p. potrebujejo študenta, ki bi izvajal tečaj 10-prstnega tipkanja za otroke.

Delo se izvaja v okviru projekta, ki omogoča prakso študentom, zato si želijo kandidata smeri Psihologija ali Pedagogika in andragogika (FF), Marketing, Družbeni mediji in odnosi z javnostmi (EPF) ali Organizator socialne mreže (Doba Fakulteta).

Študentska postavka: 7.00 €/h neto (8.28 €/h bruto)

Prijavi se! Če je to tvoj študentski TOP ŠIHT, ga na e-študentskem servisu najdeš pod šifro 390169 oziroma na naslednji povezavi.